Zeynep Sönmez'in maçını oturup izledim ve çok güzel oynadı cidden. Teniste nihayet daha büyük bir başarının geldiğini görmek güzel ve umarım daha da ilerleyebilir ama işi zor. Dünya 17.si olan Alexandrova ile yarın son 32 turunda karşılaşacak. Wang de dünya 32.siydi ona rağmen milli tenisçimiz kazandı.

Teniste oyuncu yetiştirme konusuna gelirsek oralarda pek bir çalışmamız yok bildiğim kadarıyla. Futbola verilen önem daha basketbola bile verilmezken tenise sıra gelmesi biraz zor zaten.
Hocam ben yağlı güreşleri çok iyi takip eden birisiyim. Ülkede özelikle Antalya tarafı yağlı güreşte çok iyi. İyi pehlivanlar var ama dünya çapında güreşte eski başarılı günlerden çok uzaktayız. Feyzullah Aktürk bile baktı Avrupa'da şampiyon olup geliyor ama sonrasında para lazım yok o da ekstra gidip iyi para var diye yağlı güreş yapıyor. Mesele iyi sporcular doğru düzgün desteklenmiyor bile.
Bir sürü genç var ama ne doğru düzgün liyakatli insanlar sporcu yetiştirmek için çabalıyor ne de devletin doğru düzgün bir politikası var. Spor bakanı açılışlara ödül vermeler katılıyor.
Adım gibi eminim spor ile alakası bile yok. Şimdi bu kızımiz gelince ülkeye bir iki kutlama oldu bitti.
Tesisleşme olsun desek rant var mı cep nasıl dolar önce o düşünülüyor.
Hal böyle olunca her 75 yılda bir teniste adımız duyuluyor hepsi bu