Bitcoin Forum
April 22, 2026, 08:30:41 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Satrançta 2 dünya şampiyonumuz var  (Read 86 times)
Phoenix Anka (OP)
Legendary
*

Activity: 1638
Merit: 1067

View Profile
December 20, 2025, 09:23:52 PM
Merited by Vispilio (2), Stavri (1), Hvdv (1), l99l (1)

U-17 Dünya şampiyonumuz Ediz Gürel oldu. Hızlı ve Yıldırım satranç dünya şampiyonası FIDE tarafından düzenlendi ve bunda da Ediz Gürel dünya şampiyonu oldu.

U-15 Kategorisinde de Yağız Kaan Erdoğmuş dünya şampiyonu oldu.

İki Türk genç dünya satranç şampiyonlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

l99l
Hero Member

Activity: 1036
Merit: 637

View Profile
December 20, 2025, 09:56:05 PM

Satrançta iki dünya şampiyonu çıkarmak, ülkemizin bu branşta ne kadar geliştiğini gösteriyor. Altyapı yatırımları , genç yaşta eğitime verilen önem ve sporcuların disiplinli çalışmaları meyvesini veriyor.
Bu başarıların diğer güzel yanı ise satranca olan ilgiyi artırıyor ve diğer gençlere ilham oluyor.
2 genç kardeşimizi tebrik ederim daha nice şampiyonluklara. Smiley

eightdots
Legendary
*

Activity: 1484
Merit: 1042

View Profile
December 21, 2025, 03:50:23 AM

Satrançta iki dünya şampiyonu çıkarmak, ülkemizin bu branşta ne kadar geliştiğini gösteriyor. Altyapı yatırımları , genç yaşta eğitime verilen önem ve sporcuların disiplinli çalışmaları meyvesini veriyor.
Bu başarıların diğer güzel yanı ise satranca olan ilgiyi artırıyor ve diğer gençlere ilham oluyor.
2 genç kardeşimizi tebrik ederim daha nice şampiyonluklara. Smiley

Gençlerimizi ben de tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum. Satranca ilgi arttığı belli ve sosyal medyanın yaygın kullanılması dünyaca ünlü satranç ustalarını takip etmeyi kolaylaştırıyor. Bu branşa yatırımı artırmak ve desteğin iyi bir şekilde sağlanması gerekiyor. Emeklerine sağlık bu gençlerin ve onları destekleyenlerin.

Başarının gelmesi başkalarına da örnek olacaktır. Şampiyon sayımız ve başarılı oyuncularımızın sayısı artacaktır. Nice başarılara ve şampiyonluklara.

█████████████████████████
██
█████▀▀███████▀▀███████
█████▀░░▄███████▄░░▀█████
██▀░░██████▀░▀████░░▀██
██▀░░▀▀▀████████████░░▀██
██░░█▄████▀▀███▀█████░░██
██░░███▄▄███████▀▀███░░██
██░░█████████████████░░██
██▄░░████▄▄██████▄▄█░░▄██
██▄░░██████▄░░████░░▄██
█████▄░░▀███▌░░▐▀░░▄█████
███████▄▄███████▄▄███████
█████████████████████████
.
.ROOBET 2.0..██████.IIIIIFASTER & SLEEKER.██████.
|

█▄█
▀█▀
████▄▄██████▄▄████
█▄███▀█░░█████░░█▀███▄█
▀█▄▄░▐█████████▌▄▄█▀
██▄▄█████████▄▄████▌
██████▄▄████████
█▀▀████████████████
██████
█████████████
██
█▀▀██████████████
▀▀▀███████████▀▀▀▀
|.
    PLAY NOW    
Hvdv
Hero Member

Activity: 1218
Merit: 657

View Profile
December 21, 2025, 06:11:43 PM

Böyle güzel haberleri duymaya o kadar ihtiyacımız var ki. 2 dünya şampiyonu birden çıkarmak, 2 yaş grubunda çıkarmak çok güzel. Yağız Kaan’ı duymuştuk şimdi başka bir dünya şampiyonu daha var. Demek ki satranç ile ilgili iyi bir teknik ekibe sahibiz. Çocuklarımızı küçükken bu spora yönlendirmek daha fazla şampiyon çıkarmamızı sağlayabilir. Tebrikler çocuklar.

Mustang Shelby
Legendary
*

Activity: 1372
Merit: 1028

View Profile
December 22, 2025, 12:57:58 AM

Satrançta elde edilen şampiyonluklar çok değerli. Ülkemiz adına zeka oyunlarında dünya şampiyonları çıkarmamız oldukça sevindirici. İki genç şampiyonumuzu da sonuna kadar tebrik ederim. Türkiye için gelecekte onlarca şampiyonluk alabilecek iki potansiyel görüyorum bu küçük kardeşlerimizde. İnşallah da gelecekleri daha parlak olur.

Akkaali
Full Member

Activity: 188
Merit: 126

View Profile
December 22, 2025, 06:38:22 AM

İkisinide ayrı ayrı takip ediyorum iki pırlanta genç. Sabo satranç youtube kanalındaki eleman Ediz’in ve Yağız Kaan’ın maçları yorumluyor izlemesi çok keyifli oluyor tavsiye ederim. Yaşlarına bakacak olursak aynı disiplinli ve özverili çalışma ile devam ederlerse daha uzun yıllar bu ikiliyi konuşacağız diye düşünüyorum, yolları açık olsun.
coupcoup
Jr. Member
*

Activity: 56
Merit: 19

View Profile
December 22, 2025, 06:45:54 AM

Onca kötü haber arasında böyle başarılar ilaç gibi geliyor. Yaşları bu kadar küçükken dünya şampiyonu olmak kolay iş değil, ciddi emek ve disiplin var arkada. Umarım bu çocuklar heba edilmez, doğru şekilde desteklenir de ileride daha çok gurur duyarız. Birde bu dünya şampiyonlarına altın vs veriliyordu ne oldu o iş onada çökmediler demi
Pages: [1]
  Print  

Jump to: