Oğlum hani CHP dinsizdi? tapma dini bir eylemdir, la adı üzerinde dinsiz. Dinsiz adam dini bir eylem yapar mı?
bu senin iddian ve bu konunun öznesi değil, git başka bir yerde tartış off-topic konuları...
O yazdığın kanunu dedenin nenenin oy verdiği DP çıkarttı. İktidarda sizin seçtiğiniz var. Ceza verilmesi gerekiyorsa...
tek partiye oy vermemişlerse ne mutlu onlara, birkaç sene önce şu rezaletin önünde oy vermek zorunda kalmışlar (
https://pbs.twimg.com/media/C9sRYUlWsAAieCZ.jpg), tepki olarak bile olsa dp'ye oy vermeleri çok doğru olmuş, kudur patla... ayrıca, adnan menderes o yasayı provokatörleri önlemek amacıyla çıkarttı, bu forumda atatürk'e hakaret eden kopkoyu cahapeliler tanıdık biz, sizin ne olduğunuzu çok iyi biliyoruz, sıkıştığınızda konuları dağıtmak için bunu bir yöntem olarak kullanıyorsunuz, en çok sizin atatürk'e saygınız yok, biliyoruz...
Bu arada patlaştığın görsel bir kitaba ait. Kitap ise içinde sayfalarca yazı olan bir kağıt demek oluyor. Senin zihniyetin haber okumaz, kitap okumaz... Haberin başlığına, kitabın kapağına göre yorum yapar. Hadi Allah adına yemin et kitabı açıp okuduğuna. Ha bak ben de okumadım, okumadığım için kitap hakkında yorum yapmıyorum.
kitabı okumamış, cehaletini kabul ediyor ama beni de kendi gibi cahil zannediyor...
hayır, kitabın içeriği ne olursa celal şengör'ün atatürk'e yakıştırdığı diktatör ifadesini normal karşılarsın? biz celal şengör'ün ifadesi ile her yıl bilmem kaç 85 kere bir diktatör için mi yas tutuyoruz?
herif celal şengör'ün ifadesini sakıncalı bulacağına bize saldırıyor, sakat mıdır nedir!?
üstelik, celal şengör'ün ifadesiyle şengör ailesi atatürk sayesinde bir gecede zengin olmuşken atatürk'e diktatör demesi nasıl bir kavram kargaşasıdır?
sen birkaç yorumuma parazit gibi saldırmışsın diğer tek parti faşistleri ile birlikte... birkaç saatlik işim var, onu halledeyim, seni sabaha kadar pataklayacağım o konuların altında... mandown'dan daha beterleri de var ve onlarla da uğraşıyoruz sanki hiç işimiz gücümüz yokmuş gibi, ne günlere kaldık allah'ım, yine mühürdarlar ve defterdarlar karışmış...