ingiltere
Legendary
Activity: 3346
Merit: 1587
|
 |
March 18, 2025, 08:29:55 PM |
|
Bu kadar eksikle çıkan Nuggets geleneği bozmadı ve yine Warriors'ı mağlup etti. Hem Jokić hem de Jamal Murray olmadan, Braun ve DeAndre Jordan'dan da yoksun şekilde parkeye çıkan Nuggets'ın 9 kişilik rotasyonunu Gordon, Westbrook ve Porter taşıdı. Warriors'ta Curry inanılmaz kötü şut attı ve çok top kaybı yaptı. İki takım da basit top kayıpları yaptı. Aaron Gordon sezonun en iyi oyununu oynadı. Orlando günlerine dönmüş gibiydi. Westbrook da Thunder günlerindeki gibi etkili ama daha akıllı oynayınca galibiyet geldi. Nuggets tüm Batıya bir mesaj verdi. Jokić yokken bile böyle oynayan bir takımdan herkes korkmalıdır.
|
|
|
|
CLS63
Legendary
Activity: 2114
Merit: 1823
|
 |
March 19, 2025, 05:53:02 PM |
|
Lakers için son günler pek de rahat geçmiyor. LeBron sakatlık geçirmişti ve hala neredeyse 1 hafta daha dönmesi beklenmiyor. O yokken kaybetmeye başlamışlardı neyse ki biraz Austin Reaves - Doncic işbirliği gördük de takım tekrar kazanmaya başladı.  Hala Batı Konferansı'nda 4. sırada yer alıyorlar. Daha oynayacakları 15 maç daha var ama bence normal sezonu ilk 4 içerisinde bitirmeyi başarırlar. LeBron döndükten sonra Doncic ile işbirliğini devam ettirerek şampiyon olamasalar bile başarılı bir playoff aşaması geçirirler diyorum.
|
| . BC.GAME | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ██████▀░▀██████ ████▀░░░░░▀████ ███░░░░░░░░░███ ███▄░░▄░▄░░▄███ █████▀░░░▀█████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███░░▀░░░▀░░███ ███░░▄▄▄░░▄████ ███▄▄█▀░░▄█████ █████▀░░▐██████ █████░░░░██████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ██████▀▀░▀▄░███ ████▀░░▄░▄░▀███ ███▀░░▀▄▀▄░▄███ ███▄░░▀░▀░▄████ ███░▀▄░▄▄██████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | │ │ | DEPOSIT BONUS .1000%. | GET FREE ...5 BTC... | │ │ | REFER & EARN ..$1000 + 15%.. COMMISSION | │ │ | Play Now |
|
|
|
ingiltere
Legendary
|
 |
March 19, 2025, 06:35:32 PM |
|
Bu sefer de Steph yokken Warriors kazandı, hem de Bucks'ı yendiler. Kuzma çok soğuk başladı, Giannis de çok şut kaçırdı. Warriors rotasyonun tamamını kullandı. Jimmy Buckets 24-8-10 ile oynadı. Podziemski, Hield ve Quinten Post da skor katkısı verince Warriors için kolay bir galibiyet oldu. Bucks üçüncü çeyreğin sonunda bir ara öne geçti ama onun dışında maça hiç ortak olamadılar. Şu anki durumlara bakınca Bucks ilk round çıkışı olacak gibi duruyor. Warriors da sınırdan play-in'den kaçabilirmiş gibi duruyor. Ancak ilk round ötesini göreceklerini hiç sanmıyorum. Batıda ilk 5 çok güçlü.
|
|
|
|
ingiltere
Legendary
|
 |
March 20, 2025, 06:50:15 PM |
|
Pistons Heat'i 116-113 geçerken son saniye üçlüğüyle maçı kazandıran Cade Cunningham bu sezon 9. triple double'ını da yapmış oldu. 25-12-11 ile oynayan Cade Cunningham kesinlikle bu yılın en iyi çıkış yapan oyuncusu oldu. Yıllarca lotarya takımı olup düzgün parçaları bir türlü birleştiremeyen Pistons'ın sonunda yeniden takım olduğunu görmek çok güzel. Son 12 maç kaldı. 4. sıraya kadar yükselme şansları var, en kötü 6. sıradan play-off yapacaklar. İlk turda Knicks ile karşılaşmamak için 4-5 bitirmeleri iyi olur. Pacers ve Bucks'tan daha iyi olduklarını düşünüyorum.
|
|
|
|
emrecemsan
|
 |
March 21, 2025, 01:53:50 PM |
|
Bu sabaha karşı Lakers evinde Bucks'ı ağırlamıştı. Bronny'nin performansı burada en çok ilgimi çeken nokta oldu.    17 sayı, 3 ribaund ve 5 asist gibi bir performans. Bronny'den bekler miydiniz? Buna ek olarak LeBron ve Doncic'in ikisi de sakatlıkları sebebiyle bu maçta yoklardı. 29 sayı farkla yenildiler ki beni şaşırtmayan bir sonuç. Bronny'den yine de NBA düzeyinde bir maçta bu istatistikleri görmek güzeldi. Bana sorsanız ben zaten hala NBA'de düzenli oynayacak düzeyde olduğunu düşünmüyorum daha çok yolu var. Sadece hem babası hem de Doncic yokken 30 dakika gibi bir süre aldı ve bunu çok iyi değerlendirdiğini söyleyebilirim.
|
|
|
|
ingiltere
Legendary
|
 |
March 21, 2025, 10:50:12 PM |
|
Bu sabaha karşı Lakers evinde Bucks'ı ağırlamıştı. Bronny'nin performansı burada en çok ilgimi çeken nokta oldu.  17 sayı, 3 ribaund ve 5 asist gibi bir performans. Bronny'den bekler miydiniz? Buna ek olarak LeBron ve Doncic'in ikisi de sakatlıkları sebebiyle bu maçta yoklardı. 29 sayı farkla yenildiler ki beni şaşırtmayan bir sonuç. Bronny'den yine de NBA düzeyinde bir maçta bu istatistikleri görmek güzeldi. Bana sorsanız ben zaten hala NBA'de düzenli oynayacak düzeyde olduğunu düşünmüyorum daha çok yolu var. Sadece hem babası hem de Doncic yokken 30 dakika gibi bir süre aldı ve bunu çok iyi değerlendirdiğini söyleyebilirim. 17 sayı 5 asist yapan Bronny için Magic Johnson'dan beri bu istatistiği yapan ilk çaylak oyuncu demişler. Ne kadar doğru bilmiyorum ama öyleyse çaylaklar konusunda Lakers hiç şanslı değilmiş.  En azından yıl boyunca dönen geyiklere karşı bir adım atmış oldu iyi denebilecek performansıyla. G League'de takılmaktansa NBA'de süre alması en güzeli olur. Tekrar baktım teyit etmek için, Magic Johnson'dan beri 17 sayı, 5 asist, %70 FGM yapan en genç çaylak oyuncu olmuş. 
|
|
|
|
ILuckyGuyI
|
 |
March 22, 2025, 05:25:23 PM |
|
Şu an iki konferansı da dikkate aldığımızda en yüksek galibiyet sayısıyla tepede bulunan takımlar: • Thunder - 58 galibiyet ile Batı Konferansı 1.si • Cavaliers - 56 galibiyet ile Doğu Konferansı 1.si • Celtics - 51 galibiyet ile Doğu Konferansı 2.si Teknik olarak bu takımlar kağıt üzerinde de şampiyonluk için en büyük favoriler. Ancak ben playofflar ile birlikte işlerin bu kadar basit ilerlemesini beklemiyorum tabi ki.  Bu yıl gönlümde 2 takım var. Birisi Rockets diğeri Lakers. Rockets'in şampiyon olması çok zor biliyorum. Alperen ne kadar ilerlerse o kadar mutlu olurum. Lakers Doncic ile bir gün şampiyon olacak bence ama bu sezon mu bu gerçekleşir orası tartışılır.
|
|
|
|
R |
▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄ ████████████████ ▀▀▀▀█████▀▀▀█████ ████████▌███▐████ ▄▄▄▄█████▄▄▄█████ ████████████████ ▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀ | LLBIT | | | 4,000+ GAMES███████████████████ ██████████▀▄▀▀▀████ ████████▀▄▀██░░░███ ██████▀▄███▄▀█▄▄▄██ ███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███ ██░░░░░░░░█░░░░░░██ ██▄░░░░░░░█░░░░░▄██ ███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ▀████████ ░░▀██████ ░░░░▀████ ░░░░░░███ ▄░░░░░███ ▀█▄▄▄████ ░░▀▀█████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ░░░▀▀████ ██▄▄▀░███ █░░█▄░░██ ░████▀▀██ █░░█▀░░██ ██▀▀▄░███ ░░░▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
| | | | | | .
| | | ▄▄████▄▄ ▀█▀▄▀▀▄▀█▀ ▄▄░░▄█░██░█▄░░▄▄ ▄▄█░▄▀█░▀█▄▄█▀░█▀▄░█▄▄ ▀▄█░███▄█▄▄█▄███░█▄▀ ▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀ █░░██████░░█ █░░░░▀▀░░░░█ █▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█ ▄░█████▀▀█████░▄ ▄███████░██░███████▄ ▀▀██████▄▄██████▀▀ ▀▀████████▀▀ | . ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀ ███▀▄▀█████████████████▀▄▀ █████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀ ███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄ █████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀ ████████████░███████▀▄▀ ████████████░██▀▄▄▄▄▀ ████████████░▀▄▀ ████████████▄▀ ███████████▀ | ▄▄███████▄▄ ▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄ ▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄ ▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄ ▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄ ███░████░░░░░▀██░████░███ ███░████░█▄░░░░▀░████░███ ███░████░███▄░░░░████░███ ▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀ ▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀ ▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀ ▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀ ▀▀███████▀▀ | | OFFICIAL PARTNERSHIP SOUTHAMPTON FC FAZE CLAN SSC NAPOLI |
|
|
|
ingiltere
Legendary
|
 |
March 24, 2025, 11:22:09 PM |
|
Dün geceki Batı için önemli maçta Alperen Şengün triple double yaptı ve Jalen Green 30 sayı, Dillon Brooks 21 sayı attı ama yine de yenildiler. Üstelik Jokić yokken yaşadılar bunu. 10 gündür oynamayan Jokić 4. maçını kaçırmış oldu ama durumu kötü değilmiş. Sol ayak bileğinden sakat, play-offlarda sapasağlam şekilde oynayacaktır. Jamal Murray 39 sayı attı. DeAndre Jordan 11 sayı 15 ribaund ile oynadı. Sanki 37 yaşında değilmiş de Clippers zamanlarındaymış gibi etkiliydi. Sonuç olarak Nuggets Rockets'ın 9 maçlık galibiyet serisini sonlandırdı. Rockets hala 2. sırada ama Nuggets ile fark sadece 1 maça indi. Normal sezonda 10 maç daha oynanacak.
|
|
|
|
ingiltere
Legendary
|
 |
March 25, 2025, 09:38:09 PM |
|
Lakers için hem Dončić hem de LeBron'un parkelere dönmesi güzel ama aynı anda oynadıkları bir maçı daha kaybettiler. Magic karşısında Dončić 32, LeBron 24 sayı buldu. Ancak Magic'te Franz Wagner 32 ve Paolo Banchero 30 sayı attı ve üçüncü çeyreği domine ederek rahat bir maç sonu oynadılar. Magic'te Anthony Black 17 sayı atarken Lakers neredeyse hiç bench katkısı alamadı. Maç sonu Dončić'in açıklaması da itiraf gibiydi. Bir şeyleri değiştirmek zorundayız dedi. Şu anda Lakers ve Grizzlies 43-28 ile 4 ve 5. sırayı paylaşıyorlar. Lig böyle biterse play-off'ta ilk turda eşleşecekler.
|
|
|
|
kizilhare
Member

Activity: 177
Merit: 28
|
 |
March 25, 2025, 09:40:04 PM |
|
Lakers için hem Dončić hem de LeBron'un parkelere dönmesi güzel ama aynı anda oynadıkları bir maçı daha kaybettiler. Magic karşısında Dončić 32, LeBron 24 sayı buldu. Ancak Magic'te Franz Wagner 32 ve Paolo Banchero 30 sayı attı ve üçüncü çeyreği domine ederek rahat bir maç sonu oynadılar. Magic'te Anthony Black 17 sayı atarken Lakers neredeyse hiç bench katkısı alamadı. Maç sonu Dončić'in açıklaması da itiraf gibiydi. Bir şeyleri değiştirmek zorundayız dedi. Şu anda Lakers ve Grizzlies 43-28 ile 4 ve 5. sırayı paylaşıyorlar. Lig böyle biterse play-off'ta ilk turda eşleşecekler.
Ben uzun zamandır NBA izlemiyorum. Hem doncic var hem LeBron var tamam da bu takımlarda savunma diye birşey yok mu. Nasıl yeniliyorlar. Hep komple hücum mu yapıyor bunlar.
|
|
|
|
ingiltere
Legendary
|
 |
March 25, 2025, 09:55:58 PM |
|
Ben uzun zamandır NBA izlemiyorum. Hem doncic var hem LeBron var tamam da bu takımlarda savunma diye birşey yok mu. Nasıl yeniliyorlar. Hep komple hücum mu yapıyor bunlar. NBA uzun zamandır rakibinden bir sayı fazla atıp maçı kazanmak üzerine kurulu. Rakip 140 atsın ama biz 141 atıp kazanalım diye düşünüyorlar. Rakibi 100 sayının altında tutalım diyen koç pek kalmadı. 90'lardaki gibi savunma yapan takımları göremiyoruz. Öyle ki geçen gece Rockets maçında Rockets 3 uzunla sahadayken herkes şaşırdı. Yorumcular bile bu şekilde yorum yaptı. Alperen (2.11m), Steven Adams (2.11m) ve sanırım Jabari Smith Jr. (2.08m) aynı anda oyundaydı o sırada. Post-up oyunları eskisi kadar çok görmüyoruz. Takımlar daha çok boş atışı bulup olabildiğince isabetli üçlük atmak üzerine kurulu hücum yapıyorlar. Savunma zaten hiçbir zaman Avrupa seviyesinde olmamıştı NBA'de. Lakers'ta savunmasıyla ön plana çıkan pek oyuncu yok. Rudy Gobert, Evan Mobley, Draymond Green, Jaren Jackson Jr., Marcus Smart veya Dillon Brooks gibi savunma denince akla gelen isimlere sahip değiller. Maxi Kleber sakat. Hachimura fazla süre almıyor. LeBron gibi savunma yapmayı bilen süper yıldızlar da enerjilerini efektif kullanmak adına kendilerini fazla zorlamıyorlar ki doğrusu budur. Play-offlar ve finallerde savunmalar artacaktır. Geçen sezonki Celtics şampiyonluğunda Celtics'in üçlükleri kadar savunmaları da ön plana çıkmıştı. Bu ikisini karma olarak iyi yapan takımlar zaten zirvede bulunuyor. Konferans liderleri Cavaliers ve Thunder bunun örnekleri.
|
|
|
|
CLS63
Legendary
Activity: 2114
Merit: 1823
|
 |
March 27, 2025, 05:29:36 PM |
|
Lakers cidden son birkaç maçta hem LeBron hem Doncic varken bile çok zorlandı. 2 maç kaybetti birini de zoru zoruna LeBron'un son saniye basketi ile kazandı. Formsuz dönemler illa ki olabilir tabi o yüzden peşin hükümlü davranmak istemem. Rockets hala baya iyi gidiyor. Alperen'in de son zamanlardaki performansını beğeniyorum. Gayet istikrarlı oynuyor. Playofflarda ne kadar ilerleyebilecekler merakla bekliyorum. Normal sezondan daha farklı bir hal alıyor bu aşamada işler. Umarım bu seviyeyi korurlar. 
|
| . BC.GAME | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ██████▀░▀██████ ████▀░░░░░▀████ ███░░░░░░░░░███ ███▄░░▄░▄░░▄███ █████▀░░░▀█████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███░░▀░░░▀░░███ ███░░▄▄▄░░▄████ ███▄▄█▀░░▄█████ █████▀░░▐██████ █████░░░░██████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ██████▀▀░▀▄░███ ████▀░░▄░▄░▀███ ███▀░░▀▄▀▄░▄███ ███▄░░▀░▀░▄████ ███░▀▄░▄▄██████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | │ │ | DEPOSIT BONUS .1000%. | GET FREE ...5 BTC... | │ │ | REFER & EARN ..$1000 + 15%.. COMMISSION | │ │ | Play Now |
|
|
|
ingiltere
Legendary
|
 |
March 27, 2025, 09:24:28 PM |
|
Geceki Lakers maçı gerçekten ilginçti. LeBron'un son saniye tipiyle Lakers kazandı. 2007'den beri elinde bulundurduğu 1283 maçlık 10+ sayı atma rekorunu neredeyse kaybedecekti. İlk yarı sadece 2 sayıda kalmıştı ve son çeyreğe 3 sayıyla girmişti. Ama üst üste bulduğu basketlerle son çeyrekte o rekorun bitme riskini ortadan kaldırdı ve maç sonu 0.1 saniye kala inanılmaz bir tiple maçı takımına kazandırdı. 13 sayı 13 ribaund 7 asistle maçı tamamladı. Dončić ise 34-7-7 ile oynadı ve 6/10 üçlük attı.
|
|
|
|
ingiltere
Legendary
|
 |
March 28, 2025, 10:59:21 PM |
|
Memphis Grizzlies 2019'dan beri onları çalıştıran ve 3 kez play-off yapan koç Taylor Jenkins ile yolları ayırdı. Şu anda 5. sırada bulunan Grizzlies'te bu ayrılığın zamanlaması oldukça ilginç. Grizzlies GM'i alması zor bir karardı demiş. Şimdi takımın başına asistan koç Tuomas Iisalo geçti. Eğer tecrübeli bir ismi hemen bulamazlarsa büyük ihtimalle ilk turda Lakers'a elenip bu sezona da veda ederler.
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2954
Merit: 1604
|
 |
March 29, 2025, 08:43:42 PM |
|
Memphis Grizzlies 2019'dan beri onları çalıştıran ve 3 kez play-off yapan koç Taylor Jenkins ile yolları ayırdı. Şu anda 5. sırada bulunan Grizzlies'te bu ayrılığın zamanlaması oldukça ilginç. Grizzlies GM'i alması zor bir karardı demiş. Şimdi takımın başına asistan koç Tuomas Iisalo geçti. Eğer tecrübeli bir ismi hemen bulamazlarsa büyük ihtimalle ilk turda Lakers'a elenip bu sezona da veda ederler.
Yıllardır takımı çalıştıran kişiyle yolları ayırmaları ilginç. Adam tam emeklerinin karşılığını alacakken şimdi ortada kalmış oldu, perde arkasında farklı bir şeyler çıkacağına eminim. Playofflarda 2019'dan beri hiçbir şey yapamamışlar, en ileri giden haliyle konferans yarı finalinde veda etmişler. Aslında böyle bir kadro ile yaptıkları şey hiç fena değil, takıma bakınca konferans finallerine kadar ilerleyememesini anlamlandırmak zor olmuyor. Sadece Ja Morant ile bunu başarmak da iyi bir şey, takımın alayı rotasyon oyuncusu olacak seviyede 
|
| CHIPS.GG | | | ▄▄███████▄▄ ▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄ ▄███▀░▄░▀▀▀▀▀░▄░▀███▄ ▄███░▄▀░░░░░░░░░▀▄░███▄ ▄███░▄░░░▄█████▄░░░▄░███▄ ███░▄▀░░░███████░░░▀▄░███ ███░█░░░▀▀▀▀▀░░░▀░░░█░███ ███░▀▄░▄▀░▄██▄▄░▀▄░▄▀░███ ▀███░▀░▀▄██▀░▀██▄▀░▀░███▀ ▀███░▀▄░░░░░░░░░▄▀░███▀ ▀███▄░▀░▄▄▄▄▄░▀░▄███▀ ▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀ █████████████████████████ | | ▄▄███████▄▄ ▄███████████████▄ ▄█▀▀▀▄█████████▄▀▀▀█▄ ▄██████▀▄█▄▄▄█▄▀██████▄ ▄████████▄█████▄████████▄ ████████▄███████▄████████ ███████▄█████████▄███████ ███▄▄▀▀█▀▀█████▀▀█▀▀▄▄███ ▀█████████▀▀██▀█████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀███████████████████▀ ▀████▄▄███▄▄████▀ ████████████████████████ | | 3000+ UNIQUE GAMES | | | 12+ CURRENCIES ACCEPTED | | | VIP REWARD PROGRAM | | ◥ | Play Now |
|
|
|
ingiltere
Legendary
|
 |
March 30, 2025, 10:44:00 PM |
|
42. galibiyetini alan Detroit Pistons bir önceki sezonki galibiyet sayısını üçe katlayan tarihteki ilk takım oldu. Geçen sezon sadece 14 galibiyetleri vardı. Bu sezonsa şampiyonluk için ciddi bir aday oldular. Cade yokken bile Cavs'ı yenebiliyorlar. Cavs veya Celtics karşısında sıkıntı çıkarabilirler. Olur da finale kadar yükselirlerse yeniden bir 2004 hikayesi görebiliriz. Elbette şampiyonluğun favorisi değiller ama bu ihtimale sahip 7-8 takımdan biri onlar. Kaydettikleri gelişim inanılmaz.
|
|
|
|
Spack17
|
 |
March 30, 2025, 11:54:31 PM Last edit: March 31, 2025, 12:33:15 AM by Spack17 |
|
42. galibiyetini alan Detroit Pistons bir önceki sezonki galibiyet sayısını üçe katlayan tarihteki ilk takım oldu. Geçen sezon sadece 14 galibiyetleri vardı. Bu sezonsa şampiyonluk için ciddi bir aday oldular. Cade yokken bile Cavs'ı yenebiliyorlar. Cavs veya Celtics karşısında sıkıntı çıkarabilirler. Olur da finale kadar yükselirlerse yeniden bir 2004 hikayesi görebiliriz. Elbette şampiyonluğun favorisi değiller ama bu ihtimale sahip 7-8 takımdan biri onlar. Kaydettikleri gelişim inanılmaz.
Hocam siz söyledikten sonra bugün Pistons'ın maçını izleyim dedim inanılmaz büyük bir kavga yaşanıyor şuan bakalım oyuncular ne kadar ceza alacak.Ligin iddialı takımlarından Minnesota karşısında harika bir performans gösteriyorlardı şuana kadar. https://x.com/pistons_jack/status/1906495306109530318Bu yaşanan olay ancak buradan önce de oldukça ateşli tartışmalar vardı bu olaydan 1 pozisyon önce Timberwolves 1 teknik atış kazanmıştı.Hakemler 15 dakikadır olayı inceliyor. Edit: 5 oyuncu maçtan ihraç edildi ayrıca iki takımın koçu da maçtan ihraç edildi.İkinci yarı çok daha sert olabilir devreyi Pistons 60-54 önde kapattı.
|
|
|
|
ingiltere
Legendary
|
 |
March 31, 2025, 10:57:01 PM |
|
Baya olaylı bir maç geçmiş. 5 oyuncu ve 2 koç oyundan atıldı. Isiah Thomas'ın dediği gibi olayları başlatan Donte DiVincenzo olmuş. Bunun Pistons'ın oyun stiliyle bir alakası yok. Evet sert oynamayı seviyorlar, sert savunma yapıyorlar. Bu geleneksel olarak takım kültüründe bulunan bir durum. Ancak bu olayla Pistons'ın oyun tarzının bir bağı yok. Her takımın farklı bir oyun tarzı var. Boston gibi maç başı 50 üçlük atarak kazanmıyor Pistons, savunma yaparak kazanıyor. Onları benzersiz yapan da bu savunmalarıdır.
|
|
|
|
Balmain
|
 |
April 01, 2025, 10:24:25 AM |
|
Hocam siz söyledikten sonra bugün Pistons'ın maçını izleyim dedim inanılmaz büyük bir kavga yaşanıyor şuan bakalım oyuncular ne kadar ceza alacak.Ligin iddialı takımlarından Minnesota karşısında harika bir performans gösteriyorlardı şuana kadar. https://x.com/pistons_jack/status/1906495306109530318Bu yaşanan olay ancak buradan önce de oldukça ateşli tartışmalar vardı bu olaydan 1 pozisyon önce Timberwolves 1 teknik atış kazanmıştı.Hakemler 15 dakikadır olayı inceliyor. Edit: 5 oyuncu maçtan ihraç edildi ayrıca iki takımın koçu da maçtan ihraç edildi.İkinci yarı çok daha sert olabilir devreyi Pistons 60-54 önde kapattı. Hocam ben de maçı izledim normal sezonun başını çok fazla izlemiyorum ancak sezonun sonuna doğru maçları takip etmeye başlıyorum çünkü play-offa kalma yarışı ve avantaj kapma yarışından dolayı işler kızışıyor. Bu da gerginliğe neden oluyor. Sezon başları daha sakin bu yüzden fazla heyecanlandırmıyor beni. DiVincenzo İngiltere hocamın dediği gibi olayları körükleyen isim oldu ancak olayları başlatan asıl şey maç boyu Pistons'ın gereksiz sertlik göstermeseydi bence.
|
|
|
|
ingiltere
Legendary
|
 |
April 01, 2025, 10:18:59 PM |
|
Normal sezonun bitmesine 7-8 maç kala son duruma genel bir bakış atalım. Batı Konferansı'nda Oklahoma City Thunder son 10 maçını kazandı ve 63-12 ile diğer takımlara fark attı. Son 10 maçın 8'ini kazanan Houston Rockets da 49-27 ile ikinci sırada bulunuyor. Nuggets ve Lakers dengesiz sonuçlar aldıkları için üst taraftan biraz koptular. Play-in sıralaması ise değişikliklere çok müsait. Doğu Konferansı'nda 60-15 ile Cleveland Cavaliers lider, ancak son 10 maçın 9'unu kazanan ve 56-19 devam eden Boston Celtics onlara oldukça yaklaştı. 47-27 ile New York Knicks üçüncü sıradaki yerini koruyor. Play-in sıralaması ise Batı'nın aksine aşağı yukarı belli oldu.
|
|
|
|
|