Bu konunun ilk açıldığı günlerde çok düşük tutarlı olsa da bir miktar almayı düşündüğümü ve olası birkaç kat değerlenmesi durumunda güzel bir cep harçlığı çıkabileceğini belirtmiştim. Sonrasında sürekli olarak alım işlemini ertelediğim için bir türlü alım yapamadım ve bugün meraktan fiyatı kontrol ettiğim zaman iyi ki alım yapmamışım dedim. Her ne kadar maksimum 20-30 USD tutarında alım yapma planım olmuş olsa da bir iki öğün iyi bir restorantta yemek yiyebileceğim parayı hiç etmediğim için sevindim açıkçası. Bu noktadan yine öylesine bir alım yapsam mı diye düşünmüyor değilim fakat büyük ihtimalle yine herhangi bir alım yapmayacak ve birkaç gün sonra bu şekilde bir yorum yapacağım. Tabii ki, kim bilir belki de bahsettiğim o yorum bir pişmanlık yorumu olacaktır. Her neyse, üşenmez ve alım yaparsam yine burada anı olması ve takip edebilmemiz için gerekli bilgilendirmeyi sağarım.
Sizin adınıza ilk olarak sevindim. İstemeden de olsa ertelemeleriniz az bir miktarda olsa para en azından cebinizde kalmış.
Bunum yanı sıra ben nedense avaxa bir türlü güvenemiyorum. Bunun nedenide aslında neredeyse her yıl isimleri bir spekülasyona dahil oluyor ve illaki bir yerlerden bir şekilde piyasadan iyi bir şekilde olmasada kötü bir şekilde isimlerinin piyasada kalmalarını sağlıyorlar. Bu durumda benim gibi birçok yatırımcı için itici bir duruma gelşyor.