|
February 09, 2023, 01:08:22 PM Last edit: February 09, 2023, 01:56:21 PM by eightdots |
|
Dün Fatih Altaylı’nın programını baştan sona izledim. Prof. Dr. Celal Şengör, tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, tarihçi ve yazar Murat Bardakçı, Türkiye Deprem Vakfı yönetim kurulu başkanı Prof. Dr. Mustafa Erdik, Akademisyen Yazar Prof. Dr. Sinan Canan gibi isimlerle beraber yayın yapıldı. Stüdyodaki konuklar ülkemizin önde gelen isimlerinden. Bunları uzun uzun yazmamın sebebi şu. Hepsi tek bir ağızdan açın şu twitterı diye seslendi. Arkadaşlar biz yanlış açıdan bakıyoruz olayları algılayamıyoruz desem bu adamlar da mı yanlış düşünüyor algılayamıyor. Hepsi bir ağız olmuş açın twitterı dediler. Hangi amaçla engellendi bilen var mı sebebini. Haluk Levent yazdı twitterı açın engel oluyorsunuz yardım çalışmalarına diye. Bu insanlar nasıl hatalı olabilir bu isteklerinde. Neden yapıldı bu eylem anlayabilen var mı. Oğuzhan Uğur telefonla bağlandı twitterın kesilmesi işimizi %70 olumsuz etkiledi dedi. Program sonunda GSM şirketlerine ateş püskürdüler.
|