Bitcoin Forum
July 20, 2026, 10:12:41 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 [7]  All
  Print  
Author Topic: Bitcoin Meter  (Read 2152 times)
Rikafip
Legendary
*

Activity: 2548
Merit: 8165

Iznad svih Hrvatska!

View Profile
July 18, 2026, 02:59:48 PM

Zadnji put sam bacio oko na Bitcoin Meter prije otprilike mjesec dana i najavljivao je zestok pad na 40k u roku od ~3 tjedna. Naravno nije se dogodio, a koliko vidim opet najavljuje isto, ali u roku od cca mjesec i pol.

I corava koka nadje zrno tako da ko zna, mozda ovaj put Bitcoin Meter bude u pravu.  Wink

b1exch.to 
  ETH      DAI   
  BTC      LTC   
  USDT     XMR    
.███████████▄▀▄▀
█████████▄█▄▀
███████████
███████▄█▀
█▀█
▄▄▀░░██▄▄
▄▀██▄▀█████▄
██▄▀░▄██████
███████░█████
█░████░█████████
█░█░█░████░█████
█░█░█░██░█████
▀▀▀▄█▄████▀▀▀
CroBoy12
Member
**

Activity: 681
Merit: 74

View Profile
July 18, 2026, 03:25:24 PM

Ja ovaj bitcoin meter nikad nisam shvatio od kad se napravila ova tema, uvijek pogresno...lako je najavljivati nesto kao ovi "veliki influeceri" bit ce pad uskoro, bit ce skok uskoro i kada pogrijese nikome nista samo seru dalje.
Pmalek
Legendary
*

Activity: 3556
Merit: 9378

View Profile
July 19, 2026, 07:57:09 AM

Zadnji put sam bacio oko na Bitcoin Meter prije otprilike mjesec dana i najavljivao je zestok pad na 40k u roku od ~3 tjedna. Naravno nije se dogodio, a koliko vidim opet najavljuje isto, ali u roku od cca mjesec i pol.
Od prvog dana kako su se pojavili na ovom forumu prognozirali su veliki pad na $60k koji je treba da se desi uskoro. Vremenom se to i desilo ali mnogo kasnije od njihovih prognoza. Sjećam se i predikcije da TRX ide na $1 pa onda slijedi veliki pad. Ne znam je li im to još aktuelno s pomjeranjem rokova naravno. Vidim da na stranici sad sominju i TRUMP i BNB ali pošto nisam VIP ne vidim šta prognoziraju.

Nek su živi i zdravi ali ove Baba Vange ne shvatam ozbiljno. Više mi je to zabava.

▄▄███████████████████▄▄
▄███████████████████████▄
████████████████████████
█████████████████████████
████████████████████████
████████████▀██████▀████
████████████████████████
█████████▄▄▄▄███████████
██████████▄▄▄████████████
████████████████████████
████████████████▀▀███████
▀███████████████████████▀
▀▀███████████████████▀▀

EARNBET 
| 🏀

🏈 🏓

🎯 🥊

🎾

🏐

🏏 🏎️
|

███████▄▄███████████
████▄██████████████████
██▀▀███████████████▀▀███
▄████████████████████████
▄▄████████▀▀▀▀▀████████▄▄██
███████████████████████████
█████████▌██▀████████████
███████████████████████████
▀▀███████▄▄▄▄▄█████████▀▀██
▀█████████████████████▀██
██▄▄███████████████▄▄███
████▀██████████████████
███████▀▀███████████

....HIGHEST....
VIP REWARDS

G U A R A N T E E D   
| 
 🜲 
KING OF
THE CASTLE

$200K in prizes
| 
..PLAY NOW..
Daniel91
Legendary
*

Activity: 3640
Merit: 1949

View Profile WWW
Today at 08:06:30 AM

Iskreno, nemam baš povjerenja u ovakve usluge predviđanja kretanja cijena bitcoina.
Vjerujem naravno u analize tržišta koje mogu pomoći predvidjeti neke trendove ali sve to padne u vodu sa 1 kratkim postom na Truth Social iz Bijele kuće (znamo koga) i sve prognoze i predviđanja u sekundi padnu u vodu.
Mislim da je na klasični način sve teže predviđati kretanja cijene bitcoina.
Puno faktora danas posredno utječe na cijene bitcoina (kamatne stope američke središnje banke, odluke velikih investicijskih fondova kroz ETF-ove itd) , puno više nego prije desetak godina kada su u priči uglavnom bili mali, obični ulagači poput nas i sve je bilo predvidljivije.

▄▄████████████████████▄▄
▄███████▀▀██████▀▀███████▄
████████████████████████
████████▄▄██████▄▄██████

████████████████████████
██▄▄█████████████▄▄██████
██▀▀██████████████████▄▄██
██████▀▀██████████████▀▀██
██████████████████████████
██████▀▀██████▀▀████████
████████████████████████
▀███████▄▄██████▄▄███████▀
▀▀████████████████████▀▀

DΞX.fo 
▄▄██████
█████████
██████████
█████████
██████████
█████████
▀▀██████

▄███████
▄██████████
████████████
█████████████
█████████████
|
▄▄█
▄████▀
▄███▀
▄██▀▄██
█████▀▀
███████
████████
▀██▄████
▄████▄▄
▄█████▀███
▄█████▀████
█████▀███████
▀██▀█████████
|  BTC     XMR  
  DAI     LTC  
   Fees  0.8%    
]Bitcointalk Archive 📚
Visu
ovcijisir
Legendary
*

Activity: 2324
Merit: 1324

🚨 https://CryptoFraudExpose.org/ 🚨

View Profile WWW
Today at 08:41:57 AM

Iskreno, nemam baš povjerenja u ovakve usluge predviđanja kretanja cijena bitcoina.
Vjerujem naravno u analize tržišta koje mogu pomoći predvidjeti neke trendove ali sve to padne u vodu sa 1 kratkim postom na Truth Social iz Bijele kuće (znamo koga) i sve prognoze i predviđanja u sekundi padnu u vodu.
Mislim da je na klasični način sve teže predviđati kretanja cijene bitcoina.
Puno faktora danas posredno utječe na cijene bitcoina (kamatne stope američke središnje banke, odluke velikih investicijskih fondova kroz ETF-ove itd) , puno više nego prije desetak godina kada su u priči uglavnom bili mali, obični ulagači poput nas i sve je bilo predvidljivije.

Iako sam vec prosao nekoliko ciklusa, I dalje se zeznem i kupim/prodam BTC po nepovoljnoj cijeni. Kad god me pita tko od poznanika kada da kupi kriptovalute, kazem mu kupuj kada vidis naslove "Bitcoin je mrtav" ili kada se upoce ne spominje u medijima, a izbjegavaj kupnju kada je BTC svaki dan na naslovnicama. I onda sam sebi skocim u usta u kupim BTC po cijeni 90k jer mislim "nece vise padati".

A pogotovo kad se uzmu u obzir ove manipulacije sa vrha politike, vidim da je i meni tesko kupiti po povoljnoj cijeni uz sav taj sum, a ne kogu ni zamisliti kako je nekome tko tek ulazi u ovo. Zato ljudi i traze "gurue" koji ce mi reci kad da kupe ili prodaju a na kraju nista od toga.

KYCNOTLIST.COM  
█████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
█████
██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

🔍
██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
█████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██