-
Ne demek abi
-
Beğenmenize sevindim hocam
-
Benimde tanımadığım birçok kişi oluyor hocam genellikle ara ara aktif oluyorlar ya da sürekli aktif olduğumuz boardlarda yer almıyor o yüzden gözden kaçabiliyor
-
Beğenmenize çok sevindim hocam
Hediye konusunda bende genellikle maddiyattan ziyade maneviyata dikkat ederim. Evet ciddi anlamda değer vermediğim kişilere maddi bir hediye alıp geçiştiririm ancak tam tersinde olabildiğince kendimi zorlarım
Örneğin bugüne kadar bir kaç kere kız arkadaşlarımın doğum gününü kutlarken pastaları hep kendi ellerimle yapmışımdır onları da karakterlerine göre. Bir arkadaşım için ünlü birisinden imza almıştım tabi denk gelmişti ve 6-7 ay beklemiştim vermek için
İsim büyük çıktı küçük çıktı kısmına ben seçmiyorum sistem seçiyor deyin geçin hocam
Yazılarla resim yapma sitesi bu siteden herhangi bir şekili yazılarla doldurabilirsiniz. Örnek veriyorum şirket logonuzu dolduracak şekilde isimleri yerleştirebilirsiniz. Benim yazıcı a4 yazdırdığı için küçük boyutta hazırlamıştım daha yüksek boyutlarda da hazırlanabilir. Yapmak isterseniz yardımcı olabilirim çekinmeyin
-
Beğenmenize sevindim hocam
Kendimizi yeni şeyler öğrenmeye zorladıkça yapabileceklerimizin sınırı olmadığını görür şaşırırız hocam
Bu sene kendimi iyice zorladım da ortaya böyle beğenebildiğiniz içerikler koyabildim. Önemli olan sıradanlaşmadan sınırları zorlamakta
-
İnsan aklına kazıyınca ve yazıya dökünce yapamayacağı şey olmuyor. Beyin bu bilgileri görünce arka planda çalışmaya devam ediyor ve yeni fikirler ortaya koyuyor bunları nasıl yapabileceğimize dair bunu sık sık yaşadım. Eğer ki kendi takviminizi yapmak isterseniz seve seve yardımcı olabilirim çekinmeyin hocam
Dipnot: Sadece takvim içinde değil yardımcı olabileceğimi düşündüğünüz her konuda bana ulaşabilirsiniz forumdaşlarım seve seve yardımcı olurum