examplens
Legendary

Activity: 4018
Merit: 4659
|
 |
July 11, 2025, 05:37:06 PM |
|
Proglaseni su pobjednici Bitcoin Pizza Dana. Pobjednicka, a i vecina ostalih pizza izgledaju fakat dobro, ali i dalje mi nije jasno na koju foru je pizza (ako se to nedjelo uopce moze nazvati pizza) pod rednim brojem #4 osvojila jednu od nagrada. Ono wtf. Ma koje fakat dobro, tek mozda svaka 5 je mozda jestiva. Jos kad vidis u kakvim uslovima ih spremaju, bas da ti se smuci. Al, valjda je fora malo zabave pa ako bude nagrada, ako ne nikom nista. I dalje se provlaci to da su mnogi ucestvovali jer je relativno laksi nacin doci do nekog merita. Ja skroz zaboravio za ovo glasanje, a bas sam hteo da poguram onog lika sto mu se auto raspao dok je isao po sastojke za pizzu, a to sve je dokumentovao na forumu.
|
|
|
|
Rikafip
Legendary

Activity: 2492
Merit: 7971
|
 |
July 11, 2025, 05:44:45 PM Last edit: July 11, 2025, 06:00:24 PM by Rikafip |
|
Nikad ne bih stavio u usta pizze #4 i #100 🤮, a ja nisam iznenađen što vidim #4 kad dolazi iz crne Nigerije, to je njihova verzija  Da, i pizza #100 izgleda nejestivo, te bas zato i nisam ni glasao za nju. Još jedna ''tužna'' novost... Wakanda Akon City projekt je otkazan i propao, a sa njim i Wakanda pizzerije. To je imalo sanse za uspjeh kao i uspjesna implementcija bitcoina kao sluzbene valute u srednjoafrickoj republici, gdje valjda 80% stanovnistva nema struje i zive u kucama od blata.  Hint: A znam, zato mi sa manjih boardova i nemamo velikih sansi za pobrati nagrade. Ma koje fakat dobro, tek mozda svaka 5 je mozda jestiva. Pod ovim da je vecina dobra sam se referirao na tih 6 koji su dobili nagrade (4/6 su mi dobre), ne na sve pizze koje su bio dio contesta, te od kojih je kao i sto sam kazes samo mali dio bio jestiv. Ja skroz zaboravio za ovo glasanje, a bas sam hteo da poguram onog lika sto mu se auto raspao dok je isao po sastojke za pizzu, a to sve je dokumentovao na forumu. Lol to nisam ni vidio, aj daj nadji i sheraj to pls.
|
|
|
|
ovcijisir
Legendary

Activity: 2268
Merit: 1253
|
 |
July 13, 2025, 02:22:53 PM |
|
Proglaseni su pobjednici Bitcoin Pizza Dana. Pobjednicka, a i vecina ostalih pizza izgledaju fakat dobro, ali i dalje mi nije jasno na koju foru je pizza (ako se to nedjelo uopce moze nazvati pizza) pod rednim brojem #4 osvojila jednu od nagrada. Ono wtf. Dobro je da su barem 4 pizze od pobjednickih jestive, ovo natjecanje ima vise veze s time koliko je ljudi aktivno na local boardu nego sto govori o kvaliteti pizze. Na zalost neki bi vjerojatno i za komad kruha glasali ako im netko zapovijedi. ~
Još jedna ''tužna'' novost... Wakanda Akon City projekt je otkazan i propao, a sa njim i Wakanda pizzerije.
~
Za taj projekt sam cuo tek nedavno nakon sto je propao, ali mi smrdi na trans humanisticki mokri san kao Neom. Modus operandi isti - ambiciozne najave, na kraju nista  Edit. bas citam za Neom "nedostaje kriticna masa stanvnika"
|
|
|
|
dkbit98 (OP)
Legendary

Activity: 2968
Merit: 8683
AntiSwap.io - NO AML/KYC EXCHANGER MONITORING
|
 |
July 16, 2025, 04:10:28 PM |
|
Za taj projekt sam cuo tek nedavno nakon sto je propao, ali mi smrdi na trans humanisticki mokri san kao Neom. Modus operandi isti - ambiciozne najave, na kraju nista  Edit. bas citam za Neom "nedostaje kriticna masa stanvnika" Neom to je onaj grad-zatvor u Sudijskoj Arabiji? A spomenuo sam za Wakandu zato što je Akon tvrdio da će se tamo koristiti njegov shitcoin AKN Akon.io coin. Još čekam da čujem barem jednu stvar koju je izumio neki crnac, ali evo jedan mali hint, pogledaj malo average sub-saharan IQ  Ali ni Europski IQ nije za pohvalu, dokaz za to je 2020 godina. 
|
|
|
|
|
|
[center][table][tr][td][font=Arial Black][size=24pt][glow=#222,1][nbsp][url=https://en.antiswap.io/?utm_source=bitcointalk_s3][size=5pt][sup][size=21pt][b][color=#03adfd]🛡[/b][/sup][/size][size=13pt][nbsp][/size][size=5pt][sup][size=18pt][color=#fff]Anti[color=#3b82f6]Swap[/sup][/size][nbsp][nbsp][size=14pt][sup][size=8pt][i][color=#fff]NO[nbsp]AML/KYC—EXCHANGER[nbsp]MONITORING[/sup][/size][nbsp][nbsp][size=6pt][sup][size=16pt][glow=#03adfd,1][nbsp][font=Impact][color=#fff]900+[/font][nbsp][/glow][/size][/sup][/size][size=6pt][sup][size=16pt][glow=#3b82f6,1][nbsp][size=8pt][sup][size=8pt][color=#fff]EXCHANGERS[/size][/sup][/size][nbsp][/glow][/size][/sup][/size][/url][nbsp][nbsp][font=Arial][b][size=14pt][sup][size=8pt][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=5568680.msg66184227#msg66184227][color=#fff]BITCOINTALK[/url][/size][/sup][/size][/font][nbsp][size=9pt][sup][size=18pt][color=#3b82f6]│[/size][/sup][/size][nbsp][font=Arial][b][size=14pt][sup][size=8pt][url=https://t.me/+qGCCD6ncnctiZTli][color=#fff]TELEGRAM[/url][/size][/sup][/size][/font][nbsp][nbsp][/td][/tr][/table][/center]
|
|
|
ovcijisir
Legendary

|
 |
July 16, 2025, 06:47:22 PM |
|
Za taj projekt sam cuo tek nedavno nakon sto je propao, ali mi smrdi na trans humanisticki mokri san kao Neom. Modus operandi isti - ambiciozne najave, na kraju nista  Edit. bas citam za Neom "nedostaje kriticna masa stanvnika" Neom to je onaj grad-zatvor u Sudijskoj Arabiji? A spomenuo sam za Wakandu zato što je Akon tvrdio da će se tamo koristiti njegov shitcoin AKN Akon.io coin. Još čekam da čujem barem jednu stvar koju je izumio neki crnac, ali evo jedan mali hint, pogledaj malo average sub-saharan IQ  Ali ni Europski IQ nije za pohvalu, dokaz za to je 2020 godina.  Da, to je onaj projekt Neom - the line, zgrada od zrcala koja se proteze u jednoj liniji. Vidim da nije preveliki IQ , 80 kaze istrazivanje. Mislim da u Europi nije problem IQ nego ubijen nagon za prezivljavanjem
|
|
|
|
dkbit98 (OP)
Legendary

|
 |
July 16, 2025, 07:02:50 PM |
|
Da, to je onaj projekt Neom - the line, zgrada od zrcala koja se proteze u jednoj liniji. Vidim da nije preveliki IQ , 80 kaze istrazivanje. Mislim da u Europi nije problem IQ nego ubijen nagon za prezivljavanjem
Teško da je 80, to je više za gorile, a Liberia je 45, ta država ima gotovo identičan ustav kao Amerika  A mnogo toga je ubijeno u Europi glupim bratskim ratovima i masovnim migracijama. https://www.datapandas.org/ranking/average-iq-by-country
|
|
|
|
|
|
[center][table][tr][td][font=Arial Black][size=24pt][glow=#222,1][nbsp][url=https://en.antiswap.io/?utm_source=bitcointalk_s3][size=5pt][sup][size=21pt][b][color=#03adfd]🛡[/b][/sup][/size][size=13pt][nbsp][/size][size=5pt][sup][size=18pt][color=#fff]Anti[color=#3b82f6]Swap[/sup][/size][nbsp][nbsp][size=14pt][sup][size=8pt][i][color=#fff]NO[nbsp]AML/KYC—EXCHANGER[nbsp]MONITORING[/sup][/size][nbsp][nbsp][size=6pt][sup][size=16pt][glow=#03adfd,1][nbsp][font=Impact][color=#fff]900+[/font][nbsp][/glow][/size][/sup][/size][size=6pt][sup][size=16pt][glow=#3b82f6,1][nbsp][size=8pt][sup][size=8pt][color=#fff]EXCHANGERS[/size][/sup][/size][nbsp][/glow][/size][/sup][/size][/url][nbsp][nbsp][font=Arial][b][size=14pt][sup][size=8pt][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=5568680.msg66184227#msg66184227][color=#fff]BITCOINTALK[/url][/size][/sup][/size][/font][nbsp][size=9pt][sup][size=18pt][color=#3b82f6]│[/size][/sup][/size][nbsp][font=Arial][b][size=14pt][sup][size=8pt][url=https://t.me/+qGCCD6ncnctiZTli][color=#fff]TELEGRAM[/url][/size][/sup][/size][/font][nbsp][nbsp][/td][/tr][/table][/center]
|
|
|
|
|
Rikafip
Legendary

|
 |
July 18, 2025, 09:00:33 PM |
|
A kakav cirkus. Stari moj, upravo zbog ovakvih situacija je svima oko sebe govorim da si ispucao svu sreću u životu ako si se rodio u Europi, jer većina nema pojma kakve sve sirotinje ima na svijetu i u kakvim uvjetima ljudi žive. Većini nas to je jednostavno nepojmljivo tako da me uopće ne čudi da neki na svakakve načine krše forumska pravila da bi zaradili koji dolar više.
|
|
|
|
slackovic
Legendary

Activity: 3178
Merit: 1519
|
 |
July 19, 2025, 07:46:56 AM |
|
A kakav cirkus.
Stari moj, upravo zbog ovakvih situacija je svima oko sebe govorim da si ispucao svu sreću u životu ako si se rodio u Europi, jer većina nema pojma kakve sve sirotinje ima na svijetu i u kakvim uvjetima ljudi žive.
Većini nas to je jednostavno nepojmljivo tako da me uopće ne čudi da neki na svakakve načine krše forumska pravila da bi zaradili koji dolar više.
To je istina. Kad pogledaš, mi smo ovdje nezadovoljni sa signature kampanjama koje za Legendary plaćaju $60 tjedno, a nekome je to plaća za dva mjeseca. Naravno da ljudi koji žive u tim zemljama gledaju kako da izvuku što više tog "sitniša" na forumu. Meni je jako otvorilo oči kad sam se uključio u sponzoriranje školovanja djece u Ugandi na što me bivši član Daniel91 potaknuo jednim svojim postom prije godinu-dvije.
|
|
|
|
dkbit98 (OP)
Legendary

|
Počinje Bitcoin Pizza Day 2026 na Bitcointalk forumu!Tema je ažurirana, i očekujem vaše najbolje pizze ove godine, a možda osvojite i neku od nagrada do $1500 BTC! Hvala icopress i sponzoru b1eXch.to na podršci ove godine. https://bitcointalk.org/index.php?topic=5583351.0
Postoje neke stvari koje su postale tradicije tijekom godina (uz pomoć talijanske sekcije), a jedan od tih događaja je Bitcoin Pizza Dan, koji tradicionalno slavimo 22. svibnja. Iznenađujuće, prije samo tjedan dana, Laszlo je bio online. Slobodno mu pošaljite poruku i poželite mu sretan odmor, jer ovaj ludi tip je platio 10,000 BTC za dvije pizze Pape Johna, čime započinje ovaj prekrasan praznik. Zato vas pozivam da testirate svoje kulinarske vještine!🍕 Koje su nagrade?Ove godine, sponzor je ♻️ b1eXch.to! Just like last year, we will have 6 winners, Baš kao i prošle godine, imat ćemo 6 pobjednika, od kojih će najtalentiraniji dijeliti $3,500 nagradni fond! 🎁 |
| |
| |
| | | 🥈 2/3. mjesto | | 🥇 1. mjesto | | 🥉 4/6. mjesto | | |
| |
| |
| | | Nagrada $750/500 | | Nagrada $1500 | | Nagrada $250 | | |
| |
| |
| | | | | | | | |
Koja su pravila?Od trenutka objavljivanja do 10. lipnja, imat ćete priliku objaviti fotografije svoje pizze! Nakon dogovorenog datuma stvorit će se nit glasovanja, gdje će se zajedničkim naporima utvrditi 6 pobjednika (sustav glasovanja bit će identičan onom koji se koristi u BCA). - Objavite najmanje 2 fotografije: [1] Fotografija pizze + korisničko ime i datum [2] Fotografija pizze u izradi ➥ Napomena
- Pizza bi trebala biti Bitcoin pizza (Bitcointalk stil je dopušten).
- Pizza mora biti napravljena od strane sebe / Samo jedna pizza po korisniku ➥ Napomena.
- Zadržavam pravo da po vlastitom nahođenju odlučim jesu li vaši pekarski proizvodi pizza ili ne.
Savjeti: - Nema "rezerviranih" postova / Rasprava dopuštena!
- Koristite bitlist.co/upload ili talkimg.com za hosting slika.
- Najbolje je dodati Bitcoin simbole nakon što se pizza peče u pećnici 7-10 minuta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ovcijisir
Legendary

|
 |
May 20, 2026, 08:02:36 PM |
|
Iako nisam bas fan ovih forumskih evenata, postoji mogucnost da bih cak mogao sudjelovati na pizza dayu ove godine sa tortilla pizzom. Vec neko vrijeme zelim napraviti taj eksperiment (cini mi se brzo, jednostavno i ukusno), pa bi ovogodisnji pizza day mogao biti dobar povod da nesto i ispecem 
|
|
|
|
Daniel91
Legendary

Activity: 3584
Merit: 1932
Catalog Websites
|
 |
Today at 06:50:07 AM |
|
Iako nisam bas fan ovih forumskih evenata, postoji mogucnost da bih cak mogao sudjelovati na pizza dayu ove godine sa tortilla pizzom. Vec neko vrijeme zelim napraviti taj eksperiment (cini mi se brzo, jednostavno i ukusno), pa bi ovogodisnji pizza day mogao biti dobar povod da nesto i ispecem  Super ideja. Ehh da si još negdje blizu pa da se odmah dogovorimo i za degustacije te pizze  U svakom slučaju, koliko sam vidio prijašnjih godina, ekipa na forumu najviše voli originalnost pa mislim da imaš šanse i za nagradu. Sretno, moj glas ćeš dobiti.
|
█████████████████████████ ████████▀▀████▀▀█▀▀██████ █████▀████▄▄▄▄██████▀████ ███▀███▄████████▄████▀███ ██▀███████████████████▀██ █████████████████████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ██▄███████████████▀▀▄▄███ ███▄███▀████████▀███▄████ █████▄████▀▀▀▀████▄██████ ████████▄▄████▄▄█████████ █████████████████████████ | BitList | | | █▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄ | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀.Bitcointalk Archive 📚 Visualization ' Search.▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄█ | | |
|
|
|
ovcijisir
Legendary

|
 |
Today at 01:03:41 PM |
|
Iako nisam bas fan ovih forumskih evenata, postoji mogucnost da bih cak mogao sudjelovati na pizza dayu ove godine sa tortilla pizzom. Vec neko vrijeme zelim napraviti taj eksperiment (cini mi se brzo, jednostavno i ukusno), pa bi ovogodisnji pizza day mogao biti dobar povod da nesto i ispecem  Super ideja. Ehh da si još negdje blizu pa da se odmah dogovorimo i za degustacije te pizze  U svakom slučaju, koliko sam vidio prijašnjih godina, ekipa na forumu najviše voli originalnost pa mislim da imaš šanse i za nagradu. Sretno, moj glas ćeš dobiti. A budemo vidjeli, jos nisam sto posto siguran da cu sudjelovati, ali u svskom slucaju plan mi je napraviti ovu vrstu pizze  Ne znam bas da li se to moze nazvati inovacijom u usporedbi sa nekim od prijava od prosle godine  Na localu smo cak imali i izbor za najgoru bitcointalk pizzu 
|
|
|
|
Rikafip
Legendary

|
 |
Today at 04:04:17 PM |
|
Vec neko vrijeme zelim napraviti taj eksperiment (cini mi se brzo, jednostavno i ukusno), pa bi ovogodisnji pizza day mogao biti dobar povod da nesto i ispecem  Planiras sam ispeci tortilje, ili koristiti kupovne? Inace, ja sam nekoc davno znao koristiti pita bread kao podlogu, i gore samo nabacam ostale sastojke za brzinsku pizzu za ono tipa 5-10 minuta max. Bude svakako bolje od smrznutih verzija. Na localu smo cak imali i izbor za najgoru bitcointalk pizzu  Ne sumnjam da ce i ove godine konkurencija biti zestoka po tom pitanju. Najludje je sto je jedna od najgorih pizza (ako se ta kreacija uopce moze nazvati pizzom) uspjela dobiti i jednu od nagrada. 
|
|
|
|
dkbit98 (OP)
Legendary

|
 |
Today at 06:28:55 PM |
|
Icopress istovremeno organizira Bitcoin Pizza Dan 2026 in na altcoinstalks forumu, pa možete i tamo postaviti svoje pizza fotografije. Novi Sponzor je 🍕 MixT...io [2026] Bitcoin Pizza Day on Altcointalk 🍕, a nagrade su do $300. Možete posalti istu pizzu na oba foruma.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ovcijisir
Legendary

|
 |
Today at 08:36:29 PM Last edit: Today at 09:02:32 PM by ovcijisir |
|
Vec neko vrijeme zelim napraviti taj eksperiment (cini mi se brzo, jednostavno i ukusno), pa bi ovogodisnji pizza day mogao biti dobar povod da nesto i ispecem  Planiras sam ispeci tortilje, ili koristiti kupovne? Inace, ja sam nekoc davno znao koristiti pita bread kao podlogu, i gore samo nabacam ostale sastojke za brzinsku pizzu za ono tipa 5-10 minuta max. Bude svakako bolje od smrznutih verzija. Mislio sam sto jednostavnije proci, tj.kupiti gotove tortille u trgovini. A sto se tice pitta kruha pretpostavljam da su to oni tanki kruhovi porijeklom iz Indije? Zvuci isto kao super baza za pizzu. Na localu smo cak imali i izbor za najgoru bitcointalk pizzu  Ne sumnjam da ce i ove godine konkurencija biti zestoka po tom pitanju. Najludje je sto je jedna od najgorih pizza (ako se ta kreacija uopce moze nazvati pizzom) uspjela dobiti i jednu od nagrada.  Na neke od tih pizza mi se iskreno malo okrenuo zeludac, a kako forum raste ove godine moramo biti spremni jer ce vjerojatno biti jos novih iznenadenja, a vjerojatno i ChatGPT pizza  Icopress istovremeno organizira Bitcoin Pizza Dan 2026 in na altcoinstalks forumu, pa možete i tamo postaviti svoje pizza fotografije. Novi Sponzor je 🍕 MixT...io [2026] Bitcoin Pizza Day on Altcointalk 🍕, a nagrade su do $300. Možete posalti istu pizzu na oba foruma. Nisu lose nagrade,ali bojim se da ce neki natjecatelji aktivirati desetke svojih altova tako da su sanse za pobjedu minimalne  Ali u u svakom slucaju cu se probati natjecati 
|
|
|
|
|