Bitcoin Forum
November 13, 2018, 03:57:34 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [SOLD OUT] 11 x BTMine Avalon clones *IN HAND* 0.01429 BTC/GH  (Read 1286 times)
r1senfa17h
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 226
Merit: 100



View Profile
January 27, 2014, 03:53:00 AM
 #1

[Updated Sunday March 30th, 2014]

Everything has been sold out. Ignore everything else in this thread as I will not be purchasing more of these.

I'm looking to sell 14 11 BTMine Avalon clones @ $14/GH $12/GH USD or 0.01429 BTC/GH (~$0.50/GH discount for using bitcoin). They range in speed from 185GH/s to 223GH/s, hence the BTC/GH pricing. They also come with two built-in power supplies and connect via Ethernet, so no additional computer is required.

Restrictions
  • Local pickup available only - shipping is not an option - located in Brighton, Michigan
  • Will ship to anywhere in the continental United States for BTC0.0683 ($55)
  • Bitcoin accepted @ BitStamp rates - escrow encouraged, but not required
  • Cash accepted if you're willing to meet at a bank
  • Bank wire transfer accepted
  • No Paypal, no checks, no money orders, no nonsense - don't even comment if you don't want to use Bitcoin, cash, or a bank wire transfer

Remaining inventory
  • 185 GH/s - BTC2.643
  • 197 GH/s - BTC2.814
  • 202 GH/s - BTC2.886
  • 204 GH/s - BTC2.914
  • 209 GH/s - BTC2.986
  • 213 GH/s - BTC3.043
  • 214 GH/s - BTC3.057
  • 214 GH/s - BTC3.057
  • 219 GH/s - BTC3.129
  • 222 GH/s - BTC3.171
  • 223 GH/s - BTC3.186


1N3o5Kyvb4iECiJ3WKScKY8xTVXxf1hMvA
1542081454
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542081454

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542081454
Reply with quote  #2

1542081454
Report to moderator
1542081454
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542081454

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542081454
Reply with quote  #2

1542081454
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542081454
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542081454

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542081454
Reply with quote  #2

1542081454
Report to moderator
samsonn25
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 882
Merit: 1003



View Profile
January 27, 2014, 07:02:04 AM
 #2

Do the clones pull more power than the original?  930w 200/GH
jermwerty
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 475
Merit: 250


View Profile
January 27, 2014, 10:53:36 AM
 #3

Do the clones pull more power than the original?  930w 200/GH

My BTMINE Avalon does right at 900W for 215GH.  YMMV.

The problem with shipping these is the module's heatsink is too heavy for the length of screw they installed, and thus a lot of the time the modules break free in shipping and bang around the case!

I would like to think we should be able to get longer screws and fix that problem, but either way these things just don't ship well...
tunth
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 261
Merit: 250


View Profile
January 27, 2014, 01:52:35 PM
 #4

Nice set up, man.

is this your basement, garage or did you rent some space(dont know how to call this)?

How much of internet speed do you need for such an setup?
thanks

r1senfa17h
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 226
Merit: 100



View Profile
January 27, 2014, 03:23:18 PM
 #5

Nice set up, man.

is this your basement, garage or did you rent some space(dont know how to call this)?

How much of internet speed do you need for such an setup?
thanks

Thanks! It's in my basement and I haven't measured the bandwidth, but it hasn't been noticeable on my Comcast cable @ 24/down 16/up. Everything is using stratum, so it's probably using very little bandwidth.

1N3o5Kyvb4iECiJ3WKScKY8xTVXxf1hMvA
r1senfa17h
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 226
Merit: 100



View Profile
February 05, 2014, 01:24:11 AM
 #6

I've sold 3 so far and just updated the pricing for the remaining miners. I have also decided to offer shipping as an option to any destination in the continental United States.

1N3o5Kyvb4iECiJ3WKScKY8xTVXxf1hMvA
terrapinflyer
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602
Merit: 500


View Profile
February 05, 2014, 01:28:58 AM
 #7

Do they have 2 600w PSU's on 120v? What are they pulling from the wall?
r1senfa17h
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 226
Merit: 100



View Profile
February 05, 2014, 02:10:17 AM
 #8

Do they have 2 600w PSU's on 120v? What are they pulling from the wall?

Yes, they have two 600w PSUs each and they work on 120v just fine (auto-switching PSUs). According to my Kill-a-watt meter, the fastest unit pulls 1000w and the slowest pulls about 850w.

1N3o5Kyvb4iECiJ3WKScKY8xTVXxf1hMvA
terrapinflyer
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602
Merit: 500


View Profile
February 05, 2014, 04:52:23 AM
 #9

Do they have 2 600w PSU's on 120v? What are they pulling from the wall?

Yes, they have two 600w PSUs each and they work on 120v just fine (auto-switching PSUs). According to my Kill-a-watt meter, the fastest unit pulls 1000w and the slowest pulls about 850w.

So I can plug it into 220v?
Walking Glitch
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 250

Amateur Professional


View Profile
February 05, 2014, 05:22:05 AM
 #10

This is REALLY expensive when I can buy and Antminer 180GHs for 1.45BTC.
terrapinflyer
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602
Merit: 500


View Profile
February 05, 2014, 05:28:13 AM
 #11

This is REALLY expensive when I can buy and Antminer 180GHs for 1.45BTC.

And they use half the power. These Avalon gen 2 chips are power hungry. I would make an offer on a few but I think we are to far apart on the  $/gh. I would expect you to at least cover the shipping at these costs.
r1senfa17h
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 226
Merit: 100



View Profile
February 05, 2014, 01:22:50 PM
 #12

Do they have 2 600w PSU's on 120v? What are they pulling from the wall?

Yes, they have two 600w PSUs each and they work on 120v just fine (auto-switching PSUs). According to my Kill-a-watt meter, the fastest unit pulls 1000w and the slowest pulls about 850w.

So I can plug it into 220v?

Correct

1N3o5Kyvb4iECiJ3WKScKY8xTVXxf1hMvA
cannachris
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 250

cats love crypto | 911 truth @checktheevidence.com


View Profile
March 30, 2014, 02:49:48 AM
 #13

Let me know if you end up with a broken unit: https://bitcointalk.org/index.php?topic=537902.0

r1senfa17h
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 226
Merit: 100



View Profile
March 30, 2014, 04:59:20 AM
 #14

Let me know if you end up with a broken unit: https://bitcointalk.org/index.php?topic=537902.0

I sold all of these, sorry - I'll update the original post now

1N3o5Kyvb4iECiJ3WKScKY8xTVXxf1hMvA
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!