Fenerbahçe'nin performansından son derece memnun kaldım. Çok motive bir şekilde oynadık ve hak ettiğimiz bir galibiyete imza attık. Guendouzi'yi daha ilk maçında bu kadar istekli görmek beni keyiflendirdi. Hava koşulları çok sıkıntıydı bu arada. Göz göre göre şu stadda maçın yapılmasını istediler ya ne diyim ki. Maça gitmeye çalışan taraftarlar da ayrı bir rezillik çekti yani stada ulaşmaya çalışanların görüntüleri adeta savaşa gidiyorlarmış gibiydi. Bu stadın futbol maçları için kullanılmaması herkesin hayrına olur.
Takımın istekli olması taraftarı sevindiren en büyük şeylerden biri oldu. Yeni transferlerin takıma uyumu ve katkısı çok büyüktü ve sonuca direkt etki etti. Guendouzi'nin hemen kadroya dahil edilmesi ve ilk 11'de şans verilmesi yönetim ve teknik direktörün başarısıdır. Galibiyeti en çok isteyen takım Fenerbahçe'ydi ve aldılar. Tebrik ediyorum takımımı.
Bu stadın futbol maçı için uygun olmadığını defalarca söylediler. Taraftar, görevliler ve takımlar için zorlu bir stad ve birçok yer varken neden kimsenin memnun olmadığı bir yer seçiliyor. Stad rüzgar alıyor, birçok yeri açık, ulaşımı zor ve olimpiyatlar için yapılmış bir yapı. Durum böyleyken bu maçı burada oynatmak mantıklı değil ama oynattılar.