yıllardır söylüyorum, şuraya bir tane bile beynini doğru düzgün kullanabilen trol göndermiyorlar, eskiden kaliteli trol gönderirlerdi, yakında belediyeleri kaybettikten sonra daha da kötüleri ile uğraşacağız. teşfik ne la! teşvik yazmayı öğren sonra gel, çoluk çocuk ile uğraşacak vaktim yok, bir daha karşıma çıkma!
boykotu da halk yapar, hükümet değil, hükümet devleti temsil eder ve ülke çıkarlarına göre hareket eder, birine teşvik verirken diğerini engellerse imtiyaz belirlemiş olur ve kötü bir şey yapmış olur. burası tek parti faşistliğinin ikame ettiği bir kabile devleti değil. senin bu beklentilerin ancak tek parti diktatörlüklerinde yaşanır. çok şükür ülkemiz tek parti faşistlerinin meskeni değil ve olmayacak. ayrıca, ilişkiler normal bir zemindeyken açılmış bir fabrikayı bugün konuşmak trollüğün ağa babalığıdır.
bu forumda chq trollüğü yapmak dışında hiçbir işlevin yok, 67 hesabınla da dolaşsan hiçbir şeyi değiştiremeyeceksin, herkes sizin kim olduğunuzu çok iyi biliyor, yakında bunu açıktan söyleme fırsatı da oluşacak merak etme...
ben eskiden bu malum kesime karşı bu kadar tepkili değildim, bu forumdaki trol şebekesi beni onlardan iyice soğuttu, kapkaranlık çukurdan çukur tarihleri var ama hala utanmadan konuşuyorlar.
Senin forumdaki lakabın bundan sonra TROLCOİN 😃 O kadar maddeye verdiğin bir cevap bile yok. Sadece teşvik, teşfik üzerinden laf cambazlığına devam etmişsin. Gerçi cambaz hata yapmaz ama Hükumet'e Hükümet diyerek nasıl hata yaptın onu anlamadım. Bir de noktadan sonra büyük harfle başlarsan Türkçeyi tam sökmüş olacaksın trollcoin 😉