Arda çaprazdan müthiş vurdu ve Real'i öne geçirdi Celta Vigo önünde. Golü izlerseniz Mbappe'ye bakın hele hiç sevinmiyor bile aq iti. Kendisini bir halt zannediyor. Bulduğu yerden pat küt vurur ibne.
Real'in onu ne yapıp edip Arap takımlara kakalaması lazım. Takım oyunu ile alakası yok. Takıma zararı var faydadan daha fazla. Ben mi yanlış anlıyorum yoksa Arda'yı çekemeyen topçular Real'de çok fazla. Özelikle onun bölgesinde olan tipler.
Arda'yı ben de çok beğeniyorum ancak Mbappe şuan dünyanın en iyi oyuncularından bir tanesi.Celta Vigo maçında da 2 tane gol atarak takımının galibiyetinde Arda ile beraber aslan payına sahip oldu.Arda ile Mbappe'nin birbirini sevmesine gerek yok ancak sahaya bunu yansıtmamaları gerekiyor.Arda'nın Mbappe'ye yaptığı harika asiste bakacak olursak ikisi beraber oynayabilir.Arda'nın ben yine de Premier ligde büyük bir takımda oynamasını daha çok isterim.
Hocam Premier ligde ki tempoyu kaldırabilir mi bilmiyorum. İspanya'dan Premier lige gidip dikkat çeken oyuncu pek yok. Çünkü çok hızlı bir lig ve yorucu futbolcular açısından.
Arda'nın Mbappe'yi sevmeyeceğini düşünmüyorum ama Mbappe de çekememezlik var gibi geliyor bana
Sizin de dediğiniz gibi ikisi çok can yakar. Arda ara sıra şut attığı zaman Mbappe'nin kafa ütülememesi lazım ki çocukta denk getirdiği zaman kaleye gömsün.