ben de 1 haftadır iphone kullanmaya başladım. şu an için imei kaydı yaptırmadım, birkaç ay daha bu şekilde kullanmayı planlıyorum. güvenlik vs olayından dolayı maalesef android telefonları kullanırken daha rahat ediyormuşum bunu anladım. ulan 5-10 sene önce durum tam tersiydi. bu arada pek kullanmasam da inanılmaz bir kamerası var arkadaşlar.
son olarak orijinal şarj başlığı aldım, yanına bir de mfi onaylı spigen usb kablosu çaktım arabada kullanmak için. 20w şeklinde mfi onaylı başlık arıyorum ama sanırım piyasada yok. 429 tl yine bayılacağım anlaşılan:)
Amazon Türkiye'de zaman zaman orijinal şarj adaptörü indirime giriyor. Diğer sitelere oranla %30-40 civarı indirim oluyor ama ne zaman indirim yaparlar ya da ne zaman denk gelir belli değil tabi. Amazon'dan alınca orijinal ürün garanti oluyor, o açıdan kafa rahat. Ben denk geldiği zamanlarda alıyorum kenarda dursun diye.
Bir de Spigen'in hızlı şarjı indirime giriyor onu da değerlendirebilirsiniz. Onaylı mı hatırlamıyorum ama uyarı vermediği kalmış aklımda. O da 250-300 lira civarına denk gelir. Artık orijinal şarj ile arada pek fark kalmadı paranın değeri kalmayınca
uyumlu zımbırtılara baktım da baş yok hocam:)
sikicem amazon 2-3 senedir ocağıma incir ağacı dikti zaten. gelecek 5 senelik maaşım heriflere ipotek odu.
Bu arada şu anda iPhone 14 fiyatlarına Türkiye’de zam yapıldı, 2 bin lira civarı artışlar var, aksesuar olarak alacaksanız içinizi rahatlatmak için söylüyorum, dünden bugüne alan 2 bin lira zarar etti, siz orijinal kabloyu rahat rahat alabilirsiniz, varsayın ki zamdan sonra telefon aldınız
hayırlı olsun güle güle kullanın,