Παλαιότερα για εμένα ήταν αρκετά εύκολο να βρω εργασία κάνοντας ανάλυση, αρθρογραφία κοκ σε θέματα αγοράς ή και ευρύτερα του τομέα των crypto. Εννοείται online και στα Αγγλικά. Τουλάχιστον μέχρι το 2019 σίγουρα.
Από τότε προφανώς έχω μάθει περισσότερα και έχω περισσότερες ικανότητες οπότε το θέμα πιστεύω δεν είναι προσωπικό. Αλλά απ' το 2020 το θέμα ανεύρεσης εργασίας στον τομέα πιστεύω άλλαξε ριζικά. Πιστεύω έγινε πιο δύσκολο να βρει κανείς εργασία στον τομέα και παρά το γεγονός ότι πλέον υπάρχουν συγκριτικά πολύ περισσότερες σχετικές θέσεις εργασίας, εδώ στην Ελλάδα δεν μας έχει αγγίξει αυτή η ανάπτυξη.
Και ότι υπάρχει μέσω ίντερνετ είναι πολύ πιο corporate και κακοπληρωμένο απ' ότι ήταν παλιά. Έχει κανένας άλλος εμπειρία μ' αυτά τα ζητήματα;
Έχετε προσπαθήσει να βρείτε εργασία στον χώρο; Online/Offline και Ελλάδα ή εξωτερικό; Πώς τα βλέπετε τα πράγματα.
Σε όσα αναφέρει ο BlackHatCoiner να προσθέσουμε και τον τεράστιο χώρο του λεγόμενου WEB3, με τα NFT κλπ.
Ξέρω με αρκετή βεβαιότητα ότι εκεί παίζουν θέσεις, αλλά ανάλογα πάντα με το job description.
Δηλαδή πιο εύκολο για προγραμματιστές, πιο δύσκολο για αρθρογράφους, πιο εύκολο για marketing, πιο δύσκολο για νομικούς κ.ο.κ