CZ'nin eşi ve çocukları BAE'deydi. CZ'nin kaçabileceğinden şüphelendikleri için BAE'ye dönmesi engellenmiş.
CZ kaçmak isteseydi ABD'nin bütün çağrılarına kulaklarını tıkardı ve en başından kaçardı. CEO'luk görevinden vazgeçmiş ve para cezasını kabul etmiş biri neden kaçsın? ABD onun borsasını ve parasını alarak doymayacak. Onun itibarını da yok edecek bir ceza verecek bence. Yaşanan gelişmeler bunu gösteriyor. Kaçmayacak birini bile kaçabilecek biri gibi lanse etmeye başlamışlar.
Ben daha öncesinde CZ'ye karşı bu kadar çok sempati beslemiyordum. Fakat ABD'nin aşırıya kaçan tavrı beni CZ'yi desteklemeye itiyor. Dünya yalnızca onlarınmış gibi davranmaları yeterince sıkıcı değilmiş gibi bir de hem hakim hem de savcı gibi davranıyorlar.
Abd hep böyle değil mi zaten, en güçlü benim, en baba benim, benden başka burada birileri yok, yönetemez kimse, cz bu şekilde çıkıp Binance kurduğunda pek fazla önemsemediler başta ama sonra öyle bir raddeye geldi ki iş inanılmaz paralar kazanıp, global açıdan tekel konumuna geldi kriptoparada, sanki 170 milyon dolar civarında nir ceza verildi, ödedi onu, o da yetmedi istifa edeceksin dediler, onu da etti, acaba coinlist lobisi mi çalışıyor