eightdots (OP)
Legendary
Activity: 1456
Merit: 1034
|
 |
August 29, 2025, 07:14:35 PM |
|
Epic Games bu hafta Machinarium ve Make Way'i ücretsiz veriyor. Machinarium bulmaca ve macera tarzında bir oyun. Çizimleri güzel görünüyor denemedim ama bu tarz sevenler oyunun sayfasına baktığında deneyecektir. Make Way ise yarış için birçok farklı parça ile pist oluşturduğumuz aksiyon yarış tarzı bir oyun.  Bu oyunlara ek olarak Patch of Exile 2 bugün 23:00'ten itibaren hafta sonu boyunca ücretsiz oynanabiliyor. Steam, Epic, Xbox ve PS5'ten oynanabiliyor. Steam'de bazı oyunları aradığımızda mağazada görünmeyebilir, bunu düzeltmek için mağaza tercihlerinde isteğinize göre ayar yapabilirsiniz.
Kaynak: https://store.epicgames.com/tr/
|
|
|
|
eightdots (OP)
Legendary
|
 |
September 04, 2025, 08:30:09 PM |
|
Epic Games bu hafta Monument Valley'i veriyor. Oyunun market fiyatı 349 TL. Bu aralar bulmaca oyunlarını çok fazla veriyorlar. Meraklısı da var sanırım. Bu tarzdaki oyunlar eğlenceli olabiliyor ve güzel vakit geçirmeye katkı sağlayabiliyor. Oyun kendini meditasyon niteliğinde rahatlatıcı bir bulmaca oyunu olarak nitelendiriyor. Boş vakitte denenebilir. Kütüphanenize eklemeyi unutmayın. Türkçe dil desteğine sahip. 
|
|
|
|
eightdots (OP)
Legendary
|
 |
September 11, 2025, 06:16:19 PM |
|
Epic Games 3 oyun birden veriyor. Ghostrunner 2, Monument Valley II ve The Battle of Polytopia. Ghostrunner 2: Birinci şahıs aksiyon macera oyunu. Muhtemelen biliyorsunuzdur çünkü daha önceden verdikleri bir oyundu. Monument Valley II: Yine bir bulmaca oyunu. Bu tarz sevenler için çok fazla oyun verdiler bu da bir yenisi. Türkçe dil desteği mevcut. The Battle of Polytopia ise sıra temelli, tek veya çok oyunculu oynanabilen bir strateji oyunu. Türkçe dil desteği mevcut. 
|
|
|
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
Activity: 2814
Merit: 1502
|
 |
September 12, 2025, 06:17:53 AM |
|
Eyvallah hocam bu haberi bekliyordum sabah sabah güzel geldi Netflix ile mobil oyun da ücretsiz olacakmış galiba 24’ü oynuyordum hala 26 gelsin de onu oynayalım biraz inşallah değişmiştir oyun bu arada en iyi serisi cm 01/02’dir aksini iddia eden cm sevmez 
|
|
|
|
eightdots (OP)
Legendary
|
 |
September 19, 2025, 06:40:39 PM Merited by EFS (1), mandown (1) |
|
Bu hafta menümüzde Project Winter ve Samorost 2 var. Project Winter: Çok oyunculu aksiyon ve basit eğlence oyunu. Bu oyun 8 kişilik bir eğlence oyunu. Kime güveneceğinizi bilmediğiniz bir çeşit aldatmacalarla dolu ve farklı modları olan bir oyun. Kalabalık bir ekibiniz varsa denenebilir. Türkçe dil desteği mevcut. Samorost 2: Köpeği uzaylılar tarafından kaçırılan bir cücenin köpeğini kurtarma hikayesi. Oyunun müziklerinin de iyi olduğu söyleniyor. Tabi ki yine bir bulmaca oyunu. Türkçe dil desteği mevcut. 
|
|
|
|
eightdots (OP)
Legendary
|
 |
September 26, 2025, 08:26:09 PM |
|
Epic Games Eastern Exorcist ve Jorel’s Brother and The Most Important Game of the Galaxy'i ücretsiz veriyor. Eastern Exorcist: Oyunun açıklamasında 2D yandan kaydırmalı aksiyon RPG'si diye geçiyor ama bu tarzın başka bir ismi vardı sanki. Bu tarz oyunlar başlanıldığında saran oyunlar o yüzden bu tarzı denemediyseniz bir deneyin derim. Türkçe dil desteği mevcut. Jorel’s Brother and The Most Important Game of the Galaxy: Animasyondan uyarlama bir oyun, animasyonla ilgili pek fazla bilgim yok ama tıklayarak ilerleniyor bir çeşit çizgi film izler gibi oyun oynanıyor. 
|
|
|
|
eightdots (OP)
Legendary
|
 |
September 29, 2025, 05:40:36 PM Merited by EFS (1), xzone (1) |
|
Steam Sonbahar indirimleri başladı. Genelde Sonbahar indirimleri iyi olurdu ama indirim yüzdeleri büyük gelmedi belki ilerleyen günlerde değişebilir. O yüzden istediğiniz bir oyun varsa acele etmeyin son güne gelene kadar artmaz ama düşebilir. Listelere bir göz gezdirmenizde fayda var çünkü seri oyunların sondan bir önceki oyunlarında büyük indirimler yapılmış görünüyor. 
Kaynak: https://store.steampowered.com/
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 3262
Merit: 1815
|
 |
September 29, 2025, 06:39:20 PM |
|
Bana indirim oranları oldukça düşük geldi, sırf indirime girdi diye oyun alırdık ama o tarz bir şey pek göremedim. Mafia 3 ya da Ghost Recon falan alınabilir duruyor ama indirimdeki oyun sayısı biraz az gibi bu sefer. Wishliste eklediğim oyunlarda indirim göremedim. İlerleyen günlerde bir şeyler denk gelirse yine alırız ama şu anda bir şeyler almayacak gibiyim. Eskiden 1-2 dolara düşen DLCler bile 4-5 dolar olmuş, bir d eskisi gibi bir kur olmadığını düşününce pek cazip bir şeyler kalmıyor 
|
|
|
|
eightdots (OP)
Legendary
|
 |
October 08, 2025, 04:30:21 PM |
|
Epic Games'in bu haftaki oyunları Firestone Online Idle RPG ve Nightingale. İndirim yarın akşam 18:00'de bitiyor bu hafta biraz geç ekledim konuya. Firestone Online Idle RPG: oyunun açıklamasına göre az çabayla ilerleme isteyen oyunculara ve başka bir şey izlerken oyun oynamayı sevenlere göre bir oyun olduğunu belirten bir basit eğlence oyunu. Türkçe dil desteği de mevcut. Nightingale ise tek başına ya da arkadaşlarınızla eşli olarak oynayabileceğimiz birinci şahıs bir PVE açık dünya hayatta kalma ve üretim oyunu. Hayatta kalma oyunlarını sevenler varsa bu oyunu beğenebilir. Maalesef Türkçe dil desteği yok. 
|
|
|
|
eightdots (OP)
Legendary
|
 |
October 22, 2025, 07:51:44 PM |
|
Bu indirimi bekliyordum ama almak istediğim oyuna indirim gelmedi. Listede güzel indirimler var bakmanızı öneririm. Kaliteli oyunlar çıkış tarihlerinden uzaklaştıkça indirim oranları da artıyor bunları değerlendirmek gerekiyor. Şimdi oynamasanız bile sonradan oynamak istediğinizde kütüphanenizde olması güzel bir duygu. Bu senenin en iyi oyunlarından biri olan Clair Obscur: Expedition 33'ün indirim oranı biraz fazla olabilirmiş. Bu oyuna bildiğim kadarıyla resmi Türkçe dil desteği de gelecek yakın zamanda. 
|
|
|
|
eightdots (OP)
Legendary
|
 |
October 23, 2025, 06:25:40 PM Last edit: October 23, 2025, 07:12:00 PM by eightdots |
|
CS2 skin piyasasında inanılmaz bir değişiklik oldu. Yeni yayımlanan sistemde Valve oyuncuların 5 adet kırmızı renk "COVERT" kalitede silah kaplamalarını bıçak veya eldivenle takas etmesine izin verdi. Piyasa bir gecede değerini 5.9 milyar dolardan 4.2'ye düşürdü.
İlerleyen zamanda piyasa değeri ne olur bilmiyorum ama bu piyasada envanteri olan kişiler çok değişik bir durumla karşı karşıya kaldı.
Edit: Çıkan bıçak ve eldivenlerin satılamadığı ve takas edilemediği söyleniyor. Sadece takas kontratını yapan kişi bu bıçak/eldivene sahip olabiliyor. Bu arada sonradan bu durumun değişeceğini de düşünüyorum ve böyle bir değişim birçok kişinin envanterini paraya dönüştürmesini sağlar.
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 3262
Merit: 1815
|
 |
October 23, 2025, 07:23:24 PM |
|
CS2 skin piyasasında inanılmaz bir değişiklik oldu. Yeni yayımlanan sistemde Valve oyuncuların 5 adet kırmızı renk "COVERT" kalitede silah kaplamalarını bıçak veya eldivenle takas etmesine izin verdi. Piyasa bir gecede değerini 5.9 milyar dolardan 4.2'ye düşürdü.
İlerleyen zamanda piyasa değeri ne olur bilmiyorum ama bu piyasada envanteri olan kişiler çok değişik bir durumla karşı karşıya kaldı.
4-5 dolarlık silahların hepsi sırf kırmızı diye 50-60 dolarlara çıkmış. Bıçak ve eldiven fiyatlarında da inanılmaz düşüşler var, 500 dolarlık parçalar 200 dolara kadar düşmüş durumda. Birkaç güne fiyatlar toparlanır diye düşünüyorum ama bu kadar sert bir düşüş ve yükseliş olması oyun pazarı için hiç iyi olmadı. Tesadüfen elinde silah tutan birçok kişi şu anda bedavaya yakın paralara yüzlerce dolarlık bıçaklara sahip oldu. Haberi duyan herkes geceden bol bol al sat yaptı ve cüzdanlarını doldurdu. Tabi elinde bıçak ve eldiven stoğu olan kişiler de çok büyük bir kayıp yaşamış oldu. Baya ilginç bir durum 
|
|
|
|
|
ILuckyGuyI
|
 |
October 30, 2025, 05:13:04 PM |
|
Bu indirimi bekliyordum ama almak istediğim oyuna indirim gelmedi. Listede güzel indirimler var bakmanızı öneririm. Kaliteli oyunlar çıkış tarihlerinden uzaklaştıkça indirim oranları da artıyor bunları değerlendirmek gerekiyor. Şimdi oynamasanız bile sonradan oynamak istediğinizde kütüphanenizde olması güzel bir duygu.
Ben de uzun bir süredir Cyberpunk 2077'yi alma konusunda git geller yaşıyordum. Halloween indirimlerinde yine indirime girmiş ve fiyatı 349 TL olmuş. İlginç bir şekilde aynı oyunun DLC'si olan Phantom Liberty de aynı fiyata inmiş.  Ana oyunla aynı parayı DLC'ye vermek ilginç olacak ama ilgimi de çeken bir oyun valla. Keşke BF6, Dying Light: The Beast gibi oyunlarda da hatrı sayılır bir indirim olsa ama işte yeni çıkan oyunlar bunlar tabi. Çok ciddi fiyatlara çıkıyor artık yeni oyunlar. 
|
|
|
|
|
|
| R |
▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄ ████████████████ ▀▀▀▀█████▀▀▀█████ ████████▌███▐████ ▄▄▄▄█████▄▄▄█████ ████████████████ ▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀ | LLBIT | | | 4,000+ GAMES███████████████████ ██████████▀▄▀▀▀████ ████████▀▄▀██░░░███ ██████▀▄███▄▀█▄▄▄██ ███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███ ██░░░░░░░░█░░░░░░██ ██▄░░░░░░░█░░░░░▄██ ███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ▀████████ ░░▀██████ ░░░░▀████ ░░░░░░███ ▄░░░░░███ ▀█▄▄▄████ ░░▀▀█████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ░░░▀▀████ ██▄▄▀░███ █░░█▄░░██ ░████▀▀██ █░░█▀░░██ ██▀▀▄░███ ░░░▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
| | | | | | .
| | | ▄▄████▄▄ ▀█▀▄▀▀▄▀█▀ ▄▄░░▄█░██░█▄░░▄▄ ▄▄█░▄▀█░▀█▄▄█▀░█▀▄░█▄▄ ▀▄█░███▄█▄▄█▄███░█▄▀ ▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀ █░░██████░░█ █░░░░▀▀░░░░█ █▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█ ▄░█████▀▀█████░▄ ▄███████░██░███████▄ ▀▀██████▄▄██████▀▀ ▀▀████████▀▀ | . ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀ ███▀▄▀█████████████████▀▄▀ █████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀ ███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄ █████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀ ████████████░███████▀▄▀ ████████████░██▀▄▄▄▄▀ ████████████░▀▄▀ ████████████▄▀ ███████████▀ | ▄▄███████▄▄ ▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄ ▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄ ▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄ ▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄ ███░████░░░░░▀██░████░███ ███░████░█▄░░░░▀░████░███ ███░████░███▄░░░░████░███ ▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀ ▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀ ▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀ ▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀ ▀▀███████▀▀ | | OFFICIAL PARTNERSHIP SOUTHAMPTON FC FAZE CLAN SSC NAPOLI |
|
|
|
eightdots (OP)
Legendary
|
 |
October 30, 2025, 08:48:42 PM |
|
Bu indirimi bekliyordum ama almak istediğim oyuna indirim gelmedi. Listede güzel indirimler var bakmanızı öneririm. Kaliteli oyunlar çıkış tarihlerinden uzaklaştıkça indirim oranları da artıyor bunları değerlendirmek gerekiyor. Şimdi oynamasanız bile sonradan oynamak istediğinizde kütüphanenizde olması güzel bir duygu.
Ben de uzun bir süredir Cyberpunk 2077'yi alma konusunda git geller yaşıyordum. Halloween indirimlerinde yine indirime girmiş ve fiyatı 349 TL olmuş. İlginç bir şekilde aynı oyunun DLC'si olan Phantom Liberty de aynı fiyata inmiş.  Ana oyunla aynı parayı DLC'ye vermek ilginç olacak ama ilgimi de çeken bir oyun valla. Keşke BF6, Dying Light: The Beast gibi oyunlarda da hatrı sayılır bir indirim olsa ama işte yeni çıkan oyunlar bunlar tabi. Çok ciddi fiyatlara çıkıyor artık yeni oyunlar.  Hocam Cyberpunk 2077'yi bitirmiştim ve gerçekten beğenmiştim. İlk başlarda çıkan sorunları yapımcı çözmüştü ve oyun oynanabilir hale gelmişti hatta bu sebepten dolayı da çok fazla eleştiri almıştı ama bu oyunun kalitesi bence tartışmaları boşa çıkardı. Eğer tereddütünüz varsa kesinlikle oynayın derim hem Türkçe hem de oyunda çok fazla çeşitlilik var geliştirme anlamında. Ana hikayeyi de beğendim hikaye sarıyor oynatıyor kendini. Dying Light: The Beast için indirim biraz erken olur sanki iyi oyun ama pahalı maalesef. 2 aya falan indirim gelir diye düşünüyorum. Oyunların fiyatları artık çok yüksek ve indirim beklemek bazen yoruyor insanı. Bir seriye başlıyorsunuz ama serinin devamı için fiyatlar çok pahalı oluyor.
|
|
|
|
eightdots (OP)
Legendary
|
 |
November 06, 2025, 07:09:08 PM |
|
Normalde belirli süreli oynaması ücretsiz yapılan oyunları paylaşmıyordum ama bundan sonra denk geldikçe paylaşacağım. Bu oyunlar arasında birilerinin beklediği ya da denemek istediği oyunlar olabilir o yüzden böyle bir karar verdim.
Steam'de pazartesi gününe kadar Kingdom Come: Deliverance II, Cities: Skylines II, The Falconeer, Legion TD 2 ve Wartales oynaması ücretsiz. Bu oyunları merak edenler varsa deneyebilir. İyi bir süre var oyunları denemek için.
|
|
|
|
uclrtpl
Member

Activity: 240
Merit: 22
|
 |
November 11, 2025, 11:56:28 PM |
|
bende kripto oyunu yazıyım GLHF taş kağıt makas oyunu. biraz farklılaştırıyorlar nftleriyle güzel iş yapılır
|
|
|
|
eightdots (OP)
Legendary
|
 |
November 13, 2025, 06:01:59 PM |
|
Bu hafta iki yerden ayrı oyun haberim var. İlk olarak Epic Games'in bu hafta verdiği 3 oyuna bakalım. ScourgeBringer: Bir rogue-lite platform oyunu. Bu tarzın hastaları oldukça fazla o yüzden onlar için iyi bir oyun diyebilirim. Songs of Silence: Sıra temelli bir strateji oyunu. Son senelerde daha fazla popüler olan bu tarzı deneyimlemek gerekiyor. Görselleri güzel duruyor. Zero Hour: Birinci şahıs nişancı oyunu. Bu türü sevenler bir şans verebilir. Oyunların içerikleriyle ilgili market sayfasındakilere benzer bir şeyler yazmadan türlerini yazmak istedim bu sefer. Diğer oyunumuz ise Ubisoft Store'da Immortals Fenyx Rising. Mitolojik macera oyunu. Antik bulmacalar ve açık dünyada keşif yapabileceğimiz bir içerik sunuyor. 
Kaynak: https://store.epicgames.com/tr/https://store.ubisoft.com/tr/immortals-fenyx-rising/5cec210a39798c0870c07684.html
|
|
|
|
eightdots (OP)
Legendary
|
 |
November 14, 2025, 02:13:07 PM |
|
Aynı konu üzerinde yakın zamanlarda paylaşım yapmamaya özen gösteriyorum ama bu indirimleri yeni gördüm ve eklemek istedim. Oyunlar güzel indirim oranları ise daha da güzel. Örneğin, Assassin's Creed Valhalla %80'lik bir indirim var. Aynı zamanda listesini vereceğim oyunlardaki indirim oranları da böyle yüksek. Beklediğim indirim oranları bu şekilde diyebilirim. Ubisoft bu konuda çok iyi iş çıkardı. Listedeki diğer oyunlar; Riders Republic Standard Edition, Tom Clancy's The Division 2, Watch Dogs Legion, Assassin's Creed Origins, The Crew Motorfest, Prince of Persia The Lost Crown ve The Crew 2. Bunların indirim oranları çok yüksek. Diğer oyunlarda da indirim var bir bakmanızda fayda var.  
Kaynak: https://store.ubisoft.com/tr/home
|
|
|
|
eightdots (OP)
Legendary
|
 |
November 20, 2025, 04:44:47 PM |
|
En iyi indirimlerden biri Diablo 4'ten geldi. Diablo 4'ün bir öncekinden uzun bir süre sonra çıktığını ve sürekli güncel tutulmaya çalışıldığını biliyoruz. Bu sebeple de serinin yeni versiyonunun ne zaman çıkacağı ya da çıkıp çıkmayacağı belli değil. Bunu söylememdeki amaç oyunu şimdi bile alsak uzun bir süre güncel tutulur ve kendini oynatır. Meraklıları varsa güzel bir indirim var oyunda.
Kaynak: https://eu.shop.battle.net/tr-tr/product/diablo-iv?p=1067098
|
|
|
|
|