Rikafip
Legendary

Activity: 2534
Merit: 8084
Iznad svih Hrvatska!
|
 |
June 17, 2026, 05:54:58 AM |
|
Rikafip ti si spominjao da ces raditi ali nisam vidio da si se pohvalio Napravio sam pizzu, ali nisam bio zadovoljan kako je ispala pa nisam ni objavio. Koristio sam vrste materijala (prevedeno, vrste sira) koje nikad prije nisam koristio na pizzi pa nisam bio siguran kako ce se ponasati u pecnici, sto je naravno dovelo (ne)ocekivanih rezultata. Edit. Vidim da je moja pizza usla u glasovanje iako sam naglasio da sam zaboravio staviti papir sa imenom pored.....vec vidim da bi moglo biti cirkusa ako osvojim koju nagradu ...
Ako je usla, znaci da je prosla selekciju te ne bi trebalo biti problema.
|
|
|
|
Daniel91
Legendary

Activity: 3626
Merit: 1934
|
 |
June 17, 2026, 06:16:02 AM |
|
Rikafip ti si spominjao da ces raditi ali nisam vidio da si se pohvalio Napravio sam pizzu, ali nisam bio zadovoljan kako je ispala pa nisam ni objavio. Koristio sam vrste materijala (prevedeno, vrste sira) koje nikad prije nisam koristio na pizzi pa nisam bio siguran kako ce se ponasati u pecnici, sto je naravno dovelo (ne)ocekivanih rezultata. Edit. Vidim da je moja pizza usla u glasovanje iako sam naglasio da sam zaboravio staviti papir sa imenom pored.....vec vidim da bi moglo biti cirkusa ako osvojim koju nagradu ...
Ako je usla, znaci da je prosla selekciju te ne bi trebalo biti problema. Super, drago mi je da na kraju ipak imamo našeg lokalnog kandidata za kojeg možemo glasati i dati mu podršku  Baš gledam sve predložene pizze i ima tu stvarno svega i svačega lol Neke djeluju originalno, kao broj 2 na primjer, ili 143 a neke pod exposition nazivom su baš čudne i nisam siguran da li su prošle selekciju. Svašta se može vidjeti tamo, haha
|
| DΞX.fo | | | | | | ▄▄██████ █████████ ██████████ ██████████ ██████████ █████████ ▀▀██████
▄███████ ▄██████████ ████████████ █████████████ █████████████ | | | | ▄▄█ ▄████▀ ▄███▀█▄ ▄██▀█▄██ █████▀▀█ ████████ ████████ ▀██▄████ ▄████▄▄█ ▄█████▀███ ▄█████▀████▀ █████▀███████ ▀██▀█████████ | | | | | BTC XMR DAI LTC Fees 0.8% |
] Bitcointalk Archive 📚 Visu
|
|
|
ovcijisir
Legendary

Activity: 2310
Merit: 1305
|
 |
June 17, 2026, 03:39:01 PM Last edit: June 19, 2026, 08:57:15 PM by ovcijisir |
|
~ Za sada sam odabrao 2, ali problem je sto nekako gledam da pizze izgledaju ukusno te kao da bi ih rado pojeo, a ne samo cisto estetski. Recimo, pizza #57 stvarno fora izgleda te se vidi da je ulozen ogroman trud, ali ne izgleda kao nesto sto bi moglo biti ukusno.
Bas listam pizze i 57 mi je zapela za oko... Stvarno kapa dolje autoru te pizze, stvarno ne mogu zamisliti koliko mu je trebalo vremena da izreze sve te detalje. A ja sam se namucio sa onih desetak slova zto sam izrezao skalperom  Ipak mislim da cu se drzati da dam glas onome sto nalikuje na pizzu, npr 15 i 16, makar sama pizza ne izgledaju nista posebno, cine mi se jestive i ukusne. Takoder vidim da sam trebao napraviti veca slova i bolje orijentirati pizzu na fotografiji, kada se umanji na prvoj stranici sloro se ne vidi natpis ni sami sastojci.
|
██████▄▄████▄▄░▄ ███▄████▀▀▀▀█░███▄ █▄███▀████████▀████▄ ▄███████████████████▄ █████████████████████ █████████████████████ █████████████████████ ▀███████████████▄▄▀▀ █▀███▄████████▄███▀ ███▀████▄▄▄▄████▀ ██████▀▀████▀▀ | | | │ | | █▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄ | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀.Bitcointalk Archive 📚 Visualization ' Search.▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄█ | | | |
|
|
|
dkbit98 (OP)
Legendary

Activity: 3010
Merit: 8734
AntiSwap.io - NO AML/KYC EXCHANGER MONITORING
|
 |
June 18, 2026, 11:57:33 AM |
|
|
|
|
| Pizza #1 |  Pizza #2 |  Pizza #3 |  Pizza #4 |
|
|
|
| Pizza #5 |  Pizza #6 |  Pizza #7 |  Pizza #8 |
|
|
|
| Pizza #9 |  Exposition |  Pizza #11 |  Pizza #12 |
|
|
|
| Pizza #13 |  Pizza #14 |  Pizza #15 |  Pizza #16 |
|
|
|
| Pizza #17 |  Pizza #18 |  Pizza #19 |  Exposition |
|
|
|
| Pizza #21 |  Pizza #22 |  Pizza #23 |  Pizza #24 |
|
|
|
| Pizza #25 |  Pizza #26 |  Pizza #27 |  Pizza #28 |
|
|
|
| Pizza #29 |  Pizza #30 |  Pizza #31 |  Pizza #32 |
|
|
|
| Pizza #33 |  Pizza #34 |  Pizza #35 |  Pizza #36 |
|
|
|
| Pizza #37 |  Pizza #38 |  Pizza #39 |  Pizza #40 |
|
|
|
| Exposition |  Pizza #42 |  Pizza #43 |  Pizza #44 |
|
|
|
| Pizza #45 |  Pizza #46 |  Pizza #47 |  Pizza #48 |
|
|
|
| Exposition |  Pizza #50 |  Pizza #51 |  Pizza #52 |
|
|
|
| Pizza #53 |  Pizza #54 |  Pizza #55 |  Pizza #56 |
|
|
|
| Pizza #57 |  Pizza #58 |  Pizza #59 |  Pizza #60 |
|
|
|
| Pizza #61 |  Pizza #62 |  Pizza #63 |  Pizza #64 |
|
|
|
| Pizza #65 |  Pizza #66 |  Pizza #67 |  Pizza #68 |
|
|
|
|  Exposition ______________________________ |  Pizza #70 ____________________ |  Pizza #71 ____________________ |  Pizza #72 ____________________ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[center][table][tr][td][font=Arial Black][size=24pt][glow=#222,1][nbsp][url=https://en.antiswap.io/?utm_source=bitcointalk_s3][size=5pt][sup][size=21pt][b][color=#03adfd]🛡[/b][/sup][/size][size=13pt][nbsp][/size][size=5pt][sup][size=18pt][color=#fff]Anti[color=#3b82f6]Swap[/sup][/size][nbsp][nbsp][size=14pt][sup][size=8pt][i][color=#fff]NO[nbsp]AML/KYC—EXCHANGER[nbsp]MONITORING[/sup][/size][nbsp][nbsp][size=6pt][sup][size=16pt][glow=#03adfd,1][nbsp][font=Impact][color=#fff]900+[/font][nbsp][/glow][/size][/sup][/size][size=6pt][sup][size=16pt][glow=#3b82f6,1][nbsp][size=8pt][sup][size=8pt][color=#fff]EXCHANGERS[/size][/sup][/size][nbsp][/glow][/size][/sup][/size][/url][nbsp][nbsp][font=Arial][b][size=14pt][sup][size=8pt][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=5568680.msg66184227#msg66184227][color=#fff]BITCOINTALK[/url][/size][/sup][/size][/font][nbsp][size=9pt][sup][size=18pt][color=#3b82f6]│[/size][/sup][/size][nbsp][font=Arial][b][size=14pt][sup][size=8pt][url=https://t.me/+qGCCD6ncnctiZTli][color=#fff]TELEGRAM[/url][/size][/sup][/size][/font][nbsp][nbsp][/td][/tr][/table][/center]
|
|
|
dkbit98 (OP)
Legendary

|
 |
June 18, 2026, 12:01:52 PM |
|
|
|
|
| Pizza #73 |  Pizza #74 |  Pizza #75 |  Pizza #76 |
|
|
|
| Pizza #77 |  Pizza #78 |  Pizza #79 |  Pizza #80 |
|
|
|
| Pizza #81 |  Pizza #82 |  Pizza #83 |  Exposition |
|
|
|
| Pizza #85 |  Pizza #86 |  Pizza #87 |  Pizza #88 |
|
|
|
| Pizza #89 |  Pizza #90 |  Pizza #91 |  Pizza #92 |
|
|
|
| Pizza #93 |  Pizza #94 |  Exposition |  Pizza #96 |
|
|
|
| Pizza #97 |  Pizza #98 |  Exposition |  Exposition |
|
|
|
| Pizza #101 |  Pizza #102 |  Exposition |  Pizza #104 |
|
|
|
| Pizza #105 |  Pizza #106 |  Pizza #107 |  Pizza #108 |
|
|
|
| Pizza #109 |  Pizza #110 |  Exposition |  Pizza #112 |
|
|
|
| Pizza #113 |  Pizza #114 |  Pizza #115 |  Exposition |
|
|
|
| Pizza #117 |  Pizza #118 |  Exposition |  Pizza #120 |
|
|
|
| Pizza #121 |  Exposition |  Pizza #123 |  Pizza #124 |
|
|
|
| Exposition |  Pizza #126 |  Pizza #127 |  Pizza #128 |
|
|
|
| Pizza #129 |  Pizza #130 |  Exposition |  Pizza #132 |
|
|
|
| Pizza #133 |  Pizza #134 |  Exposition |  Pizza #136 |
|
|
|
| Pizza #137 |  Pizza #138 |  Pizza #139 |  Pizza #140 |
|
|
|
| Pizza #141 |  Pizza #142 |  Pizza #143 |  Pizza #144 |
|
|
|
|  Pizza #145 _______________________________ |  Pizza #146 ____________________ |  Exposition ____________________ |  GazetaBitcoin ____________________ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[center][table][tr][td][font=Arial Black][size=24pt][glow=#222,1][nbsp][url=https://en.antiswap.io/?utm_source=bitcointalk_s3][size=5pt][sup][size=21pt][b][color=#03adfd]🛡[/b][/sup][/size][size=13pt][nbsp][/size][size=5pt][sup][size=18pt][color=#fff]Anti[color=#3b82f6]Swap[/sup][/size][nbsp][nbsp][size=14pt][sup][size=8pt][i][color=#fff]NO[nbsp]AML/KYC—EXCHANGER[nbsp]MONITORING[/sup][/size][nbsp][nbsp][size=6pt][sup][size=16pt][glow=#03adfd,1][nbsp][font=Impact][color=#fff]900+[/font][nbsp][/glow][/size][/sup][/size][size=6pt][sup][size=16pt][glow=#3b82f6,1][nbsp][size=8pt][sup][size=8pt][color=#fff]EXCHANGERS[/size][/sup][/size][nbsp][/glow][/size][/sup][/size][/url][nbsp][nbsp][font=Arial][b][size=14pt][sup][size=8pt][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=5568680.msg66184227#msg66184227][color=#fff]BITCOINTALK[/url][/size][/sup][/size][/font][nbsp][size=9pt][sup][size=18pt][color=#3b82f6]│[/size][/sup][/size][nbsp][font=Arial][b][size=14pt][sup][size=8pt][url=https://t.me/+qGCCD6ncnctiZTli][color=#fff]TELEGRAM[/url][/size][/sup][/size][/font][nbsp][nbsp][/td][/tr][/table][/center]
|
|
|
Daniel91
Legendary

|
 |
June 18, 2026, 12:26:13 PM |
|
~ Za sada sam odabrao 2, ali problem je sto nekako gledam da pizze izgledaju ukusno te kao da bi ih rado pojeo, a ne samo cisto estetski. Recimo, pizza #57 stvarno fora izgleda te se vidi da je ulozen ogroman trud, ali ne izgleda kao nesto sto bi moglo biti ukusno.
Bas listam.pizze i 57 mi je zapela za oko... Stvarno kapa dolje autoru te pizze, stvarno ne mogu zamisliti koliko miu je trebalo vremena da izreze sve te detalje. A ja sam se namucio sa onih desetak slova zto sam izrezao skalperom  Ipak mislim da cu se drzati da dam glas onome sto nalikuje na pizzu, npr 15 i 16, makar sama pizza ne izgledaju nista posebno, cine mi se jestive i ukusne. Takoder vidim da sam trebao napraviti veca slova i bolje orijentirati pizzu na fotografiji, kada se umanji na prvoj stranici sloro se ne vidi natpis ni sami sastojci. Da, za pizzu 57 je sigurno trebalo jako puno vremena i strpljenja, pretpostavljam i za pizzu 67 ali rekao bih da su upitne jestivosti  Da moram nešto probati od tih pizza, i moj bi izbor bio 15 i 16, a za druge baš nisam siguran, bez obzira kako izgledale na fotkama. Ako ti je ovo prvo sudjelovanje na ovom natjecanju napravio si dobar posao a druge godine već se biti puno bolje jer ćeš imati iskustva. OMG, baš gledam, što je ono pod brojem 36?
|
| DΞX.fo | | | | | | ▄▄██████ █████████ ██████████ ██████████ ██████████ █████████ ▀▀██████
▄███████ ▄██████████ ████████████ █████████████ █████████████ | | | | ▄▄█ ▄████▀ ▄███▀█▄ ▄██▀█▄██ █████▀▀█ ████████ ████████ ▀██▄████ ▄████▄▄█ ▄█████▀███ ▄█████▀████▀ █████▀███████ ▀██▀█████████ | | | | | BTC XMR DAI LTC Fees 0.8% |
|
|
|
|
katanic97
|
 |
June 18, 2026, 02:15:18 PM |
|
Sta znam 73,82,57 su mi dosta dobre,neke su okej, a neke ne bih da komentarisem jer zasto? Vidi se tacno gde je trud ulozen,a gde se odradilo u biti za "5 minuta" Glasacu sigurno,samo cu jos jednom proci da odlucim tacno kome cu dati glas.
|
|
|
|
examplens
Legendary
Activity: 4060
Merit: 4722
|
 |
June 19, 2026, 10:33:33 AM |
|
Mi smo malo pravili parodiju na neke radove, ali ove godine se ekipa bas potrudila da napravi dobre pizze. Ok, 95 i 103 bi bili favoriti za najruznije delo, ali bilo bi steta nagradjivati takve.
Zar nije bilo reci da je #57 delo AI generatora? Ima nekih detalja koji su zaista prezahtevni za rucni rad.
Inace, ja bih svoje glasanje poceo od ovog lokala. Ima li neko odavde a da je prihvacen u nominaciji? ovcijisir, jos neko?
|
|
|
|
ovcijisir
Legendary

Activity: 2310
Merit: 1305
|
 |
June 19, 2026, 08:16:18 PM |
|
Mi smo malo pravili parodiju na neke radove, ali ove godine se ekipa bas potrudila da napravi dobre pizze. Ok, 95 i 103 bi bili favoriti za najruznije delo, ali bilo bi steta nagradjivati takve.
Zar nije bilo reci da je #57 delo AI generatora? Ima nekih detalja koji su zaista prezahtevni za rucni rad.
Inace, ja bih svoje glasanje poceo od ovog lokala. Ima li neko odavde a da je prihvacen u nominaciji? ovcijisir, jos neko?
Mislim da se samo ja sa locala natjecem na BTC pizza natjecanju. Rikafip je isto planirao ali mu pizza nije ispala dobra pa se predomislio (kao da je moja ispala super  ) Moram reci da mi nije zao sto sam se prijavio, ovo mi je bio prvi puta u zivotu da radim pizzu i za prvi put sam jako zadovoljan kako je ispala iako po objektivnim kriterijima nije nesto posebno, a mozda cak nije ni pizza, jer nisam radio svoje tijestk nego sam koristio tortillu  Najvise mi je truda uzelo izrezivanje slova, a sama pizza je napravljena brzinski i jednostavno... Btw. Nitko nije spomenuo pizzu #79. koja mi se isto cini dosta ukusna, ako se zanemari zelena paprika koja mi nekako ne pase uz pizzu.
|
██████▄▄████▄▄░▄ ███▄████▀▀▀▀█░███▄ █▄███▀████████▀████▄ ▄███████████████████▄ █████████████████████ █████████████████████ █████████████████████ ▀███████████████▄▄▀▀ █▀███▄████████▄███▀ ███▀████▄▄▄▄████▀ ██████▀▀████▀▀ | | | │ | | █▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄ | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀.Bitcointalk Archive 📚 Visualization ' Search.▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄█ | | | |
|
|
|
Daniel91
Legendary

|
 |
June 19, 2026, 08:37:18 PM |
|
Mislim da se samo ja sa locala natjecem na BTC pizza natjecanju. Rikafip je isto planirao ali mu pizza nije ispala dobra pa se predomislio (kao da je moja ispala super  ) Moram reci da mi nije zao sto sam se prijavio, ovo mi je bio prvi puta u zivotu da radim pizzu i za prvi put sam jako zadovoljan kako je ispala iako po objektivnim kriterijima nije nesto posebno, a mozda cak nije ni pizza, jer nisam radio svoje tijestk nego sam koristio tortillu  Najvise mi je truda uzelo izrezivanje slova, a sama pizza je napravljena brzinski i jednostavno... Btw. Nitko nije spomenuo pizzu #79. koja mi se isto cini dosta ukusna, ako se zanemari zelena paprika koja mi nekako ne pase uz pizzu. Da, Rikafip se izvukao u zadnji čas, nešto s rukom ili tako nešto pa si ti ostao naš jedini predstavnik u natjecanju. Čuj, shvati sve ovo kao dobru zabavu i nemoj se previše opterećivati. Znaš kako se kaže, važno je sudjelovati, nešto si novo naučio i iduće godine ćeš biti još bolji  Da, sad se sjećam da sam negdje pročitao da je pizza broj 57 rad AI generatora, potpuno sam zaboravio na to. Zaista previše detalja i da to netko zaista ide raditi jako bi se namučio i teško da bi baš ispalo tako savršeno.
|
|
|
|
Rikafip
Legendary

Activity: 2534
Merit: 8084
Iznad svih Hrvatska!
|
 |
June 20, 2026, 09:11:43 AM |
|
Da, Rikafip se izvukao u zadnji čas, nešto s rukom ili tako nešto pa si ti ostao naš jedini predstavnik u natjecanju. Ma napravio sam pizzu, ali nije na kraju izgledala kao što sam zamišljao tako da nisam na kraju ni podijelio. Iako je imho objektivno bila bolja od hrpe ovogodišnjih, ali bilo mi je glupo objaviti pizzu koja je gora od bitcoin pizza koje koje sam ranije napravio. sjećam da sam negdje pročitao da je pizza broj 57 rad AI generatora, potpuno sam zaboravio na to. Zaista previše detalja i da to netko zaista ide raditi jako bi se namučio i teško da bi baš ispalo tako savršeno.
Bilo je optužbi, ali je član koji je napravio pizzu uspio uvjeriti ostale da ne zaista napravio tu pizzu tako da je na kraju prihvaćena
|
|
|
|
dkbit98 (OP)
Legendary

|
 |
June 20, 2026, 12:42:30 PM |
|
Ma napravio sam pizzu, ali nije na kraju izgledala kao što sam zamišljao tako da nisam na kraju ni podijelio. Iako je imho objektivno bila bolja od hrpe ovogodišnjih, ali bilo mi je glupo objaviti pizzu koja je gora od bitcoin pizza koje koje sam ranije napravio.
Mislim da bismo za 2027 godinu mogli pokrenuti vlastiti mali lokal bitcoin pizza day.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|