Bitcoin Forum
May 28, 2017, 12:38:07 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: How do you set-up litecoin mining for Ozco.in on windows gui ?  (Read 1782 times)
jjshabadoo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 520



View Profile
December 15, 2011, 05:03:16 PM
 #1

I know there are guides on the minerd thing, but seriously, it pisses me off that everyone thinks people know how to use windows command line. It infuriates me because I can never get it to work and there are no guides on how to create bat files, etc. just a f'in joke.

When people right guides for this, you need to include EVERY step no assumptions.

Anyway, sorry about the rant, but I seriously had an easier time configuring linux for bitcoin than I have getting any of this windows cmd line shit to work. Namecoin, etc. it's all bullshit.

So, I didn't see anything at the pool website, but how do you configure windows GUI miner to point it at this pool? Host name, username, etc.

Thanks
1495975087
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495975087

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495975087
Reply with quote  #2

1495975087
Report to moderator
POLONIEX TRADING SIGNALS
+50% Profit and more via TELEGRAM
ALTCOINTRADER.CO
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1495975087
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495975087

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495975087
Reply with quote  #2

1495975087
Report to moderator
1495975087
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495975087

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495975087
Reply with quote  #2

1495975087
Report to moderator
1495975087
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495975087

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495975087
Reply with quote  #2

1495975087
Report to moderator
Graet
VIP
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 980



View Profile WWW
December 15, 2011, 05:16:15 PM
 #2

its not gui, apart from the wallet client I dont know of a gui litecoin miner yet
but i made this guide - including how to edit the bat file for minerd in windows 7
https://bitcointalk.org/index.php?topic=54620.msg650745#msg650745
hopefully it can be of use to you Smiley

| Ozcoin Pooled Mining Pty Ltd https://ozcoin.net Double Geometric Reward System https://lc.ozcoin.net for Litecoin mining DGM| https://crowncloud.net VPS and Dedicated Servers for the BTC community
grue
Global Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1974



View Profile
December 15, 2011, 06:48:41 PM
 #3

I know there are guides on the minerd thing, but seriously, it pisses me off that everyone thinks people know how to use windows command line.
windows key - R -> cmd -> type in your stuff then press enter
It infuriates me because I can never get it to work and there are no guides on how to create bat files, etc. just a f'in joke.
http://lmgtfy.com/?q=how+to+create+.bat+file
When people right guides for this, you need to include EVERY step no assumptions.
ok, so we're going to move our mouse in the direction you want the pointer to move in. should it pass the point you would like to click, move in the reverse direction
Anyway, sorry about the rant, but I seriously had an easier time configuring linux for bitcoin than I have getting any of this windows cmd line shit to work. Namecoin, etc. it's all bullshit.
you can't have everything spoonfed to you. if you're going to use a computer, you're gonna have to learn some stuff. unless you're using a mac  Grin
So, I didn't see anything at the pool website, but how do you configure windows GUI miner to point it at this pool? Host name, username, etc.
most pools even provide you with a copy paste .bat file.


It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue.

Tired of annoying signature ads? Ad block for signatures
pooler
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 673


View Profile
December 15, 2011, 07:12:41 PM
 #4

So, I didn't see anything at the pool website, but how do you configure windows GUI miner to point it at this pool? Host name, username, etc.

Have a look at the image here:
http://liteco.in/threads/scryptminer-litecoin-mining-gui.31/

BTC: 15MRTcUweNVJbhTyH5rq9aeSdyigFrskqE · LTC: LTCPooLqTK1SANSNeTR63GbGwabTKEkuS7
Graet
VIP
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 980



View Profile WWW
December 15, 2011, 07:30:27 PM
 #5

https://ozco.in/gettingstarted.php has hostname etc Smiley

| Ozcoin Pooled Mining Pty Ltd https://ozcoin.net Double Geometric Reward System https://lc.ozcoin.net for Litecoin mining DGM| https://crowncloud.net VPS and Dedicated Servers for the BTC community
jjshabadoo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 520



View Profile
December 15, 2011, 07:59:21 PM
 #6

I have to give it to Grue, you owned me on that one and I deserved it.

I'll follow the rest of everyone's instructions and come back ONLY if I have a decent question.

I was just pissed off this morning so I apologize. I'm due for neck surgery in a few weeks and it has me feeling pretty grumpy.

Thanks again.
GenTarkin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2058


View Profile
December 15, 2011, 11:23:19 PM
 #7

Want the simplest way?
Use my service installer found here:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=50464.0

use the prompt one and just type in the pool and user credentials and ur golden.
Do not use on 32bit windows...there are no decent miners for 32bit and its not worth it anyways.

GenTarkin's MOD Kncminer Titan custom firmware! v1.0.4! <--- CLICK HERE
Donations: bitcoin- 1Px71mWNQNKW19xuARqrmnbcem1dXqJ3At || litecoin- LYXrLis3ik6TRn8tdvzAyJ264DRvwYVeEw
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!