...
hele sen ve senin savundukların neler başardınız anlat hele yiğidim anlat anlat güzel oluyy
dedengil/babangil süpürge tohumu yemekten bıktığı için almanya'ya gitti, sen de iphone 15 almak için gidersin ve böylece kurtarırsın kendini, dert etme böyle şeyleri... beni soracak olursan süpürge tohumu yemediğim için kendimi mutlu hissediyorum, umarım sen de süpürge tohumu yiyecek duruma düşmezsin ama bu kafayla gidersen günde 3 öğün süpürge tohumu yiyecekmişsin gibi geliyor bana, yani senin süpürge tohumu yemen beni germez ama senin yüzünden süpürge tohumu yersem kulaklarını muhakkak çınlatırım...
normal muhabbeti bile saçma sapan yerlere çekmeye çalışıyorsun. bi karıya git rahatla, böyle gergin dolaşma, yoksa geceleyin üstüne patlar o kuru sıkı...
hayır, madem normal muhabbeti böyle bir yere çekeceksin bari içinde birkaç parça zeka kırıntısı olsun da seninle uğraştığımıza değsin be güzel kardeşim. kusura bakma ama yazdığın şeyi okuyunca karşımda internet kafe canlısı varmış gibi hissettim.
ayrıca, böyle alakalı alakasız yerlerde siyaset muhabbetine girme, gireceksen doğru yerde gir, ben sana yine cevabını veririm, ben ölüm tehditleri ya da ban baskısına rağmen belgelere dayanan gerçekleri konuşmuş adamım, senin gibi ayet düşmanlarına paspaslık yaparken sağa sola bilinçssizce ayet, hadis vs. paylaşan biri değilim ki...
yaşını başını almış adamsın, senin daha olgun davranman gerekirken nerede ne yapacağını bilmiyormuşsun gibi davranıyorsun...
neyse, sana da hoşgelsin yeni yıl, sen de muradına er bu yılda...