Seçim sonrası ilk hafta yaşananlar da gösterdi ki, ikinci turdan sonra çıkması muhtemel sonuca göre yılbaşına doğru bu soruyu dolar 19 liraya geriler mi diye revize etmek gerekecek, hatta cevapların bile revize edilmesi de gerekebilir. En düşük işçi maaşı 21k oldu, memur maaşları 22k olacak falan filan bunların nasıl olacağı hepimizin malumu, yani 9 rakamı için artık çok çok düşük ihtimal diyebiliriz.
Evet yaptığımız yorumlara bile güncelleme yapmalıyız. Şu an 19’da kalmasına razıyız. Seçimden sonra kim gelirse gelsin belirli bir artış bekleniyor. Bu artışın kalıcı mı yoksa geçici mi olacağını bilemiyoruz. Yeni güncelleme ile bu fiyatı biraz yukarı çekmemiz gerekiyor. Şimdi bir sayı söylerdim ama tahminlerden çok yorulduk. Ne kadar artacak artık yerine düşüşe geçti diyebileceğimiz günleri görmeyi diliyorum.
Hocam dün sosyal medyada bir gurbetçi videosuna, daha doğrusu sokak röportajina denk geldim, kusura bakmayın ama yavsak adam, dün bir miktar döviz bozdurdum, epey yüklü miktar paraya çevirdim, Allah razı olsun reisten, daha alacağım çok daire var gibi sigirca açıklamalar yaptı herif. Yani asıl mevzu, kişisel menfaatini ülke cikarindan yüksek gören içeride ve dışarıdaki yavsaklarin zihniyeti ile savaşmaktan yorulduk.