Bitcoin Forum
May 25, 2026, 08:37:56 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23]  All
  Print  
Author Topic: ⚽⚽İtalya Serie A 2024-25 sezonu⚽⚽  (Read 4436 times)
ILuckyGuyI
Hero Member

Activity: 2828
Merit: 655

View Profile
May 18, 2026, 05:55:35 PM

Como konusunda sizlere katılmakla beraber gelecek sezon işlerinin bu kadar iyi gitmeyebileceğini düşünüyorum. Daha yaz bile gelmeden Real Madrid Nico Paz'ı koydurduğu neredeyse bedava olan geri alma maddesi ile takıma geri getireceğini duyurdu. 9 milyon euro mu neydi yani şaka gibi. Bundan başka da sağlam bir yıl geçirmiş oyuncularına teklifler gelecektir. Büyük takımlara karşı onları tutmak zor olur. Fabregas'ın iyi bir transfer dönemi geçirmesi lazım yoksa ilk 4 için tekrar bu kadar rekabet etmesi çok zor.

R

▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄
████████████████
▀▀▀▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄▄▄▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀
LLBIT|
4,000+ GAMES
███████████████████
██████████▀▄▀▀▀████
████████▀▄▀██░░░███
██████▀▄███▄▀█▄▄▄██
███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███
██░░░░░░░░█░░░░░░██
██▄░░░░░░░█░░░░░▄██
███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
▀████████
░░▀██████
░░░░▀████
░░░░░░███
▄░░░░░███
▀█▄▄▄████
░░▀▀█████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
░░░▀▀████
██▄▄▀░███
█░░█▄░░██
░████▀▀██
█░░█▀░░██
██▀▀▄░███
░░░▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
||.
|
▄▄████▄▄
▀█▀
▄▀▀▄▀█▀
▄░░▄█░██░█▄░░▄
█░▄█░▀█▄▄█▀░█▄░█
▀▄░███▄▄▄▄███░▄▀
▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀
░░██████░░█
█░░░░▀▀░░░░█
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄░█████▀▀█████░▄
▄███████░██░███████▄
▀▀██████▄▄██████▀▀
▀▀████████▀▀
.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀
███▀▄▀█████████████████▀▄▀
█████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀
███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄
█████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀
███████████░███████▀▄▀
███████████░██▀▄▄▄▄▀
███████████░▀▄▀
████████████▄▀
███████████
▄▄███████▄▄
▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄
▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄
▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄
▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄
███░████░░░░░▀██░████░███
███░████░█▄░░░░▀░████░███
███░████░███▄░░░░████░███
▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀
▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀
▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀
▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀
▀▀███████▀▀
OFFICIAL PARTNERSHIP
SOUTHAMPTON FC
FAZE CLAN
SSC NAPOLI
RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 2870
Merit: 1529

View Profile
May 18, 2026, 06:35:41 PM

Como konusunda sizlere katılmakla beraber gelecek sezon işlerinin bu kadar iyi gitmeyebileceğini düşünüyorum. Daha yaz bile gelmeden Real Madrid Nico Paz'ı koydurduğu neredeyse bedava olan geri alma maddesi ile takıma geri getireceğini duyurdu. 9 milyon euro mu neydi yani şaka gibi. Bundan başka da sağlam bir yıl geçirmiş oyuncularına teklifler gelecektir. Büyük takımlara karşı onları tutmak zor olur. Fabregas'ın iyi bir transfer dönemi geçirmesi lazım yoksa ilk 4 için tekrar bu kadar rekabet etmesi çok zor.
Öyle tabi Fabregası zor bir dönem bekliyor ama şimdiki topladığı gibi kadro toplar bence yönetim ona biraz geniş imkan sağlıyor maddi olarak da rahat yönetim bu yüzden yaz transfer döneminde ben Hollanda ve Fransa’dan potansiyel taşıyan oyuncuların ucuz fiyata transfer olabileceğini düşünüyorum gelecek sene ilk 4 zor ama yine ilk 6 için yarışacak bir takım kurmak isteyecek Fabregas bu arada Nico Paz olayında Real en mantıklı şeyi yaptı yani bu kadar iyi oyuncuyu geri almaları en mantıklı şeydi

xzone
Legendary
*

Activity: 3318
Merit: 1840

View Profile
May 18, 2026, 06:45:07 PM

Como herkesin saygısını kazandı, bu kadar güçlü ve büyük bütçeli takımların yanında resmen bu halleriyle bile herkese kafa tuttular. Bazı yıllar Anadolu takımlarının bizim ligdeki yükselişi gibi, bir anda harika bir sezon geçirip sonraki sezon dibe vuruyor bizdekiler. Bakalım Como neler yapacak, eğer gelecek sezon da ilk 5 takım arasında yer almayı başarırlarsa gerçek bir futbol kulübü haline geldiklerini söyleyebiliriz. Şu an için sadece güzel bir sezon geçirmiş bir ekip olarak değerlendirebiliriz Smiley

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
kriminall
Hero Member

Activity: 1708
Merit: 556

View Profile
May 18, 2026, 06:51:43 PM

Como herkesin saygısını kazandı, bu kadar güçlü ve büyük bütçeli takımların yanında resmen bu halleriyle bile herkese kafa tuttular. Bazı yıllar Anadolu takımlarının bizim ligdeki yükselişi gibi, bir anda harika bir sezon geçirip sonraki sezon dibe vuruyor bizdekiler. Bakalım Como neler yapacak, eğer gelecek sezon da ilk 5 takım arasında yer almayı başarırlarsa gerçek bir futbol kulübü haline geldiklerini söyleyebiliriz. Şu an için sadece güzel bir sezon geçirmiş bir ekip olarak değerlendirebiliriz Smiley
İyi bir sezon geçirdikleri zaten dediğiniz gibi bir gerçek. Önemli olan gelecek senede de bu potansiyeli tekrar taşıyıp taşımayacakları. Ben İtalya’da rekabetin ne kadar yüksek olduğunu biliyorum. Fiorentina  örneği buna güzel bir örnek olur. Geçen yıllarda Avrupa’ya damga vuran bir takımken bu senenin ilk yarısında neredeyse ligden düşecek gibi kötüydüler. Önemli olan düzenli olarak bu performansı sergilemeleri.

Xyloo
Full Member

Activity: 224
Merit: 165

View Profile
May 18, 2026, 08:15:03 PM

Juventus, Kenan’ı salar umarım bu sene. Eğer onlar izin verirse Kenan bir Real yada Barça veya Manchester’lardan birine kendini atar. Avrupa’da en değerli genç yeteneklerden birisi oldu. Güzel bir dünya kupası da geçirirse bu sene güzel bir transfer kendini bekliyor diyebiliriz. Baksanıza böyle giderse sene şampiyonlar liginde bile olamayacak.

eightdots
Legendary
*

Activity: 1512
Merit: 1049

View Profile
May 18, 2026, 08:22:19 PM

Juventus, Kenan’ı salar umarım bu sene. Eğer onlar izin verirse Kenan bir Real yada Barça veya Manchester’lardan birine kendini atar. Avrupa’da en değerli genç yeteneklerden birisi oldu. Güzel bir dünya kupası da geçirirse bu sene güzel bir transfer kendini bekliyor diyebiliriz. Baksanıza böyle giderse sene şampiyonlar liginde bile olamayacak.

Kenan orada kendini kanıtladı ve daha iyi bir takımda da oynayabileceğini gösterdi. Juventus köklü bir kulüp ve Kenan gibi bir oyuncunun efsaneleri arasında olmasını isteyeceklerdir ve kolay kolay da bırakmak istemezler.

Dünya Kupasında da kendini en iyi şekilde gösterecektir ve sonra büyük kulüplerin tekliflerinin geleceğini düşünüyorum. Yedek kalacağı bir kulüpte değil de ilk 11'de oynayabileceği bir kulübe gitmesi de önemli bir tercih sebebi olacaktır.

██
█████▀▀███████▀▀███████
█████▀░░▄███████▄░░▀█████
██▀░░██████▀░▀████░░▀██
██▀░░▀▀▀████████████░░▀██
██░░█▄████▀▀███▀█████░░██
██░░███▄▄███████▀▀███░░██
██░░█████████████████░░██
██▄░░████▄▄██████▄▄█░░▄██
██▄░░██████▄░░████░░▄██
█████▄░░▀███▌░░▐▀░░▄█████
███████▄▄███████▄▄███████
.
.ROOBET 2.0..██████.IIIIIFASTER & SLEEKER.██████.
|

█▄█
▀█▀
████▄▄██████▄▄████
█▄███▀█░░█████░░█▀███▄█
▀█▄▄░▐█████████▌▄▄█▀
██▄▄█████████▄▄████▌
██████▄▄████████
█▀▀████████████████
██████
█████████████
██
█▀▀██████████████
▀▀▀███████████▀▀▀▀
|.
    PLAY NOW    
Distraction
Hero Member

Activity: 2730
Merit: 608

View Profile
May 19, 2026, 05:22:13 PM

Hiç de sanmıyorum ki Kenan Yıldız bu yaz takımdan ayrılsın. Bu sezonun ortalarında mı ne hatta sözleşme uzattı 2030'a kadar. Kenan'ın Del Piero hayranlığı var ve takımda bir nevi yeni nesil Del Piero olmak istiyor gördüğüm kadarıyla. Ancak bu tutum uzun vadede kariyer potansiyelini aşağı düşürebilir de. Çünkü Juventus kaç sene mali sorunlarla uğraştığı için transferlere doğru düzgün para harcayamadı. Eğer hala bu sorunlar devam ediyorsa seneye de şampiyonluğun rekabetçisi olamazlar.

Balmain
Hero Member

Activity: 2604
Merit: 952

View Profile
May 24, 2026, 11:29:04 PM

Como bugün 4-1 Crememonese'yi yendi. Crememonese küme düştü Como ise şampiyonlar ligine gidecek. Como bu sezon gerekenleri yaptı ve sıralamada olduğu yeri hak etti bana sorarsanız ilk 3'ü de hak ediyorlardı artık bir sonraki sezon. Yaz döneminde iyi transferler yapılacaktır takım daha da güçlenecektir. Diğer düşen takımlar ise ligden Pisa ve Verona oldu. Como ayrıca tarihinde ilk defa şampiyonlar ligine gidecek.

yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1526
Merit: 477

View Profile
Today at 08:19:27 AM

Como bugün 4-1 Crememonese'yi yendi. Crememonese küme düştü Como ise şampiyonlar ligine gidecek. Como bu sezon gerekenleri yaptı ve sıralamada olduğu yeri hak etti bana sorarsanız ilk 3'ü de hak ediyorlardı artık bir sonraki sezon. Yaz döneminde iyi transferler yapılacaktır takım daha da güçlenecektir. Diğer düşen takımlar ise ligden Pisa ve Verona oldu. Como ayrıca tarihinde ilk defa şampiyonlar ligine gidecek.

Como'nun şampiyonlar ligine katılmasını Milan daha çok istedi bence. Dün öne geçtiği maçta Cagliari'ye yenildi. Böyle olunca da Como şampiyonlar ligine katılma hakkı elde etti.
Como'nun sahipleri akıllı yatırıma devam ederse eğer 1-2 yıla kadar Como İtalya ligi şampiyonu olur. İyi takviyeler ile seneye Como'nun şampiyonlar liginde iz bırakacağını düşünüyorum. Bol pozisyonlu maçlar izletiyor insanlara. Sanki Hollanda ligi takımı gibi

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23]  All
  Print  

Jump to: