Bitcoin Forum
April 01, 2026, 07:34:13 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Sadece XYZ'de Yaşanabilecek Olaylar  (Read 224 times)
LGD2Business (OP)
Legendary
*

Activity: 3206
Merit: 1815

View Profile
February 05, 2025, 07:45:16 PM
Last edit: March 24, 2025, 03:47:46 PM by LGD2Business
Merited by karabiber (1)

Her gün o kadar çok olay yaşıyoruz ki değişik değişik, bunları tek bir yerde toplama fikri mantıklı gözüktü. Geriye dönüp baktığımızda arşiv niteliğinde bir konu olur.
Bakalım neler neler yaşamışız neler neler yaşayacağız.
Başlığa xyz dedim siz nasıl adlandırmak isterseniz öyle yapabilirsiniz.

2025
5 Şubat - İngilizce şarkı yapan Turabi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
17 Şubat - Ekrem İmamoğlu için bilirkişi hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle 2 yıl hapis istemiyle dava açıldı.
7 Mart - Ünlü gurme Vedat Milor'a Kent Lokantasına gittiği için soruşturma başlatıldı.
18 Mart - Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun 35 sene önce alınan diploması seçime katılamaması için iptal edildi.
19 Mart - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu gözaltına alındı.
20 Mart - Gazeteci İsmail Saymaz mesnetsiz iddialarla gözaltına alındı.
20 Mart - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun malvarlığına el kondu.
23 Mart - Cumhurbaşkanı aday adayı Ekrem İmamoğlu tutuklandı.
24 Mart - "Her şey güzel olacak" sloganının mimarı Berkay Gezgin adlı üniversiteli genç gözaltına alındı.
mandown
Legendary
*

Activity: 2604
Merit: 2146

View Profile
February 05, 2025, 07:48:38 PM

Her gün o kadar çok olay yaşıyoruz ki değişik değişik, bunları tek bir yerde toplama fikri mantıklı gözüktü. Geriye dönüp baktığımızda arşiv niteliğinde bir konu olur.
Bakalım neler neler yaşamışız neler neler yaşayacağız.
Başlığa xyz dedim siz nasıl adlandırmak isterseniz öyle yapabilirsiniz.

2025
5 Şubat - İngilizce şarkı yapan Turabi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

apoyu meclise çağıranlarada birşey yok ama toplumun ahlağı bu gibi olaylarla bozuluyorsa bittik abi

ILuckyGuyI
Hero Member

Activity: 2772
Merit: 653

View Profile
February 06, 2025, 04:53:23 PM

Sadece muz cumhuriyetlerinde yaşanabilecek olaylar olarak adlandırabiliriz mesela. Düşünsenize bir kişi şarkı çıkarıyor ve sırf sözleri beğenilmediği için bu kişinin hakkında yakalama kararı çıkarılıyor.  Grin

Şarkı sözlerinde istediği kadar oranda cinsellik unsuru olsun ne fark eder? Sanırsın ülkenin toprak bütünlüğüne vs. yönelik tehlikeli sözlere sahip de ondan böyle bir karar alınıyor. Buna da lütfen çıkıp toplumun ahlaki değerleri falan diye başlamasınlar. Ne ahlaki değeri ya? Televizyonda yayınlanan her türlü şiddet, cinayet gibi olayların işlendiği diziler toplum için zararlı değil bu mu zararlı? Sözler hoşuna gitmediyse dinlemezsin olur biter. Turabi'den çok haz etmesem de alınan kararın yanlışlığını inkar edecek değilim.

R

▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄
████████████████
▀▀▀▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄▄▄▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀
LLBIT|
4,000+ GAMES
███████████████████
██████████▀▄▀▀▀████
████████▀▄▀██░░░███
██████▀▄███▄▀█▄▄▄██
███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███
██░░░░░░░░█░░░░░░██
██▄░░░░░░░█░░░░░▄██
███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
▀████████
░░▀██████
░░░░▀████
░░░░░░███
▄░░░░░███
▀█▄▄▄████
░░▀▀█████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
░░░▀▀████
██▄▄▀░███
█░░█▄░░██
░████▀▀██
█░░█▀░░██
██▀▀▄░███
░░░▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
||.
|
▄▄████▄▄
▀█▀
▄▀▀▄▀█▀
▄░░▄█░██░█▄░░▄
█░▄█░▀█▄▄█▀░█▄░█
▀▄░███▄▄▄▄███░▄▀
▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀
░░██████░░█
█░░░░▀▀░░░░█
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄░█████▀▀█████░▄
▄███████░██░███████▄
▀▀██████▄▄██████▀▀
▀▀████████▀▀
.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀
███▀▄▀█████████████████▀▄▀
█████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀
███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄
█████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀
███████████░███████▀▄▀
███████████░██▀▄▄▄▄▀
███████████░▀▄▀
████████████▄▀
███████████
▄▄███████▄▄
▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄
▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄
▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄
▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄
███░████░░░░░▀██░████░███
███░████░█▄░░░░▀░████░███
███░████░███▄░░░░████░███
▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀
▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀
▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀
▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀
▀▀███████▀▀
OFFICIAL PARTNERSHIP
SOUTHAMPTON FC
FAZE CLAN
SSC NAPOLI
LGD2Business (OP)
Legendary
*

View Profile
February 06, 2025, 07:04:59 PM

Kimi muz cumhuriyerti diyor kimi sirkiye diyor kimi başka ülkede yaşayamam diyor kimi bu durumu küfürsüz anlatamam diyor ama sonuçta yaşadığımız yerde böyle saçmalıklara katlanmak zorunda kalıyoruz. Zamanında bu kadarı da olmaz dediğimiz ne varsa oluyor artık bu kalıbı da kullanamıyoruz. Bu ülkede olan hiçbir şeye şaşıramıyoruz. Her gün farklı bir gündeme uyanıyoruz. O kadar hızlı gündem değişiyor ki 3 gün önce olan şeyi bile unutuyoruz.

Biri komaya girse ve sadece bir hafta komada kalsa bile o kadar çok şey kaçırır ki burada, başka ülkede yaşayan birine anlatsanız inanamaz. Bize benzer ülkeler var ama dünyada bu yaşadıklarımızın bir örneği var mıdır sanmıyorum.
karabiber
Hero Member

Activity: 2030
Merit: 942

View Profile
February 06, 2025, 08:24:48 PM

Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı'nda, sahnede Cumhurbaşkanı’na "burada en büyük hayırsever benim" dedi. Al işte tam da başlığa uygun bir olay. Karşısında Cumhurbaşkanı bile şaşkınlığını gizleyemedi ve ben verdim deme, devlet verdi dedi. Nasıl bir egoya sahipse devletin olan bir bankanın kasasından yapılan bağışı bile kendisi vermiş gibi düşünüyor. Bu kişi devletin en büyük bankalarından birinin genel müdürü üstelik. Acaba bu olay liyakat meselesini tekrar gözden geçirmeye sebep olur mu? Genel Müdür dediklerinden sonra yakın zamanda yolcudur zaten. O koltukta çok fazla oturacağını düşünmüyorum.

mandown
Legendary
*

Activity: 2604
Merit: 2146

View Profile
February 06, 2025, 08:29:18 PM

Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı'nda, sahnede Cumhurbaşkanı’na "burada en büyük hayırsever benim" dedi. Al işte tam da başlığa uygun bir olay. Karşısında Cumhurbaşkanı bile şaşkınlığını gizleyemedi ve ben verdim deme, devlet verdi dedi. Nasıl bir egoya sahipse devletin olan bir bankanın kasasından yapılan bağışı bile kendisi vermiş gibi düşünüyor. Bu kişi devletin en büyük bankalarından birinin genel müdürü üstelik. Acaba bu olay liyakat meselesini tekrar gözden geçirmeye sebep olur mu? Genel Müdür dediklerinden sonra yakın zamanda yolcudur zaten. O koltukta çok fazla oturacağını düşünmüyorum.

bilinçli yapılmış bir hareket o koltukta artık oturmak istemiyorum ama kalkamıyorum kalkmak için bir hareket lazım oda bu Cheesy

LGD2Business (OP)
Legendary
*

View Profile
February 17, 2025, 06:13:28 AM

17 Şubat - Ekrem İmamoğlu için bilirkişi hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle 2 yıl hapis istemiyle dava açılmış. Ayrıca İmamoğlu için siyasi yasak istenmiş. O bilirkişi İstanbul'da yüzlerce bilirkişi olmasına rağmen belediye hakkındaki tüm olaylara bakıyordu nedense. Yargıdaki saçmalıklar artarak devam ediyor. Bu da normal herhangi bir ülkede yaşanmayacak bir olay.
ekiller
Legendary
*

Activity: 2562
Merit: 1232

LLP Programming & Electronics

View Profile
February 18, 2025, 10:18:14 AM

En büyük banknotu ile yarım kilo kıyma alınamayan ender ülkelerdenizdir. Belki de tek, araştırmadım.
Ketchup2
Jr. Member
*

Activity: 41
Merit: 39

View Profile
February 18, 2025, 03:29:13 PM

IMEI kaydı saçmalığı. Başka herhangi bir ülkede olduğunu duymadım. Biraz araştırma yaptığımda da başka ülkelerde bu uygulamanın olduğuna dair bir bilgi ile karşılaşmadım.
LGD2Business (OP)
Legendary
*

View Profile
March 08, 2025, 05:04:22 PM

Şaka değil gerçek bir haber daha.

Vedat Milor'a Kent Lokantası'na gittiği için soruşturma başlatıldı.

Sosyoloji profesörü ve yemek gurmesi Vedat Milor'un Youtube programında Kent Lokantası'nadaki yemek deneyimlerini paylaştığı için örtülü reklam yaptığı iddia edildi. Ticaret Bakanlığı, Milor hakkında soruşturma başlatıp yazılı savunma istedi.

Haber: https://halktv.com.tr/siyaset/vedat-milore-kent-lokantasina-gittigi-icin-sorusturma-baslatildi-919635h

Bir adama kendi işini yaptığı için soruşturma başlatıyorlar peki bunun hukuki dayanağı ne? Tabi ki yok. Tek amaç İstanbul büyükşehir belediyesini ve Ekrem İmamoğlu'nu karalamak. Böyle şeyler anca muz cumhuriyetlerinde olabilir. Ayıptır be yeter artık yıllardır yaptığınız saçmalıklar.
LGD2Business (OP)
Legendary
*

View Profile
March 18, 2025, 04:00:37 PM

Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun 35 sene önce alınan diploması seçime katılamaması için iptal edildi.

Ekrem İmamoğlu'nun Diploması İptal Edildi!

İktidar kendi ayağına sıkıyor. Rusya tarzı muhalefeti yok etme planları başarıya ulaşamaz çünkü muhalefet sayısal olarak çoğunlukta uzun süredir. O yüzden seçim yapmak istemiyorlar, seçimlere istemedikleri adayları sokmak istemiyorlar. Ama ne yapsanız nafile beklenen son geliyor.
LGD2Business (OP)
Legendary
*

View Profile
March 20, 2025, 09:29:15 PM

Son 3 gündür o kadar şey oldu ki buraya yetişemez oldum. Nereye doğru gidiyoruz bakalım.
Öyle şeyler yapıyorlar ki öcalan ile görüşmeler falan bile unutuldu gündem sadece İmamoğlu oldu ortada seçim falan yokken en büyük rakibini erkenden ekarte etmek istemesi ondan aslında ne kadar çok korktuğunu gösteriyor.

19 Mart - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu gözaltına alındı.
20 Mart - Gazeteci İsmail Saymaz mesnetsiz iddialarla gözaltına alındı.
20 Mart - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun malvarlığına el kondu.

xzone
Legendary
*

Activity: 3262

View Profile
March 21, 2025, 05:22:17 PM

Olayın bir de ekonomik sonuçlarına bakmak lazım. Sene boyu kemerleri sıktık sıktık elde edebildiğimizden fazlası bunların oyunları yüzünden elimizden gitti. E neden biz bu kadar ekonomik sorun yaşadık, neden halkın yarısı aç gezdi? Yerle bir oldu şu ana kadar yapılan her şey.
Bütün bunları Avrupa’da başka bir ülkede yapsalar sonucunda neler görürdük çok merak ediyorum. Biz resmen dibin dibini yaşıyoruz şu anda bu ülkede

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
LGD2Business (OP)
Legendary
*

View Profile
March 24, 2025, 03:45:22 PM

23 Mart - Cumhurbaşkanı aday adayı Ekrem İmamoğlu tutuklandı.

24 Mart - "Her şey güzel olacak" sloganının mimarı Berkay Gezgin adlı üniversiteli genç gözaltına alındı.
Avukatının belirttiğine göre gözaltının nedenini dahi bilmiyorlar. Bu keyfi olarak yapılan gözaltılar nereye kadar sürecek? Hukuk olan bir ülkede böyle saçma sapan şeyler olmaz.
LGD2Business (OP)
Legendary
*

View Profile
April 03, 2025, 04:06:02 PM

Artık işi o kadar azıttılar ki bu konuyu güncellemeye yetişmek imkansız. Her gün saçma sapan bir şey yapıyorlardı artık bir gün içinde onlarca saçmalık yapıyorlar. 80 IQ üstü olan herkes kafayı yemek üzere. Bunların yaptıkları akıl alır gibi değil.

Anayasa maddesini paylaştı diye oyuncu gözaltına alıyorlar. Kendileri anayasa deliyorlar. Birkaç ay önce boykot yapın diyorlar. Şimdi boykot yapanı içeri atıyorlar. Akıl sağlığını koruyabilen kimse kalmadı. Toplu bir temizlik yapmak yıllar yıllar sürecek.
Pages: [1]
  Print  

Jump to: