mandown
Legendary
Activity: 2618
Merit: 2146
|
 |
November 06, 2024, 12:45:23 PM |
|
Trump memelerinin işinin bittiğini düşünüyorum sonuçta başkan oldu devamı gelirmi bilmiyorum sanmıyorum yeni bir meme bulunması şart şu opk pnuttan benim biraz umudum var biraz düşerse toplamayı planlıyorum hayvanlı memeler kriptoda felaket tutuluyor.
|
|
|
|
|
kriptobaron (OP)
|
 |
November 06, 2024, 01:08:07 PM |
|
ABD sincap olaylarından dolayı Elon Obi PNut Kenobi yazdı o yüzden OPK almıştım ama Elonun Tweetinden bir kaç gün önce çıkan PNut ve FRED yürüdüler OPK de dipten bana göre güzel yükseldi ama çok dikkat çekemedi. Şu balinanın alımlarını Lookonchain sitesi paylaşmıştı orada OPK alımından falan bahsederek biraz reklam yapmış oldu. PNut Fred güzel bir ikili oldular umarım OPK de mc olarak ileri atar kendisini.
Balinanın tek yanlışı var arzın %12'sini elinde bulunduruyor 3-5 ayrı cüzdanla alım yapsa daha mantıklı olacaktı holder kısmında tek cüzdan milleti ürkütüyor.
|
|
|
|
|
|
Ondekinecakabilirim
|
 |
November 06, 2024, 02:08:13 PM |
|
Vardır bir bildiği adamın boşuna o kadar para bağlamaz ama olurda buradan x4-5 yaptıktan sonra mali bir boşaltırsa işte o zaman tokeni perişan eder Bunu yapan ekip olabilir mi? Ya da ekipten birisi. Bağlanan para çok yüksek.
Bi bildiği vardır. Ama satmak isterse tüm tokenları alabilecek kimseyi bulamaz. Baya bi fiyat düşürerek satmak zorunda kalır. Zararına satmak isterse yapar bunu. Bana kalırsa yapmaz böyle bişi. Başka cüzdanla alıp satıyor olabilir. Güven vermek için tutar belki bu cüzdanı. Baya ilginç bi olay. Takiplemek gerek. İlginç bi deneyim çünkü herkes için. Sık karşılaştığımız bişi diil. İşin içinde başka bişi de olabilir. Bana kalırsa şüpheli yaklaşmak gerekir. Yalnız bişi dikkatimi çekti. Cüzdanı meme tokenlarla dolu. Çok parası olan bi kişi. Kendi meme tokenını yaratıp finanse edebilirdi. Parasını başka meme tokenlara yatırmış. Bana göre kötü bi yatırımcı. Ona güvenip alınmaz bu token. Ona güvenerek token alacaksak. Cüzdanı meme tokenlarla doldururuz. 
|
| . BC.GAME | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ██████▀░▀██████ ████▀░░░░░▀████ ███░░░░░░░░░███ ███▄░░▄░▄░░▄███ █████▀░░░▀█████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███░░▀░░░▀░░███ ███░░▄▄▄░░▄████ ███▄▄█▀░░▄█████ █████▀░░▐██████ █████░░░░██████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ██████▀▀░▀▄░███ ████▀░░▄░▄░▀███ ███▀░░▀▄▀▄░▄███ ███▄░░▀░▀░▄████ ███░▀▄░▄▄██████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | │ │ | DEPOSIT BONUS .1000%. | GET FREE ...5 BTC... | │ │ | REFER & EARN ..$1000 + 15%.. COMMISSION | │ │ | Play Now |
|
|
|
|
kriptobaron (OP)
|
 |
November 06, 2024, 02:29:18 PM |
|
Vardır bir bildiği adamın boşuna o kadar para bağlamaz ama olurda buradan x4-5 yaptıktan sonra mali bir boşaltırsa işte o zaman tokeni perişan eder Bunu yapan ekip olabilir mi? Ya da ekipten birisi. Bağlanan para çok yüksek.
Bi bildiği vardır. Ama satmak isterse tüm tokenları alabilecek kimseyi bulamaz. Baya bi fiyat düşürerek satmak zorunda kalır. Zararına satmak isterse yapar bunu. Bana kalırsa yapmaz böyle bişi. Başka cüzdanla alıp satıyor olabilir. Güven vermek için tutar belki bu cüzdanı. Baya ilginç bi olay. Takiplemek gerek. İlginç bi deneyim çünkü herkes için. Sık karşılaştığımız bişi diil. İşin içinde başka bişi de olabilir. Bana kalırsa şüpheli yaklaşmak gerekir. Yalnız bişi dikkatimi çekti. Cüzdanı meme tokenlarla dolu. Çok parası olan bi kişi. Kendi meme tokenını yaratıp finanse edebilirdi. Parasını başka meme tokenlara yatırmış. Bana göre kötü bi yatırımcı. Ona güvenip alınmaz bu token. Ona güvenerek token alacaksak. Cüzdanı meme tokenlarla doldururuz.  Cüzdanında kendi alımları Pnut FRED ve OPK diğer memecoinler başkaları tarafından cüzdana gönderilmiş.
|
|
|
|
|
|
l99l
|
 |
November 06, 2024, 02:51:04 PM |
|
Trump memelerinin işinin bittiğini düşünüyorum sonuçta başkan oldu devamı gelirmi bilmiyorum sanmıyorum yeni bir meme bulunması şart şu opk pnuttan benim biraz umudum var biraz düşerse toplamayı planlıyorum hayvanlı memeler kriptoda felaket tutuluyor.
Trump memelerinde düşüşler sert oldu iş bitti artık bende yükseleceğini pek sanmam. Pnut önemli bir viraldi Musk'un Obi Pnut Kenobi paylaşımdan sonra daha da viral oldu. Meme piyasası epey hızlı böyle hikayeleri hemen paraya çeviriyorlar.
|
|
|
|
|
kriptobaron (OP)
|
 |
November 11, 2024, 06:29:23 AM Last edit: November 11, 2024, 07:03:02 AM by kriptobaron Merited by Lachrymose (1) |
|
|
|
|
|
|
mandown
Legendary
Activity: 2618
Merit: 2146
|
 |
November 11, 2024, 08:03:20 AM |
|
Ellerine sağlık bol kazançlar hocam. Ben kaçırdım sanırım ilk konuda bahsettiğinden farklı bir pnut listelendi binance artık kendini meme borsası olarak göstermeye çalışıyor veya onlarda olayın artık projelerde olmadığını anlamış olabilirler düşünsene dipten al 1 ay sonra listeliyorum de  anında paran kaç x artıyor adam yasal olaylarla neden ilgilensin?
|
|
|
|
|
kriptobaron (OP)
|
 |
November 11, 2024, 08:14:11 AM |
|
Ellerine sağlık bol kazançlar hocam. Ben kaçırdım sanırım ilk konuda bahsettiğinden farklı bir pnut listelendi binance artık kendini meme borsası olarak göstermeye çalışıyor veya onlarda olayın artık projelerde olmadığını anlamış olabilirler düşünsene dipten al 1 ay sonra listeliyorum de  anında paran kaç x artıyor adam yasal olaylarla neden ilgilensin? Evet hocam ben Elonun tweeti ile Obi PNut Kenobi isminde coinlere odaklanmış amerika da yaşanan olaylara o an hakim değildim ama işin aslı farklıymış olaylar yaşanınca Elonun Tweetinden 3-4 gün önce zaten Peanut the Squirrel $Pnut coin piyasaya çıkmış. Elon Tweet atınca bu coin yürüyor 130 milyon dolar market cap görüyor bende olayları sonradan çözüyorum. ABD de Bir fenomenin evde beslediği Sincap varmış yetkililer evini basıp bu Sincapı ve yanında FRED olarak bilinen diğer hayvanı alıp otenazi yapıyorlar Elon ve Trump başta olmak üzere bunların destekcileri de bunu seçim kozu olarak Harris ve partisine karşı kullanıyor. Hikayesi olan bir coin tıpkı Neiro gibi Hatta Neirodan bile farklı Belki de adına Film çekileceği konuşuluyor. 0.094 dolardan maldayım daha yolu var bence sabırla bekleyeceğim bakalım neler yapcak.
|
|
|
|
|
ekiller
Legendary
Activity: 2562
Merit: 1232
LLP Programming & Electronics
|
 |
November 11, 2024, 08:14:20 AM |
|
Tebrikler bol şans 
|
|
|
|
|
|
kriptobaron (OP)
|
 |
November 11, 2024, 08:18:54 AM |
|
Tebrikler bol şans  Teşekkürler hocam sizin de başınıza gelir inşallah. 
|
|
|
|
|
|
ajanwalker
|
 |
November 11, 2024, 09:41:34 AM Merited by kriptobaron (2) |
|
Merit borcum olsun. Ben de burada senden duyup aldım. Forum benim için her zaman öncelikli olmuştur. Çünkü burada hiçbir arkadaşım shilleme derdi olmaz. Çok yatirmadim ama güzel oldu. Sağol Varol. Burada belirli arkadaşları çok iyi takip ediyorum. Kendim mutlaka araştırıp alıyorum. Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
kriptobaron (OP)
|
 |
November 11, 2024, 09:44:43 AM |
|
Merit borcum olsun. Ben de burada senden duyup aldım. Forum benim için her zaman öncelikli olmuştur. Çünkü burada hiçbir arkadaşım shilleme derdi olmaz. Çok yatirmadim ama güzel oldu. Sağol Varol. Burada belirli arkadaşları çok iyi takip ediyorum. Kendim mutlaka araştırıp alıyorum. Teşekkürler Bol kazançlar hocam teşekkürler. Forumdan bende faydalanıyorum ama son dönemde forumda bir düşüş var. mandown hocamın bazı konularından faydalanıyorum bende.
|
|
|
|
|
|
Ondekinecakabilirim
|
 |
November 12, 2024, 09:54:25 AM Merited by kriptobaron (1) |
|
Kriptobaron tebrik ederim sizi. Doğru tokenı buldunuz. Ama bence daha önemli bişi yaptınız. Tecrübelerinizi metodolojik bi şekil paylaştınız. Sizi okuyan yeni üyeler bile nasıl bi şekil yatırım yapılacağını anladı. Bi de 2024-2025 boğasını memecoin boğası olarak yorumlayanlar var. Metotunuzu kullanacak olanlar baya bi para kazanabilir. Bi kez daha tebrik ederim. Balık vermek yerine. Balık tutmayı gösterdiniz. Bana kalırsa bu Pnut'u bulmaktan daha önemli bişiydi.
|
| . BC.GAME | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ██████▀░▀██████ ████▀░░░░░▀████ ███░░░░░░░░░███ ███▄░░▄░▄░░▄███ █████▀░░░▀█████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███░░▀░░░▀░░███ ███░░▄▄▄░░▄████ ███▄▄█▀░░▄█████ █████▀░░▐██████ █████░░░░██████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ██████▀▀░▀▄░███ ████▀░░▄░▄░▀███ ███▀░░▀▄▀▄░▄███ ███▄░░▀░▀░▄████ ███░▀▄░▄▄██████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | │ │ | DEPOSIT BONUS .1000%. | GET FREE ...5 BTC... | │ │ | REFER & EARN ..$1000 + 15%.. COMMISSION | │ │ | Play Now |
|
|
|
|
kriptobaron (OP)
|
 |
November 12, 2024, 10:57:35 AM |
|
Kriptobaron tebrik ederim sizi. Doğru tokenı buldunuz. Ama bence daha önemli bişi yaptınız. Tecrübelerinizi metodolojik bi şekil paylaştınız. Sizi okuyan yeni üyeler bile nasıl bi şekil yatırım yapılacağını anladı. Bi de 2024-2025 boğasını memecoin boğası olarak yorumlayanlar var. Metotunuzu kullanacak olanlar baya bi para kazanabilir. Bi kez daha tebrik ederim. Balık vermek yerine. Balık tutmayı gösterdiniz. Bana kalırsa bu Pnut'u bulmaktan daha önemli bişiydi.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam inşallah birilerine faydalı olmuştur. Bence memecoin boğası zaten yaşanıyor fakat daha da alevlenebilir ama sadece memecoin boğası olacağına inanmıyorum ben. Boğada para kazanan adam direk düşük kalmış coinleri arıyor dışarıda kalmış adamda ya düşsün alacağım diyor ya da fomolanıp yüksek seviyelerden mala giriyor. Yükselişler geldikçe kazananlarda sürekli parayı çeşitli projelerde döndüreceklerdir. Şuan bir tane yapay zeka coini 3-5x yapsın insanlar direk yapay zeka projelerine girişecektir RWA da bir coin yükselse oraya kayacak yatırımcı direk. Piyasa trend takibi çok önemli.
|
|
|
|
|
Lachrymose
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1398
|
 |
November 12, 2024, 06:16:16 PM Last edit: November 12, 2024, 07:15:02 PM by Lachrymose |
|
geçen omega, gnon ve sydney aldıktan sonra hafif vurdum. minik bi kar realizasyonu yaptım (kalanını tutuyorum) o kârla photon tinyastro'da takılmaya başladım. önce biraz kaybettim ama kaybederken olayın mantığını anladım. bir yerden sonra neyin para edip etmeyeceği belli olmaya başlıyor. ayrıca, birden fazla aynı adla coin çıkabiliyor. bunlardan bazıları malı yıkıp geçerken ötekileri gerçek kalıyor. iyi bir his ve iştah kontrolüyle meme işinde gerçekten para var gibi. amacım mala doğru noktada girip 2x'te kar alıp kalanını tutmak. özellikle act gibi unique mal bulabilirsem ya da elon musk'un bahsettiği adlardan bulursam falan onları daha da fazla tutabilirim. şu an memecoinler ne kadar riskli olsa da "altcoinlerde 3 yıl beklemekten" daha risksiz görünüyor ama dediğim gibi his kontrolü çok önemli. ilklerde biraz kaybediyosunuz.
sabah crypto batner humans.ai'de pureai diye bişey yarattırdı 9mio oldu. solanamobile'den biri new profile pic muhabbeti yaptı 2mio oldu. mcdonalds bişey çıkarmış meme yaptılar 900k oldu.
bi de -ai din kitabına- 20 dolar kaybettim. yatırırken çok mantıklı gelmişti :d
kriptobaron'un da dediği gibi kurcalayana para var gibi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kriptobaron (OP)
|
 |
November 12, 2024, 11:40:55 PM |
|
Yayın falan ilginç olmuş denenebilir bir miktar alım yaptım. dexscreener'a logo ve yayın linkini falan eklenmesi lazım. İlginç geldi teşekkürler hocam. 
|
|
|
|
|
|
kriptobaron (OP)
|
 |
November 13, 2024, 03:34:39 AM Last edit: November 13, 2024, 04:04:08 AM by kriptobaron |
|
Arkadaş arayarak uyandırdı saat 6:30 Pnut uçmuş FRED uçmuş OPK uçmuş çok güzel bir güne daha başladım satışlarıma başladım.  Fiyatı tetikleyen gelişme. Trump Elon Musk'ı Hükümet Verimliliği Bakanı. İngilizce olarak. "Department of Governmert Efficiency" bakanı olarak atadı. Yani kısa ismi de D.O.G.E oluyor. https://x.com/elonmusk/status/1856502787930050927
|
|
|
|
|
|
ajanwalker
|
 |
November 13, 2024, 08:11:37 AM |
|
Bence pnuttan sonra FRED ve kenobi de Binance'ye girebilir. Ben koyduğumu geri aldım. Bundan sonra hodl devam.. Olursa çok olsun olmazsa zaten yoktu.
|
|
|
|
|
|