Bitcoin Forum
June 12, 2024, 03:47:32 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: $ 24 geïnvesteerd in deze Memecoin 7 dagen geleden zou vandaag $ 186.512,33 waar  (Read 65 times)
Zoro senpai (OP)
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 48
Merit: 1


View Profile
May 14, 2023, 01:34:43 PM
Merited by echa123 (1)
 #1

Als je gisteren $ 0,69 in deze memecoin had geïnvesteerd, zou het vandaag $ 420 waard zijn. De helft van de voorraad is rechtstreeks naar de portemonnee van Vitalik Buterin gestuurd. Volgende week zal een groep van de meest invloedrijke Crypto Twitter-shills hun PFP's veranderen in het bovenstaande symbool. Mike Novogratz heeft dit symbool al in zijn nek laten tatoeëren. Elizabeth Warren hoorde van dit project en gaf uiteindelijk toe dat ze ergens ongelijk in had.

Mocht je er nog niet van gehoord hebben, niet getreurd! Ik ga je inlichten. En tegen het einde van deze week, wees niet verbaasd als de gaskosten van Ethereum oplopen tot $ 250 om een ​​enkele transactie te doen. Alleen al deze memecoin zal 9 miljard mensen aan boord van crypto brengen. Dat is juist. Alleen al door deze memecoin zullen een miljard ongeboren mensen in crypto stappen.

De munt waar ik naar verwijs is baby-infinitydogeshibapepepizzahemorrhoid token (INFINITY). Dit token neemt de beste eigenschappen van elke investering op aarde en combineert ze tot één enkel token met een oneindige voorraad. Nooit meer verwarren tussen triljoenen, quadriljoenen of triljoenen. Net als de Amerikaanse dollar is het aanbod onbeperkt!!
Zoro senpai (OP)
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 48
Merit: 1


View Profile
May 14, 2023, 01:36:10 PM
 #2

INFINITY sponsort wekelijkse pizza-eetwedstrijden, voedselbanken, hackathons en verrijkingsprogramma's voor economisch achtergestelde gebieden. Door de gemeenschap gestimuleerde evenementen zullen het bewustzijn vergroten en INFINITY-houders toegang geven tot exclusieve ervaringen. We hebben het over dingen waar iedereen van droomt - van lunches met briljante geesten zoals de diepe nep van Bill Gates tot Facebook-feestjes van Justin Bieber die een knipbeurt krijgt tot speciale kortingen tot flashmob-circussen onder leiding van The Island Boys.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!