Akbank ve garanti bankası haricindeki bankalar kredi vemek konusunda epey çekingenler. Bu iki banka ise sadece 500k için bu muslıkları açıyorlar. Açılma süresi ise sadece 12 ay ve altı için. 12 aydan daha yukarı ir kredi almak isterseniz oran şak diye 50k ya düşüyor. 500k için 12 ay 3.89 orandan veriyor. Birde hayat sigortası var işin ucunda. İşin en garip olan tarafı ise krediyi geri ödeme gününde gizli. Şimdi ayın 1 çekilen para ayın 17 sinde ilk taksit geri ödeme olursa aylık 53k yok diger aya sarkar ise aylı 55k ödeme çıkıyor.
Sadece 15 gün için toplamda 15k fazla yada eksik geri ödeme çıkıyor. Bu çok garip geldi bana. Daha önceden kullandığım kredilerde bu durum pek farketmiyordu.
Hangi krediden bahsettiğinizi bilmiyorum ama Akbank’tan 1 milyon krediyi aldım aldığım süreç yukarıda yazıyor ortalama masraflar ile 50-55 bin lira kadar kredi içerisinden kesinti oluyor bunu geçtim tapuya da bir o kadar ödüyorsunuz emlakçı komisyonu ise ayrı curcuna yine de şu aşamada almazsak seçimden sonra asla alamayız
@RaltcoinsB hocam kesinlikle aklına yatan şeyi zamanıda senin içn doğru geliyorsa yapmalısın. Sonra bu işin pişmanlığı çok fazla oluyor. Bir kere daha sonraki alım işinde cayma eğilimin çok çok fazlalaşıyor. KArar verme konusundaki bu kırışlganşık farklı şeylerde de vücut buluyor çekingen bir hale geliyorsun. Bence sen doğrusunu yaptın.
Ben iht,yaç kredisi için yazmıştım 12 ay garanti bankası 500k tl için