Kurunun arasında maalesef yaşta yanıyor. Bu deyimi hiç sevmesemde özeti budur. İmkanı olanlar yurt dışına çoktan göç etti imkan yaratabilenlerde gidecektir. Daha adil her anlamda daha özgür ve iyi şartlarda yaşayabilmek hayal olmamalı.
Eğer Erdoğan bir kere daha seçilirse genç nüfusta ülkeyi terk etmek istemeyecek kişi etrafımda tanımıyorum bile. Herkes ilk fırsatta buradan gidip ne iş olsa yaparım düşüncesiyle yanıp tutuşuyor, bir de mevcut durum devam ederse kimse bu duruma dayanamaz.
Verilen mesajların net olduğu bir ilk tur gördük. Aday seçimi yanlış, halkımızda bu adaya oy vermek isteyecek %51'i yakalamak gerçekten zor.
Ama çıkan sonucun doğru olmadığını da düşünüyorum. Eğer gerçekten %49.5 almış olsalar bir sürü dolap çevirip o oyu %50'nin üstüne çeker ve bu işi bitirirlerdi. Ama dikkat çekmek istemediler çünkü bu haliyle çok daha az araştırılıyor ve oyların peşine düşülüyor.
Şimdi halkın büyük kısmı demoralize oldu, ben sandığa gitmeyeceğim diyor. İstedikleri şey tam olarak buydu, 2. turda daha kolay kazanmanın yolu seçmeni sandıktan uzaklaştırmak. Gerçekten %49.5 olsalar gece boyu yaptığı her açıklamada YSK başkanı mutsuz, endişeli ya da tedirgin görünüyor olmazdı. Birçok sandıkta dönen hileleri hepimiz görebiliyoruz