Spack17
|
 |
May 04, 2025, 10:52:45 PM |
|
Beyler bu gece Alpi day. Hadi Alperen, Houston’ı bir üst tura çıkar. Geçen seneden bu seneye olağanüstü sıçrama ve ilk Playofflarında tarih yazan 22 yaşında Giresunlu bir Türk. Gurur duyuyorum, etimle, kemiğimle. Arda Güler’in olağanüstü gününden sonra inşallah bu gece de Alperen’den benzer bir performansla üst tur görürüz. Şöyle bir kaç blok, bir kaç Dunk görürsek de cabası olur.
Ben de maçı bekliyorum bu arada nba severseniz kesinlikle s sport plus alın arkadaşlar zaten bir şekilde bedavaya getirebilecek kodlar bulabiliyorsunuz örneğin vodofone kullanıyorsanız vodofone yanımda premiuma abone olun onunla birlikte ücretsiz s sport plus aboneliği alabiliyorsunuz sanırım bunu forumdan bir üye söylemişti ondan duymuştum. Alperen'in böyle maçlar oynaması onun geleceği açısından da önemli 7.maç tecrübesi gerçekten herkese çok fazla nasip olacak bir şey değil.
|
|
|
|
yenerbatmaz
|
 |
May 05, 2025, 07:22:34 AM |
|
Alperen elinden geleni yaptı ama ne yazık ki bu turda veda ettiler. Houston bir tek üçüncü periyotta daha iyi oldu onun haricinde zayıf kaldı. Alperen hem hücumda hem de savunmada iyi işler yaptı ama yetmedi. Umarım gelecek yıllarda şampiyonluk yaşayacağı bir takıma gider. Houston'da bunu başarabileceğini zannetmiyorum.
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2982
Merit: 1625
|
 |
May 05, 2025, 11:09:15 AM |
|
GSW'ye karşı seri kazanmak pek kolay değildir, sonuçta da tahmin edilen oldu ve son maçta da olsa Curry ve arkadaşları tur atlamayı başardılar. Son maça kadar devam eden bir seri olması güzeldi, gönül isterdi ki Alperen Şengün'ü daha fazla izleyebilelim ama takımın gücü yeterli gelmedi. Normal sezonda gösterdikleri performansın altında kaldıklarını düşünüyorum, takımı sırtlamaya çalışan genç oyuncu ile şampiyon olamazsınız. Yine de maçtan önce yaptığı açıklamalar ile göğsümüzü kabarttı. NBA'de işlerin sadece bireysel performansla dönmüyor olduğunu bilmesi güzel, hafif hafif trashtalklara da başladığına göre güzel bir yolda ilerliyor diyebiliriz. Alpi'yi yüzüksüz izlemeye devam edeceğiz. Tek yüzük sahibi Türk basketbolcu bir süre daha Mehmet Okur olarak kalmaya devam edecek. Belki önümüzdeki sezon daha iyi bir ekip ile onu izleriz 
|
| CHIPS.GG | | | ▄▄███████▄▄ ▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄ ▄███▀░▄░▀▀▀▀▀░▄░▀███▄ ▄███░▄▀░░░░░░░░░▀▄░███▄ ▄███░▄░░░▄█████▄░░░▄░███▄ ███░▄▀░░░███████░░░▀▄░███ ███░█░░░▀▀▀▀▀░░░▀░░░█░███ ███░▀▄░▄▀░▄██▄▄░▀▄░▄▀░███ ▀███░▀░▀▄██▀░▀██▄▀░▀░███▀ ▀███░▀▄░░░░░░░░░▄▀░███▀ ▀███▄░▀░▄▄▄▄▄░▀░▄███▀ ▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀ █████████████████████████ | | ▄▄███████▄▄ ▄███████████████▄ ▄█▀▀▀▄█████████▄▀▀▀█▄ ▄██████▀▄█▄▄▄█▄▀██████▄ ▄████████▄█████▄████████▄ ████████▄███████▄████████ ███████▄█████████▄███████ ███▄▄▀▀█▀▀█████▀▀█▀▀▄▄███ ▀█████████▀▀██▀█████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀███████████████████▀ ▀████▄▄███▄▄████▀ ████████████████████████ | | 3000+ UNIQUE GAMES | | | 12+ CURRENCIES ACCEPTED | | | VIP REWARD PROGRAM | | ◥ | Play Now |
|
|
|
püsür (OP)
|
 |
May 05, 2025, 11:27:42 AM |
|
GSW'ye karşı seri kazanmak pek kolay değildir, sonuçta da tahmin edilen oldu ve son maçta da olsa Curry ve arkadaşları tur atlamayı başardılar. Son maça kadar devam eden bir seri olması güzeldi, gönül isterdi ki Alperen Şengün'ü daha fazla izleyebilelim ama takımın gücü yeterli gelmedi. Normal sezonda gösterdikleri performansın altında kaldıklarını düşünüyorum, takımı sırtlamaya çalışan genç oyuncu ile şampiyon olamazsınız. Yine de maçtan önce yaptığı açıklamalar ile göğsümüzü kabarttı. NBA'de işlerin sadece bireysel performansla dönmüyor olduğunu bilmesi güzel, hafif hafif trashtalklara da başladığına göre güzel bir yolda ilerliyor diyebiliriz. Alpi'yi yüzüksüz izlemeye devam edeceğiz. Tek yüzük sahibi Türk basketbolcu bir süre daha Mehmet Okur olarak kalmaya devam edecek. Belki önümüzdeki sezon daha iyi bir ekip ile onu izleriz  Hocam Memo demişken tam da bugün denk geldiğim bir video oldu. Mehmet Okur'un Utah Jazz formasıyla attığı efsane son saniye basketleri Umarım Alperen'i de böyle clutch performanslar ile görebiliriz. Mehmet Okur müthişti. Alperen ve takımı şu anda açıkçası playoff'u kaldıramamış gibi gözüküyor ama takım halinde. Hepsi çok genç, Alperen de daha 23ü temmuzda bitirecek. İstatistikte fena gözükmese de bence maçları izleyince performansının çok iyi olmadığı görülebilir. Jalen Green'den iyi tabi de, gene de bizim gönlümüzdeki performans değil. Önümüzdeki senelerde playofflarda ilerleyecektir.
|
|
|
|
Distraction
|
 |
May 05, 2025, 11:31:20 AM |
|
 Konferans yarı finallerinde eşleşmeler böylece tamamlanmış oldu. Alperen'in daha fazla ilerleyemeden playofflara veda etmesi üzücü. Buddy Hield sezon boyu bu anı beklemiş galiba. 33 sayı attı adam.  Baktım da eğer yanlış görmediysem sezon boyu bir maçta 30+ sayı atamamış. 20+ bile pek sık değil yani. Yeni eşleşmelerde favorilerim; Thunder, Timberwolves, Pacers, Celtics. Pacers orada sürpriz bir seçim. Bence seriyi kazanma şansları var. Nuggets hala geçici bir koçla devam ediyor o yüzden bu tur elenirler gibi geliyor.
|
|
|
|
püsür (OP)
|
 |
May 06, 2025, 11:42:27 AM |
|
Chet Holmgren Cedi Osman gibi kritik serbest atışlarda coşmuş ve maçın gitmesinde büyük bir etken olmuş. Thunder genel olarak son bir dakikayı daha iyi oynayabilirdi, maçı alabilirdi ama izleyenler için çok zevkli bir şekilde maçı nuggets söktü aldı. Maçın tamamını izledim. Thunder çok dinlendiği için ilk periyota tutuk başladı, üçlükler girmedi. Playofflarda böyle çok beklemiş takımlarda olan şeyler. Sonra vites arttırdılar ve maçı kopardılar gibi gözüküyordu ama Nuggets'a helal olsun bu yorgunlukla hem de deplasmanda maçın kopmasını engellediler. Bu seriyi Thunder alacaktır diye düşünüyorum. Nuggets'ın pili biter. Ya da Jokic'in bugünkü performansını seri boyunca yapması yani bu ortalamayla falan oynaması gerekiyor. Çok ekstra katkılar almaları lazım Gordon'dan ya da Braun'dan mesela. Thunder bence 4-1 ya da 4-2 alabilir Jokic elli sayı melli sayı atmazsa.
|
|
|
|
yenerbatmaz
|
 |
May 06, 2025, 01:45:14 PM |
|
@ingiltere'nin tabiriyle gece Boston üçlük değilde tuğla atmış. Tam 60 üçlük denemesi yapmışlar ( aslan payı başarızlikta ) Jalen Brown'a ait 10 da 1 isabet. Toplam 15 üçlük isabeti ile oynamışlar. Bu NBA tarihinde olay offlarda ki en başarısız istatistik olmuş. Boston herhalde bir daha böyle bir istatistik yapmaz. Maçı 105-108 kaybettiler. Ben Boston final oynar diye düşündüm ama şuan geriye düştüler
|
|
|
|
ILuckyGuyI
|
 |
May 06, 2025, 04:34:00 PM |
|
Ben ne Thunder ne de Celtics'in eleneceğini düşünüyorum. İlk maçlar ilginç bir şekilde sonuçlandı ama bu serileri hala bu 2 takım geçecek bence. İkisi de ciddi favoriler ve burada elenmeleri sürpriz olur. Dün gece Nuggets maça çok güzel bir şekilde noktayı koydu. 0.1 saniye kala Jokic'in topunu tamamlayan Gordon galibiyeti getiren sayıyı attı.  Jokic 42 sayı 22 ribaund ile insanüstü bir iş çıkardı ama bunun sürekliliği çok zor.
|
|
|
|
R |
▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄ ████████████████ ▀▀▀▀█████▀▀▀█████ ████████▌███▐████ ▄▄▄▄█████▄▄▄█████ ████████████████ ▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀ | LLBIT | | | 4,000+ GAMES███████████████████ ██████████▀▄▀▀▀████ ████████▀▄▀██░░░███ ██████▀▄███▄▀█▄▄▄██ ███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███ ██░░░░░░░░█░░░░░░██ ██▄░░░░░░░█░░░░░▄██ ███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ▀████████ ░░▀██████ ░░░░▀████ ░░░░░░███ ▄░░░░░███ ▀█▄▄▄████ ░░▀▀█████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ░░░▀▀████ ██▄▄▀░███ █░░█▄░░██ ░████▀▀██ █░░█▀░░██ ██▀▀▄░███ ░░░▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
| | | | | | .
| | | ▄▄████▄▄ ▀█▀▄▀▀▄▀█▀ ▄▄░░▄█░██░█▄░░▄▄ ▄▄█░▄▀█░▀█▄▄█▀░█▀▄░█▄▄ ▀▄█░███▄█▄▄█▄███░█▄▀ ▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀ █░░██████░░█ █░░░░▀▀░░░░█ █▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█ ▄░█████▀▀█████░▄ ▄███████░██░███████▄ ▀▀██████▄▄██████▀▀ ▀▀████████▀▀ | . ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀ ███▀▄▀█████████████████▀▄▀ █████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀ ███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄ █████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀ ████████████░███████▀▄▀ ████████████░██▀▄▄▄▄▀ ████████████░▀▄▀ ████████████▄▀ ███████████▀ | ▄▄███████▄▄ ▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄ ▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄ ▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄ ▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄ ███░████░░░░░▀██░████░███ ███░████░█▄░░░░▀░████░███ ███░████░███▄░░░░████░███ ▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀ ▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀ ▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀ ▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀ ▀▀███████▀▀ | | OFFICIAL PARTNERSHIP SOUTHAMPTON FC FAZE CLAN SSC NAPOLI |
|
|
|
yenerbatmaz
|
 |
May 07, 2025, 09:11:21 AM |
|
NBA Play-offlarında konferans yarı finalleri 1. maçlarında ilk kez 4 ev sahibi takım da maç kazanamadı. Boston ,Cleveland ,Oklahoma ,Minnesota.
Gece oynanan maçta Tyrese Haliburton son saniye üçlüğü ile Cleveland'ı üzdü. Indiana seriyi 2-0 yaptı. İki maç Indiana'nin sahasında olacak. Cleveland süpürülebilir. Diğer maçta Golden State Minnesota'yı mağlup etti. 88-99 Minnesota'da üç sayılık atışları çok kötü oldu. 29 da 5 isabet. Bu da mağlubiyeti kaçınılmaz kıldı .
|
|
|
|
ingiltere
Legendary
Activity: 3374
Merit: 1593
|
 |
May 07, 2025, 03:35:43 PM |
|
Dün gece Nuggets maça çok güzel bir şekilde noktayı koydu. 0.1 saniye kala Jokic'in topunu tamamlayan Gordon galibiyeti getiren sayıyı attı.  Bu olay o maçta olmadı, önceki seride olmuştu. Gordon bu sefer üçlük atarak maçı kazandırdı. NBA tarihinde ilk kez deplasman takımlarının tamamı ikinci turdaki ilk maçları kazanmış. Böyle dengesiz bir play-off'a da bu yakışırdı. Doğuda yine 1 ve 4. sıra takımları devam ediyor ama Batıda 2. ve 3. sıra elenince böyle garip bir tablo ortaya çıktı.
|
|
|
|
ILuckyGuyI
|
 |
May 07, 2025, 05:01:53 PM |
|
Bu olay o maçta olmadı, önceki seride olmuştu. Gordon bu sefer üçlük atarak maçı kazandırdı.
NBA tarihinde ilk kez deplasman takımlarının tamamı ikinci turdaki ilk maçları kazanmış. Böyle dengesiz bir play-off'a da bu yakışırdı. Doğuda yine 1 ve 4. sıra takımları devam ediyor ama Batıda 2. ve 3. sıra elenince böyle garip bir tablo ortaya çıktı.
Doğru diyorsunuz benim hatam sosyal medyada özetlere bakınırken yanlış maç sonunu görmüşüm. Gordon'ın üst üste 2 seride böyle winner'lar alması da etkileyici tabi.  Dün gece Pacers maçının son anları inanılmazmış yalnız. Son 48 saniye içerisinde 8 sayılık bir seri ile Cavs'i 1 sayı farkla devirmişler. Bunun birebir aynısını (bu sefer 35 saniye kala 8 sayılık seri ile) Bucks'a karşı yaparak 1 sayı farkla yenmişlerdi. Tam bir hafta önce oynanan maçtı.
|
|
|
|
R |
▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄ ████████████████ ▀▀▀▀█████▀▀▀█████ ████████▌███▐████ ▄▄▄▄█████▄▄▄█████ ████████████████ ▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀ | LLBIT | | | 4,000+ GAMES███████████████████ ██████████▀▄▀▀▀████ ████████▀▄▀██░░░███ ██████▀▄███▄▀█▄▄▄██ ███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███ ██░░░░░░░░█░░░░░░██ ██▄░░░░░░░█░░░░░▄██ ███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ▀████████ ░░▀██████ ░░░░▀████ ░░░░░░███ ▄░░░░░███ ▀█▄▄▄████ ░░▀▀█████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ░░░▀▀████ ██▄▄▀░███ █░░█▄░░██ ░████▀▀██ █░░█▀░░██ ██▀▀▄░███ ░░░▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
| | | | | | .
| | | ▄▄████▄▄ ▀█▀▄▀▀▄▀█▀ ▄▄░░▄█░██░█▄░░▄▄ ▄▄█░▄▀█░▀█▄▄█▀░█▀▄░█▄▄ ▀▄█░███▄█▄▄█▄███░█▄▀ ▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀ █░░██████░░█ █░░░░▀▀░░░░█ █▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█ ▄░█████▀▀█████░▄ ▄███████░██░███████▄ ▀▀██████▄▄██████▀▀ ▀▀████████▀▀ | . ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀ ███▀▄▀█████████████████▀▄▀ █████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀ ███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄ █████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀ ████████████░███████▀▄▀ ████████████░██▀▄▄▄▄▀ ████████████░▀▄▀ ████████████▄▀ ███████████▀ | ▄▄███████▄▄ ▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄ ▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄ ▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄ ▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄ ███░████░░░░░▀██░████░███ ███░████░█▄░░░░▀░████░███ ███░████░███▄░░░░████░███ ▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀ ▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀ ▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀ ▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀ ▀▀███████▀▀ | | OFFICIAL PARTNERSHIP SOUTHAMPTON FC FAZE CLAN SSC NAPOLI |
|
|
|
ajanwalker
|
 |
May 21, 2025, 06:08:14 AM |
|
Okc seriye iyi başladı. Minnesota'yı 114-88 mağlup etti. Global de ki başlığa baktığım zaman son 9 yılda şampiyon olan hiç bir takım şuan konferans finallerinde yok. OKC genç ve dinamik kadrosuyla çok iyi oynuyor ama Minnesota sert kaya bence ve bu seri 7 maça kadar gidebilir. Gece skoru merak ettim Maçkolikten baktım. Skor 94-84 idi fazla açılmamıştı fark ama maç 114-88 bitmiş. Son 5 dakika Minnesota ne yaptı anlamadım. Bu OKC yaptığı zaman çok iyi savunma yapıyor. Denver maçında buna şahit oldum. OKC sanki daha iyi olan taraf
|
|
|
|
yenerbatmaz
|
 |
May 21, 2025, 08:12:35 AM |
|
Shai Gilgeous Alexander MVP olacak gibi duruyor. Galibiyette büyük katkısı oldu 31 sayı 9 asist yaptı. Eger Oklahoma şampiyon olursa MVP büyük ihtimalle Shai olur. Minnesota kolay pes edecek bir takım değil. İkinci maçta Minnesota galibiyeti çıkabilir
|
|
|
|
Distraction
|
 |
May 21, 2025, 10:55:21 AM |
|
Shai Gilgeous Alexander MVP olacak gibi duruyor. Galibiyette büyük katkısı oldu 31 sayı 9 asist yaptı. Eger Oklahoma şampiyon olursa MVP büyük ihtimalle Shai olur. Minnesota kolay pes edecek bir takım değil. İkinci maçta Minnesota galibiyeti çıkabilir
Gilgeous-Alexander aslında çok düşük bir yüzdeyle oynadı. 10/27 şut isabeti ve 0/4 üçlük isabeti. Attığı sayının neredeyse yarısı serbest atışlardan geldi. O yüzden bence en iyi performanslarının arasına asla girmez. Ancak genel bir değerlendirme yaparsak evet çok iyi oynuyor.  Şampiyon olurlarsa kesin MVP olur zaten. Nuggets keşke devam edebilseydi ama koçsuz zordu. Devam edebilseler Jokic MVP olurdu.
|
|
|
|
ingiltere
Legendary
Activity: 3374
Merit: 1593
|
 |
May 28, 2025, 10:45:18 AM |
|
Konferans Finallerinde iki seri de 3-1 oldu. Artık bu noktadan sonra Knicks ve Timberwolves'un çevirmesi çok zor. Pacers - Thunder finaline doğru gidiyoruz. Yeni bir şampiyon ortaya çıkacak. En overrated bulunan oyuncu Haliburton veya MVP'yi çaldığı söylenen SGA finaller MVP'si olabilir. İlginç bir sezon yaşıyoruz.
|
|
|
|
ajanwalker
|
 |
May 29, 2025, 09:14:32 AM |
|
Daha önce oldu mu bilmiyorum ama Minnesota ilk periyotta 9 sayı attı. Bu kadar az skor ilk defa gördüm. Okc ilk devreyi özellikle ikinci çeyreği çok iyi oynadı ve büyük fark oluştu. Maçı OKC 124-94 galip tamamladı ve NBA finallerine çıkan ilk takım oldu. Finalde büyük kapışma olacak. Shai mi yoksa Haliburton mu finale damga vuracak merakla bekliyorum. İkisi de çok iyi ama OKC sanki bir tık daha iyi gibi Saha avantajı okc de diye biliyorum ama doğru mudur?
|
|
|
|
ILuckyGuyI
|
 |
May 29, 2025, 04:59:03 PM |
|
Thunder'ın seriyi 4-1 ile bitirmesine şaşırmadım. Zaten Timberwolves yeteri kadar iyi performans sergileyemiyordu. Evinde Thunder'ın işi bitirmesi beklenen sonuçtu. Shai yine iş başındaydı muazzam oynadı. Neredeyse triple-double yapıyordu.  Bu gece Knicks vs Pacers serisi bitebilir de ama bence Knicks evinde bu maçı alıp seriyi 1 maç daha uzatacak. Bundan daha fazlasını beklemiyorum ama. Pacers 6. maçı evinde kazanıp seriyi bitirir. Sonra da Thunder'dan bir şampiyonluk bekliyor olacağım. Shai bunu çok hak ediyor bence.
|
|
|
|
R |
| | | | | | .
|
|
|
ajanwalker
|
 |
June 06, 2025, 04:47:20 AM |
|
Harika maç oldu. Maçın 45 dakikadan fazla süresinde Okc önde gitti. Maçın 0.3 saniyesinde Indiana öne geçti ve maçı kazandı. Haliburton büyük oynadı. Az sayı attı ama o son saniye basketi maçı Indiana'ya getirdi. Shai yine çok iyi sayi attı ama son hücumu o değerlendiremedi Haliburton el üstünden ikilik attı ve maçı aldı. Indiana kolay pes eden bir takım değil. Ben OKC şampiyon olur diyordum ama galiba yanılacağım
|
|
|
|
Distraction
|
 |
June 06, 2025, 12:23:58 PM |
|
Harika maç oldu. Maçın 45 dakikadan fazla süresinde Okc önde gitti. Maçın 0.3 saniyesinde Indiana öne geçti ve maçı kazandı. Haliburton büyük oynadı. Az sayı attı ama o son saniye basketi maçı Indiana'ya getirdi. Shai yine çok iyi sayi attı ama son hücumu o değerlendiremedi Haliburton el üstünden ikilik attı ve maçı aldı. Indiana kolay pes eden bir takım değil. Ben OKC şampiyon olur diyordum ama galiba yanılacağım
Pacers son çeyreği muhteşem oynadı yani harika bir geri dönüş yaptılar.  Zaten playofflarda tam olarak yaptıkları şey bu oldu. Çok kez gerilerden gelip kazandılar. İhale belki son saniyelerde biraz Shai'ye kalmış gibi gözükebilir o sayıyı kaçırdığı için ama bence adil bir değerlendirme olmaz. Çünkü maçın genelinde müthiş oynadı hatta maçın bence en iyisi oydu. Ben hala Thunder 4-2 ya da en kötü 4-3 alır diyorum seriyi ama göreceğiz. Pacers kolay pes etmeyecek ama belli.
|
|
|
|
MK-74
Legendary
Activity: 1652
Merit: 1442
|
 |
June 09, 2025, 10:13:32 PM |
|
Thunder - Pacers finalinin ikinci maçını Thunder rahat bir şekilde kazandı ve seride durumu 1-1'e getirdiler. İlk maçta yaptıkları hatayı yapmadılar. Saha avantajını iyi kullandılar.
Shai Gilgeous Alexander yine harika oynadı ve galibiyette önemli rol aldı.
Ayrıca şöyle bir bilgi var ikinci maç için 2019 Toronto Raptors'tan beri ilk kez NBA Finalleri'nde bir takımın 5 oyuncusu aynı maçta 15+ sayı kaydetmiş, takım oyunu işte bu.
3.maç bakalım neler olacak kim kazanacak, güzel bir seri devamı bizi bekliyor.
|
████████████████████ ███████████████████████████ █████████████████████████ ██████████████████████████ ███████████████████████████ ███████████████████████████████████████████████ ██████████████████████████████████████████████████ ████████████████████████████████████████████ █████████████████████████████████████████████████ ██████████████████████████████████████████████ ██████████████████████████████████████████████ █████████████████████████████████████████████ █████████████████████ | | | │ | CASH REWARDS UP TO $2087 | │ | NO HIDDEN RULES & INSTANT | │ | EXCLUSIVE XCD REWARD | │ | ..PLAY NOW.. |
|
|
|
|