Bitcoin Forum
April 04, 2026, 12:05:32 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15]  All
  Print  
Author Topic: Euroleague Genel Konu  (Read 3212 times)
yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1484
Merit: 448

View Profile
March 21, 2026, 11:50:12 AM

Dün 15 sayı geriden gelip Milano'ya çaktık geçtik. Fitili Horton Tucker ateşledi ama. Maçın ikinci yarısında iyi reaksiyon verdik. Horton Tucker posterlik smaçlar atmaya devam ediyor. Sene sonunda kaç tane böyle smaçlar atacak ben de merak ediyorum. Bir ara 15 sayı farkı yiyince Saras'ın yüzünü görmeliydiniz. Dondu kaldı.  İyi ki geriden  gelip bastık. Toplam galibiyet sayımız 23 oldu.

ILuckyGuyI (OP)
Hero Member

Activity: 2786
Merit: 654

View Profile
March 21, 2026, 06:16:59 PM

Fenerbahçe'nin dün Milano karşısında zorlanmasına bir anlamda şaşırmadım. Çünkü muhtemelen oyuncular arasında biraz rehavet vardı zaten liderler diye. Milano da malum ilk 10 için mücadele veriyordu.

15 sayıdan geri dönebilmek de şampiyonluk adayı bir takıma yaraşır bir reaksiyon. Playoff aşaması normal sezona benzemez tabi. Ancak ben Fenerbahçe'nin şampiyonluğun ciddi bir adayı olduğuna inanıyorum yine de.  Smiley

R

▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄
████████████████
▀▀▀▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄▄▄▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀
LLBIT|
4,000+ GAMES
███████████████████
██████████▀▄▀▀▀████
████████▀▄▀██░░░███
██████▀▄███▄▀█▄▄▄██
███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███
██░░░░░░░░█░░░░░░██
██▄░░░░░░░█░░░░░▄██
███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
▀████████
░░▀██████
░░░░▀████
░░░░░░███
▄░░░░░███
▀█▄▄▄████
░░▀▀█████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
░░░▀▀████
██▄▄▀░███
█░░█▄░░██
░████▀▀██
█░░█▀░░██
██▀▀▄░███
░░░▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
||.
|
▄▄████▄▄
▀█▀
▄▀▀▄▀█▀
▄░░▄█░██░█▄░░▄
█░▄█░▀█▄▄█▀░█▄░█
▀▄░███▄▄▄▄███░▄▀
▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀
░░██████░░█
█░░░░▀▀░░░░█
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄░█████▀▀█████░▄
▄███████░██░███████▄
▀▀██████▄▄██████▀▀
▀▀████████▀▀
.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀
███▀▄▀█████████████████▀▄▀
█████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀
███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄
█████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀
███████████░███████▀▄▀
███████████░██▀▄▄▄▄▀
███████████░▀▄▀
████████████▄▀
███████████
▄▄███████▄▄
▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄
▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄
▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄
▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄
███░████░░░░░▀██░████░███
███░████░█▄░░░░▀░████░███
███░████░███▄░░░░████░███
▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀
▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀
▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀
▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀
▀▀███████▀▀
OFFICIAL PARTNERSHIP
SOUTHAMPTON FC
FAZE CLAN
SSC NAPOLI
yenerbatmaz
Sr. Member

View Profile
March 28, 2026, 07:49:51 AM

Dün yine mağlup olduk. Melli ile Tarık'ın yokluğu bizi aşırı olumsuz etkiliyor. Son 5 maçta 4 kere mağlup olduk.  Dün Valencia'nım da mağlup olması iyi oldu ama bizim bu mağlubiyet serisine çözüm bulmamız lazım. 2017 den bu yana Euroleague'i lider tamamlayan şampiyon olamıyor böyle bir istatistik var ama yine de normal sezonu lider bitirmek saha avantajı için önemli. Haftaya Bayern maçı var ve Bayern çok ters bir takım umarım o maçtan galip ayrılırız. Şuan hâlâ lideriz ama son 5 maç kaldı mağlubiyet hakkımız doldu.

Distraction
Hero Member

Activity: 2688
Merit: 607

View Profile
March 28, 2026, 07:06:23 PM

Eksik bir ilk 5 ile Fenerbahçe'nin Zalgiris'e mağlup olmasına şaşırdığımı söyleyemem. Horton-Tucker da pek gününde değildi bu sefer ama tabi mağlubiyetin sorumlusu o diyemem. Buna rağmen Fenerbahçe hala lider konumda. Fakat son 5 maçta sadece 1 galibiyet geldi. Form durumu olarak ne yazık ki pek iyi değiller. Normal sezonun bitimine sadece 4 maç kaldı. Sonrasında en önemli kısım başlayacak. Final Four'a sıkıntısız bir şekilde ulaşmalarını diliyorum. Atina'da bir şampiyonluk alırız inşallah ama bu performansı en kısa sürede daha iyiye taşımamız gerek.

Tarık'ın bir sonraki maçta dönmesi bekleniyor. Melli ise nisan başlarından önce dönmeyecek.

yenerbatmaz
Sr. Member

View Profile
March 29, 2026, 08:52:59 AM

Eksik bir ilk 5 ile Fenerbahçe'nin Zalgiris'e mağlup olmasına şaşırdığımı söyleyemem. Horton-Tucker da pek gününde değildi bu sefer ama tabi mağlubiyetin sorumlusu o diyemem. Buna rağmen Fenerbahçe hala lider konumda. Fakat son 5 maçta sadece 1 galibiyet geldi. Form durumu olarak ne yazık ki pek iyi değiller. Normal sezonun bitimine sadece 4 maç kaldı. Sonrasında en önemli kısım başlayacak. Final Four'a sıkıntısız bir şekilde ulaşmalarını diliyorum. Atina'da bir şampiyonluk alırız inşallah ama bu performansı en kısa sürede daha iyiye taşımamız gerek.

Tarık'ın bir sonraki maçta dönmesi bekleniyor. Melli ise nisan başlarından önce dönmeyecek.

İkisi döndüğü zaman takım daha iyi olacaktır. Melli nasıl dönecek önemli soru bu bence?  Sakatlık öncesinde epey forumdaydı yaşı belli bir oyuncu. Umarım çabuk form tutar. Final Four'da ona çok ihtiyaç var. Fenerbahçe mağlup olduğu zaman diğer favorilerinde mağlup olması az da olsa teselli veriyor. Hapoel'in bu kadar büyük bütçeye rağmen çökmesini görmek sevindirici. Umarım çabuk elenirler.

yenerbatmaz
Sr. Member

View Profile
April 03, 2026, 05:31:06 AM

Bayern Münih'e de mağlup olduk. Son 6 Euroleague maçında 5 mağlubiyet aldık. Galip geldiğimiz Milano maçında da çok zorlandık.
İyiye gitmiyoruz ama çabuk toplaniriz diye düşünüyorum.
Melli geri dönüyor sakatlığı geçti gibi. Tarık sakatlıktan sonra formunu buldu
Şuan en büyük sorun uzun rotasyonu. Melli gelince umarım bu derdimize çare olur. Silva ile Birch ne yazık ki beklentiyi vermedi.
İnsan bu kadroya Vesely ile Udoh'un olmasını çok istiyor. Son 3 maç zorlu maçlar ve özellikle Real ve Hapoel'e basarsak biz buradayız mesajı veririz

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15]  All
  Print  

Jump to: