Bitcoin Forum
March 12, 2026, 11:26:34 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14]  All
  Print  
Author Topic: Euroleague Genel Konu  (Read 3069 times)
Spack17
Sr. Member

Activity: 2184
Merit: 387

View Profile
March 06, 2026, 11:27:57 AM

Fenerbahçe normal sezonu domine etmeye devam ediyor.Beni korkutan tek unsur normal sezonu bu kadar baskın geçiren takımlar maalesef final four aşamasında bu formunu sürdüremiyor ya da kendisini baskı altında hissedip kaybediyor.Sanırım normal sezonu 1.bitirip şampıyon olan takım sayısı çok az.
püsür
Hero Member

Activity: 1876
Merit: 878

View Profile
March 07, 2026, 07:35:30 AM

Fenerbahçe normal sezonu domine etmeye devam ediyor.Beni korkutan tek unsur normal sezonu bu kadar baskın geçiren takımlar maalesef final four aşamasında bu formunu sürdüremiyor ya da kendisini baskı altında hissedip kaybediyor.Sanırım normal sezonu 1.bitirip şampıyon olan takım sayısı çok az.
Tam diyecektim ki bu sezonu birinci bitirip şampiyon olamama lanetini bu sene fener yenebilir. Başka şampiyonluk adayı açıkçası göremiyorum. Hapoel biraz iyi desek şampiyonluk seviyesinde değiller. Oly iyi diyebiliriz ama onlar da aşırı iyi değil ve playofflarda güven vermiyorlar. 2020'de sezon iptal edilmeseydi Efes kupayı alırdı, bu sene de aynı şekilde Fener domine edip kupayı alabilir.

Pana ise taş.k oğlanına döndü, maçın tamamını izledim, hala bu maçtan sonra çıkıp ağlıyor başkanları, inanılmaz.
yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1456
Merit: 443

View Profile
March 07, 2026, 08:06:20 AM

Tam diyecektim ki bu sezonu birinci bitirip şampiyon olamama lanetini bu sene fener yenebilir. Başka şampiyonluk adayı açıkçası göremiyorum. Hapoel biraz iyi desek şampiyonluk seviyesinde değiller. Oly iyi diyebiliriz ama onlar da aşırı iyi değil ve playofflarda güven vermiyorlar. 2020'de sezon iptal edilmeseydi Efes kupayı alırdı, bu sene de aynı şekilde Fener domine edip kupayı alabilir.

Pana ise taş.k oğlanına döndü, maçın tamamını izledim, hala bu maçtan sonra çıkıp ağlıyor başkanları, inanılmaz.

Hocam adam o kadar çok para döktü ki hâlâ başarı yok ortada. Nigel ile Nunn dün birlikte oynadı ama yine de mağlubiyete engel olamadılar. Takım sporlarında takım olabilmek çok önemli. Panathinaikos da işler yolunda gitmiyor.
Çokta umrumda değil. Benim için en önemli olan bu sene Fenerbahçe'nin yine Euroleague'de şampiyonluk yaşaması.

emrecemsan
Hero Member

Activity: 2254
Merit: 547

View Profile
March 07, 2026, 09:57:35 AM

Panathinaikos Euroleague'de Olympiacos'a karşı iyice şamar oğlanına döndü. Olympiacos bir tur daha yendi ve şöyle bir baktım da bu turnuvada onları son 11 maçtır yeniyorlar inanılmaz bir istatistik. Ayrıca evet Panathinaikos 4 maçtır kaybediyor. Hayes'i aldıktan sonra rahatlarlar biraz diyordum ama hala kaybediyorlar. Play-in'e kendilerini atarlarsa bence o aşama itibariyle daha farklı bir psikolojide oynayabilirler. Fakat normal sezonu kafalarında bitirmiş gibi oynamaları ilk 10'u bile riske atıyor onlar için.

halcybtc
Member
**

Activity: 107
Merit: 15

View Profile
March 07, 2026, 04:38:05 PM

Yakında Gergin kovulursa şaşırmam. Panathinaikos başkanı biraz dengesiz bir tip. Ben her şeyi yaptım ama başarı gelmedi diye gergin gidebilir. Boşta bekleyen koçlar var. Başta obradovic var. Teklif gelirse panathinaikos da koçluk yapar
ILuckyGuyI (OP)
Hero Member

Activity: 2758
Merit: 652

View Profile
March 07, 2026, 06:56:17 PM

30. hafta maçları da oynandıktan sonra puan durumu böyle.  Smiley

Daha doğrusu hala eksik maçı olan takımlar da var ve buna Fenerbahçe de dahil. Ancak buna rağmen Fenerbahçe resmen şov yapıyor. 9 maçtır kazanan temsilcimiz rahat bir şekilde liderliğini sürdürüyor.

Final Four'a kalması durumunda da bu seviyeyi koruyabilecek mi merakla bekliyorum. Olympiacos ve Real Madrid en korkutucu olası rakipler. Atina'da olması sebebiyle Olympiacos ekstra motive oynayacaktır.

R

▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄
████████████████
▀▀▀▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄▄▄▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀
LLBIT|
4,000+ GAMES
███████████████████
██████████▀▄▀▀▀████
████████▀▄▀██░░░███
██████▀▄███▄▀█▄▄▄██
███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███
██░░░░░░░░█░░░░░░██
██▄░░░░░░░█░░░░░▄██
███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
▀████████
░░▀██████
░░░░▀████
░░░░░░███
▄░░░░░███
▀█▄▄▄████
░░▀▀█████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
░░░▀▀████
██▄▄▀░███
█░░█▄░░██
░████▀▀██
█░░█▀░░██
██▀▀▄░███
░░░▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
||.
|
▄▄████▄▄
▀█▀
▄▀▀▄▀█▀
▄░░▄█░██░█▄░░▄
█░▄█░▀█▄▄█▀░█▄░█
▀▄░███▄▄▄▄███░▄▀
▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀
░░██████░░█
█░░░░▀▀░░░░█
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄░█████▀▀█████░▄
▄███████░██░███████▄
▀▀██████▄▄██████▀▀
▀▀████████▀▀
.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀
███▀▄▀█████████████████▀▄▀
█████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀
███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄
█████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀
███████████░███████▀▄▀
███████████░██▀▄▄▄▄▀
███████████░▀▄▀
████████████▄▀
███████████
▄▄███████▄▄
▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄
▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄
▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄
▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄
███░████░░░░░▀██░████░███
███░████░█▄░░░░▀░████░███
███░████░███▄░░░░████░███
▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀
▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀
▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀
▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀
▀▀███████▀▀
OFFICIAL PARTNERSHIP
SOUTHAMPTON FC
FAZE CLAN
SSC NAPOLI
yenerbatmaz
Sr. Member

View Profile
March 08, 2026, 11:13:10 AM

Biz lider gidiyoruz ama lider tamamlayanin şampiyon olamama gibi bir kâbusu beni korkutuyor. Şuan benim en çok çekindiğim takım Valencia. Her zaman Fenerbahçe'ye ters gelen bir takim oldu. İkinci sırada onlar var ve çok iyi takım oyununu oynuyorlar. Takımda dikkat çeken yıldız yok belki ama çok iyiler. Eğer Fenerbahçe şampiyon olamazsa şampiyonluk adayım Valencia. Belki de tarihlerinde ilk defa şampiyon olabilirler.

Akkaali
Full Member

Activity: 168
Merit: 114

View Profile
March 08, 2026, 07:42:03 PM

Euroleage neden hala israil takımlarını çıkarmıyor ligden ? Bu kadar iki yüzlü olunmaz, Rusya takımlarını çıkarmayı biliyorlar ama. Avrupa yerine göre insan hakları cart curt yeri geldimi dilsiz şeytan. Neymiş efendim tüm avrupa ruslara karşı yaptırım yaptı bu sebepten rus takımlarını çıkarttık, ama kimse israile karşı durmadığı için bir şey yapamıyoruz diyorlar.
Akkaali
Full Member

View Profile
Today at 09:31:54 PM

Anadolu Efes Euroleague’ne ilk deplasman galibiyetini Bayern’e karşı aldı. Çok garip bir galibiyet oldu, 40 dakika boyunca sadece bir kez beraberliği yakaladı 17-17 sonra maç boyunca hiç öne geçemedik, son saniyede bulduğumuz üçlük ile 81-80 kazanmayı bildik. Eline sağlık Swider. Aslında son topu bir oyuncu getirip sonra jordan loyd ile buluşturmaktı plan. Eli en sıcak isim Efen cephesinde Jordan Loyd idi fakat işler ters gitti ve biz topu Loyd ile getirdik. Swider ise yem olarak oyuna girdi sanki üçlüğü o atacakmış gibi. Loyd çok sıkışınca son saniyede mecburen Swider’a verdi ve köşe üçlüğünü bulduk. Bir kere öne geçtik ve maçı yendik, basketbol böyle bir şey işte.
CLS63
Legendary
*

Activity: 2408
Merit: 1918

View Profile
Today at 09:39:17 PM

Anadolu Efes Euroleague’ne ilk deplasman galibiyetini Bayern’e karşı aldı.

Anadolu Efes'in bu ilk değil 4. deplasman galibiyeti aslında Euroleague'de bu sezon. Daha önce Olympiacos, Zalgiris ve Paris'i de yenmişlerdi. Son 5 maçının 3'ünü kazanan bir takım var. Hala çok istikrarlı diyemesem de önceki haftalara kıyasla az biraz iyiye gittiler ama geç gelen bir çaba bu. İsmail Şenol ile yollar ayrıldı. Bu saatten sonra bu takımın odaklanması gereken tek şey var o da düzgün bir şekilde yeniden yapılanmaya gitmek. Transferde doğru adımları atarlarsa yeniden playofflara oynar hale gelebilirler.

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
yenerbatmaz
Sr. Member

View Profile
Today at 09:59:00 PM

Skor 80-78 Bayern Münih lehine iken son hücumda Cole Swider'ım üçlüğü ile maçı 80-81 kazandık.
Anadolu Efes bu sezon ilk defa deplasmanda galip gelmiş oldu.
 Bir Fenerbahçeli olarak beni de mutlu etti
Anadolu Efes kalan maçlarında çok iyi yapılanıp gelecek sezonun planlamasını yapmalı. İsmail Şenol ile yollar ayrıldı. Bence İsmail'in spikerlikten sonra direkt Anadolu Efes gibi büyük bir kulüpte böyle bir görev alması büyük hataydı.  Bundan böyle spikerliğe döner mi hiç zannetmiyorum

Akkaali
Full Member

View Profile
Today at 09:59:44 PM

Anadolu Efes Euroleague’ne ilk deplasman galibiyetini Bayern’e karşı aldı.

Anadolu Efes'in bu ilk değil 4. deplasman galibiyeti aslında Euroleague'de bu sezon. Daha önce Olympiacos, Zalgiris ve Paris'i de yenmişlerdi. Son 5 maçının 3'ünü kazanan bir takım var. Hala çok istikrarlı diyemesem de önceki haftalara kıyasla az biraz iyiye gittiler ama geç gelen bir çaba bu. İsmail Şenol ile yollar ayrıldı. Bu saatten sonra bu takımın odaklanması gereken tek şey var o da düzgün bir şekilde yeniden yapılanmaya gitmek. Transferde doğru adımları atarlarsa yeniden playofflara oynar hale gelebilirler.
Haklısın, düzeltme için teşekkürler. Evet bu sezon çoktan kaçtı, seneye iyi bir planlama lazım. Sadece bu akşamı değerlendircek olursak maç sonu çok ilginçti.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14]  All
  Print  

Jump to: