|
Cacabey_40
|
 |
February 02, 2025, 03:20:15 PM |
|
Sorun halen devam ediyor.
|
.
|
|
|
mandown (OP)
Legendary
Activity: 2632
Merit: 2178
|
 |
February 04, 2025, 08:18:54 PM |
|
ceremony union bitirenlere drop harici og nft mint hakkı veriyorlar bu artık kesin gibi birşey daha önceden vana nft'si olanlara ise 2. tur'da alım hakkı verdiler bu arada v nftler %50 artmış oldu.
bana göre bunlar ceremony yapanlarada direk drop atarlar bu konuda biraz bokunu çıkartmıştım bakalım başarabilecekmiyiz
|
|
|
|
yenilmez86
Member

Activity: 1327
Merit: 47
|
 |
February 04, 2025, 08:53:23 PM |
|
ceremony union bitirenlere drop harici og nft mint hakkı veriyorlar bu artık kesin gibi birşey daha önceden vana nft'si olanlara ise 2. tur'da alım hakkı verdiler bu arada v nftler %50 artmış oldu.
bana göre bunlar ceremony yapanlarada direk drop atarlar bu konuda biraz bokunu çıkartmıştım bakalım başarabilecekmiyiz
Sayende ben de 1 adet bitirebildim hocam. Bakalım zaman ne gösterecek..
|
|
|
|
|
mandown (OP)
Legendary
|
 |
February 04, 2025, 09:22:53 PM |
|
Sayende ben de 1 adet bitirebildim hocam. Bakalım zaman ne gösterecek.. millet deli gibi vana çekiyor bende 0.2'ye gelirse elde bedava duranları satıcam millet 2500 nft'den 4000 nft olan tier2'den alacak vanadan fcfs alırıp hesambı umutlanıyor boş hikaye.
|
|
|
|
execijutiere
Legendary
Activity: 2114
Merit: 2145
Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform
|
 |
February 05, 2025, 03:39:01 PM |
|
Benim puanlar güncellenmiş hocam.Bu sabah bağlantı kopmuştu kendiliğinden yine tekrardan bağlandığımda 1-2 saat sonra baktım puan güncellenmişti fakat pek fazla oynamamış 300-400 puan oynamış.Yaklaşık 1 hafta 10 gündür güncellenmiyordu yani o yüzden bana az geldi.Umarım bir işe yarar bi de ek olarak siz kaç tane model indirdiniz hyperspace üzerinden modelin faydası var mı onu da tam bilmiyorum projeye pek bakamadım.
|
░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ ████░▄▄▄███████▄ ████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██ ▀▀▀▀▀▀▀▀████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ████████████░███ ████▄▄▄▄████░██▀ ████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀ ████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ █████████░▄▄▄ █████████░███ ░▄░██████░██▀██▄ ▀▀░██████░▀██▄██ ████████████░█▀ | ░▄███████▀░▄██▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ██░▄░███████░███ ██░█░███████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄██████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▄██ ██████░███ ██████░███ ██████░███ ██████░███████▀▄ ██████░▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ | ░▄████▀██▄█████▀▄ ▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██ █████████████░███ █████░█░█████░███ █████░▀░█████░███ █████████████░█▀ ██████████░▄▄▄ ██████████░█▀ | ..... Next−Gen Crypto iGaming ..... | | | | | | | Play now |
|
|
|
|
Cacabey_40
|
 |
February 06, 2025, 08:01:44 PM |
|
Benim puanlar güncellenmiş hocam.Bu sabah bağlantı kopmuştu kendiliğinden yine tekrardan bağlandığımda 1-2 saat sonra baktım puan güncellenmişti fakat pek fazla oynamamış 300-400 puan oynamış.Yaklaşık 1 hafta 10 gündür güncellenmiyordu yani o yüzden bana az geldi.Umarım bir işe yarar bi de ek olarak siz kaç tane model indirdiniz hyperspace üzerinden modelin faydası var mı onu da tam bilmiyorum projeye pek bakamadım. Tarayıcı üzerinden yapıyorum hocam. Bende de puanlar güncellendi ama çok az arttı. Multiplier 2 gösteriyor. Sürekli değişiyor.
|
.
|
|
|
execijutiere
Legendary
|
 |
February 07, 2025, 02:11:08 PM |
|
Benim puanlar güncellenmiş hocam.Bu sabah bağlantı kopmuştu kendiliğinden yine tekrardan bağlandığımda 1-2 saat sonra baktım puan güncellenmişti fakat pek fazla oynamamış 300-400 puan oynamış.Yaklaşık 1 hafta 10 gündür güncellenmiyordu yani o yüzden bana az geldi.Umarım bir işe yarar bi de ek olarak siz kaç tane model indirdiniz hyperspace üzerinden modelin faydası var mı onu da tam bilmiyorum projeye pek bakamadım. Tarayıcı üzerinden yapıyorum hocam. Bende de puanlar güncellendi ama çok az arttı. Multiplier 2 gösteriyor. Sürekli değişiyor. Bende de multiplier sıfırlandı 1'e düşürmüşler anlamadım.Uptime aynı fakat puan da da yine 2 gündür güncelleme yok.Ne yapıyorlar anlam verebilmiş değilim eskisi gibi açık kalması mantıklı gelmiyor bir de tam verimli çalışmıyor kuralı 2 haftayı geçti fakat uptime 222 hours'ta yani 10 gün çalışmış olarak gözüküyor falan.Bu da pek fazla bir şey vermeyecek gibi duruyor da pek zararı yok bana şuan diğer eklentiler de olduğu için 3-5 kuruş verse diye çalıştırmaya devam ediyorum.
|
░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ ████░▄▄▄███████▄ ████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██ ▀▀▀▀▀▀▀▀████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ████████████░███ ████▄▄▄▄████░██▀ ████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀ ████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ █████████░▄▄▄ █████████░███ ░▄░██████░██▀██▄ ▀▀░██████░▀██▄██ ████████████░█▀ | ░▄███████▀░▄██▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ██░▄░███████░███ ██░█░███████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄██████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▄██ ██████░███ ██████░███ ██████░███ ██████░███████▀▄ ██████░▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ | ░▄████▀██▄█████▀▄ ▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██ █████████████░███ █████░█░█████░███ █████░▀░█████░███ █████████████░█▀ ██████████░▄▄▄ ██████████░█▀ | ..... Next−Gen Crypto iGaming ..... | | | | | | | Play now |
|
|
|
yenilmez86
Member

|
 |
February 08, 2025, 04:52:04 PM |
|
Union sanırım ceremony testneti bitirenlere nft wl si. Verecek og nft olacağı için değerli olacağı kesin artık. Bitirenlere hayırlı olsun yanlış anlamadiysam dünyada hepsi hepsi 1900-2000 arası kişi bitirmis  Hocam dashboard'da senin wl tanımlandı mı? Benim 2 gündür tanımlanmadı. Cosmos Hub adresini vermiştim ben Ceremony için, değiştirmeli miyim?
|
|
|
|
|
mandown (OP)
Legendary
|
 |
February 08, 2025, 04:58:14 PM |
|
Tanimlandi dün gece de cosmos ağı baglama seçeneği geldi cuzdanini bağla gelir büyük ihtimalle
|
|
|
|
yenilmez86
Member

|
 |
February 08, 2025, 05:20:06 PM |
|
Tanimlandi dün gece de cosmos ağı baglama seçeneği geldi cuzdanini bağla gelir büyük ihtimalle
Hocam onu diyorum ben de, tanımladığım halde gelmedi. Sen Ceremony'e hangi adresi vermiştin? Acaba Union Testnet adresini mi vermeliyim Ceremony'e?
|
|
|
|
|
mandown (OP)
Legendary
|
 |
February 08, 2025, 05:36:23 PM |
|
orada ya atom adresini yada union adresini vermeliydiniz aslında bitirdiğinizde attığınız twit e ait hesapla giriş. yaparsanız görünüyor olmalı
|
|
|
|
yenilmez86
Member

|
 |
February 08, 2025, 05:47:07 PM |
|
orada ya atom adresini yada union adresini vermeliydiniz aslında bitirdiğinizde attığınız twit e ait hesapla giriş. yaparsanız görünüyor olmalı
Ceremony'e Keplr'deki "Cosmos Hub" adresimi vermişim. Ama Dashboard'a 5 tane adres ekledi kendi kendine ve içlerinde Cosmos Hub yok. O zaman Ceremony'de update adres diyerek union testnet adresini verip deneyeyim şimdi.
|
|
|
|
|
execijutiere
Legendary
|
 |
March 03, 2025, 06:44:37 PM |
|
Hyperspace'de 6 hane puan kasanları gördüm sosyal medyada 1.5 senedir çalıştırıyormuş dediğine göre.Bize yine döner parası düşer gibi gözüküyor.
|
|
|
|
mandown (OP)
Legendary
|
 |
March 03, 2025, 06:49:26 PM |
|
Hyperspace'de 6 hane puan kasanları gördüm sosyal medyada 1.5 senedir çalıştırıyormuş dediğine göre.Bize yine döner parası düşer gibi gözüküyor.
piyasanın son hareketlerinden sonra iştahım kaçtı saldım kapattım gitti lanet olsun.
|
|
|
|
mandown (OP)
Legendary
|
 |
March 03, 2025, 06:52:45 PM |
|
Kuzco yapmak istiyorum 100mbps den düşük netim stars ağını node kuracağım fcfs den direk botlamak için netim yetmiyor ne eve nede ofise fiber alabiliyorum lanet olsunya.
|
|
|
|
execijutiere
Legendary
|
 |
March 03, 2025, 06:57:13 PM |
|
piyasanın son hareketlerinden sonra iştahım kaçtı saldım kapattım gitti lanet olsun. Valla hocam ben yeni çıktım 5 haneye adamlar çoktan 6 hanelerde geziyor.Ne gelir ne gider bilmiyorum ama chrome eklentileri olduğu sürece onu da çalıştırmaya devam edeceğim artık. Kuzco yapmak istiyorum 100mbps den düşük netim stars ağını node kuracağım fcfs den direk botlamak için netim yetmiyor ne eve nede ofise fiber alabiliyorum lanet olsunya.
Kuzco'yu da yapıyorum da çok geç girmişim.Sezon 2 olmuş ben girene kadar yine iyi puan birikiyor da buradan da bir döner parası daha alırım gibi.1000mbps var bende de üstüne 4070 ekran kartı var sıkıntısız bir şekilde çalışıyor da bunlardan pek fazla beklentim yok yani maks atacağı 100-200 dolar o da geç girdiğim için.
|
|
|
|
|
Cacabey_40
|
 |
March 03, 2025, 08:00:25 PM |
|
Bugün itibari ile sonlandırıyorum. Beş para etmez o zaman. Bize döner parası bile düşmez.
|
.
|
|
|
execijutiere
Legendary
|
 |
March 03, 2025, 08:20:01 PM |
|
Bugün itibari ile sonlandırıyorum. Beş para etmez o zaman. Bize döner parası bile düşmez. Valla hocam çok zararı yoksa size çalışsın dursun bana kalırsa buraya kadar kasmışım biraz daha kassam fena olmaz 6 haneye çıkamam ama 30-40K puan olur belki çünkü multiplier falan iyi arttı aslında ama node sayısı arttıkça puan azalıyor mu bilmiyorum. Benim pc için çok fazla kaynak tüketmiyor ki zaten 1.5-2 yıldır adamların node devam ediyormuş.Eski bir tweetleri önüme düştü ondan diyorum mesela geçen sene 12 martta puan kazanımı devam ediyormuş zaten Link: https://x.com/hyperspaceai/status/1767656497087930463
|
|
|
|
execijutiere
Legendary
|
 |
May 28, 2025, 08:54:05 PM |
|
Valla 5 hane kastıktan sonra bıraktım ne bırakır veya bir şey bırakır mı bilmiyorum.Çoğu şeyi boşa yapmışız gibi geliyor açıkcası o yüzden yakında silerim bu uzun süredir varolan bir proje zaten halen daha bir TGE veya tokenizasyon açıklamadı sanırsam pek takip etmedim ama bir şey beklemiyorum bundan.Sadece bilgisayarı bunun yüzünden açık bıraktığıma üzülüyorum neyseki chrome eklentileri de o ara çalışıyordu da pek fazla sorun olmadı benim için.Bu mesajı atalı 3 ay olmuş halen bir haber yok adamlardan.Twitterlarına baktım öyle önemli bir tweet göremedim. twitter : https://x.com/hyperspaceai
|
|
|
|
mandown (OP)
Legendary
|
 |
May 29, 2025, 08:28:04 AM |
|
Valla 5 hane kastıktan sonra bıraktım ne bırakır veya bir şey bırakır mı bilmiyorum.Çoğu şeyi boşa yapmışız gibi geliyor açıkcası o yüzden yakında silerim bu uzun süredir varolan bir proje zaten halen daha bir TGE veya tokenizasyon açıklamadı sanırsam pek takip etmedim ama bir şey beklemiyorum bundan.Sadece bilgisayarı bunun yüzünden açık bıraktığıma üzülüyorum neyseki chrome eklentileri de o ara çalışıyordu da pek fazla sorun olmadı benim için.Bu mesajı atalı 3 ay olmuş halen bir haber yok adamlardan.Twitterlarına baktım öyle önemli bir tweet göremedim. twitter : https://x.com/hyperspaceaiçok fazla kişinin olduğu yerlere bakmıyorum son dönemlerde gensyn var ama elimdeki sürekli hata veriyor çözümü discordda bile bulamadım ipneler cevap vermiyor aztec var oda ücretli rpc istiyor drosera var online olmadı bir türlü dria var o sorunsuz çalışıyor sanırım türk projesi nockchain var blockları ındırmıyor bir tür madenciliki. blockcast var son dönem ilgilendiğim çok varda hangisi değerli olur bilmiyorum w.ai var o fena gitmiyor ama artık puan toplaması zor ilk dönem çok kolaydı.
|
|
|
|
|