Özellikle araç motor yağlarında son zamanlarda sıklıkla yapılan bir taklit işlem var. bunda da izledikleri yol çok basit aslında. kağıt plastik toplayan vatandaşlardan motor yağı şişelerini 1-2 lira bedelle satın alıyorlar ve bu boş şişe içerisine kalitesiz yağ dolduruyorlar. siz aldığınız markanın kaliteli yağını kullandığınızı zannederken merdiven altı veya komik paralara satılan yağları aracınızda bulunduruyorsunuz.
bu yağ şişelerine yeni kapak basmak için de gerekli alet-edevatı satın almışlar. çok basit bir şekilde yeni sıfır kapak basıyorlar ve genellikle internetten düşük fiyata satışa koyuyorlar. dikkatli olmanızda fayda var. bu gibi ürünleri yetkili bayisinden satın alın. motor için yağ her şey demek.
Sırf bu sebeple çok daha para vererek servisinde yaptırmayı tercih ettim ayrıca doğuş gurubu araçlarda garanti bitse bile periyodik bakımlarını serviste yaptırdığınız zaman iyi niyet garantisi geçerli oluyor yani garanti dışında parça değişiminde olsa normalinden 2-3 kat daha az ödeme çıkartıyorlar.
Maalesef o kadar çok sahte ürün var ki ben artık satıcısı amazon, hepsiburada gibi olmayan kimseden herhangi bir şey almıyorum.
Çok iyi yapıyorsunuz özellikle apple şarj ürünlerini bu satıcılar dışında almam kutuya varana kadar bire bir aynısı. Bizdehesaplıda iyidir 2013 yılında monitör almıştım onlardan 3-4 sene sonra aldığım fiyata satmıştım