Bitcoin Forum
June 01, 2026, 09:01:52 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 [5]  All
  Print  
Author Topic: Bitcoin Pizza Dan 2026  (Read 1434 times)
Daniel91
Legendary
*

Activity: 3598
Merit: 1934

View Profile
Today at 09:18:14 AM

Dame i gospodo, mislim da imamo jakog kandidata na nagradu. Mislim, jos je rano, ali mislim da ce biti fakat tesko nadjebat ovu kreaciju pod imenom "nije govno nego se pas posrao".

Imate pravo jednom pogadjati odakle dolazi pizza majstor koji je napravio ovo nedjelo.  Grin

haha pa ovo je stvarno vrhunac, netko se baš potrudio da bude originalan ali na drugi način  Grin
Jel mi to imami 2 natjecanja, za najbolju pizzu i za najružniju i najgoru pizzu, po sistemu što gire izgleda to bolje?
Ne usudim se uopće pogađati odakle je taj majstor? Nigerija? Bangladeš? Talijan sigurno nije, kod njih bi ovo bio zločin za zatvor (kao i za dodavanje ananasa na pizzu)  Grin

▄▄████████████████████▄▄
▄███████▀▀██████▀▀███████▄
████████████████████████
████████▄▄██████▄▄██████

████████████████████████
██▄▄█████████████▄▄██████
██▀▀██████████████████▄▄██
██████▀▀██████████████▀▀██
██████████████████████████
██████▀▀██████▀▀████████
████████████████████████
▀███████▄▄██████▄▄███████▀
▀▀████████████████████▀▀

DΞX.fo 
▄▄██████
█████████
██████████
█████████
██████████
█████████
▀▀██████

▄███████
▄██████████
████████████
█████████████
█████████████
|
▄▄█
▄████▀
▄███▀
▄██▀▄██
█████▀▀
███████
████████
▀██▄████
▄████▄▄
▄█████▀███
▄█████▀████
█████▀███████
▀██▀█████████
|  BTC     XMR  
  DAI     LTC  
   Fees  0.8%    
]Bitcointalk Archive 📚
Visu
slackovic
Legendary
*

Activity: 3192
Merit: 1519

View Profile
Today at 10:07:06 AM

haha pa ovo je stvarno vrhunac, netko se baš potrudio da bude originalan ali na drugi način  Grin
Jel mi to imami 2 natjecanja, za najbolju pizzu i za najružniju i najgoru pizzu, po sistemu što gire izgleda to bolje?
Ne usudim se uopće pogađati odakle je taj majstor? Nigerija? Bangladeš? Talijan sigurno nije, kod njih bi ovo bio zločin za zatvor (kao i za dodavanje ananasa na pizzu)  Grin

Iako bi ova pizza svakako spadala u jedno od najgorih, a vjerojatno i pobrala nagradu za najgoru pizzu, nema takve nagrade. Ja sam isto mislio da postoji ali onda me naša ekipa ovdje ispravila da je to samo naša zezancija i da se ne nagrađuju najgore pizze. Strah me uopće pomisliti na što bi izgledale pizze kad bi se stvarno davala nagrada i za najgoru pizzu.

██████▄██▄███████████▄█▄
█████▄█████▄████▄▄▄█
███████████████████
████▐███████████████████
███████████▀▀▄▄▄▄███████
██▄███████▄▀███▀█▀▀█▄▄▄█
▀██████████▄█████▄▄█████▀██
██████████▄████▀██▄▀▀▀█████▄
█████████████▐█▄▀▄███▀██▄
███████▄▄▄███▌▌█▄▀▀███████▄
▀▀▀███████████▌██▀▀▀▀▀█▄▄▄████▀
███████▀▀██████▄▄██▄▄▄▄███▀▀
████████████▀▀▀██████████
 BETFURY ....█████████████
███████████████
███████████████
██▀▀▀▀█▀▀▄░▄███
█▄░░░░░██▌▐████
█████▌▐██▌▐████
███▀▀░▀█▀░░▀███
██░▄▀░█░▄▀░░░██
██░░░░█░░░░░░██
███▄░░▄█▄░░▄███
███████████████
███████████████
░░█████████████
█████████████
███████████████
███████████████
██▀▄▄▄▄▄▄▄▄████
██░█▀░░░░░░░▀██
██░█░▀░▄░▄░░░██
██░█░░█████░░██
██░█░░▀███▀░░██
██░█░░░░▀░░▄░██
████▄░░░░░░░▄██
███████████████
███████████████
░░█████████████
dkbit98 (OP)
Legendary
*

Activity: 2982
Merit: 8693

AntiSwap.io - NO AML/KYC EXCHANGER MONITORING

View Profile WWW
Today at 06:04:15 PM
Last edit: Today at 07:36:27 PM by dkbit98

Dame i gospodo, mislim da imamo jakog kandidata na nagradu. Mislim, jos je rano, ali mislim da ce biti fakat tesko nadjebat ovu kreaciju pod imenom "nije govno nego se pas posrao".
Au ovo nije normalno! 🤮
A nije loše pogledati i proces nastanka ovog sranja.

Imam i ja jednog kandidata za danas, ne znam je li ovo sirova raw vegan ''pizza''

Code:
[center][table][tr][td][font=Arial Black][size=24pt][glow=#222,1][nbsp][url=https://en.antiswap.io/?utm_source=bitcointalk_s3][size=5pt][sup][size=21pt][b][color=#03adfd]🛡[/b][/sup][/size][size=13pt][nbsp][/size][size=5pt][sup][size=18pt][color=#fff]Anti[color=#3b82f6]Swap[/sup][/size][nbsp][nbsp][size=14pt][sup][size=8pt][i][color=#fff]NO[nbsp]AML/KYC—EXCHANGER[nbsp]MONITORING[/sup][/size][nbsp][nbsp][size=6pt][sup][size=16pt][glow=#03adfd,1][nbsp][font=Impact][color=#fff]900+[/font][nbsp][/glow][/size][/sup][/size][size=6pt][sup][size=16pt][glow=#3b82f6,1][nbsp][size=8pt][sup][size=8pt][color=#fff]EXCHANGERS[/size][/sup][/size][nbsp][/glow][/size][/sup][/size][/url][nbsp][nbsp][font=Arial][b][size=14pt][sup][size=8pt][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=5568680.msg66184227#msg66184227][color=#fff]BITCOINTALK[/url][/size][/sup][/size][/font][nbsp][size=9pt][sup][size=18pt][color=#3b82f6]│[/size][/sup][/size][nbsp][font=Arial][b][size=14pt][sup][size=8pt][url=https://t.me/+qGCCD6ncnctiZTli][color=#fff]TELEGRAM[/url][/size][/sup][/size][/font][nbsp][nbsp][/td][/tr][/table][/center]
Pages: « 1 2 3 4 [5]  All
  Print  

Jump to: