Nije mnogo odgodjeno samo godinu dana

Mislim da smo vec na neki nacin dotakli "dno" i tesko da moze to da se desi,ali ako se desi kako je na Bitcoinmeter-u zasugurno cu kupiti ovu normalnu verziju
Ja i dalje vjerujem u četverogodišnji ciklus (dosad se pokazao kao najtočnije predviđanje cijene BTC-a) tako da dno očekujem tamo negdje u 10. mjesecu. Vidjet ćemo, naravno, jer s "orange man" nikad ne znaš. Ali dok se predviđanje cijene prema četverogodišnjem ciklusu ne pokaže pogrešnim, vjerujem u to. E sad, hoće li cijena dotaknuti $40k, hoće li se zaustaviti ili čak otići niže, zapravo mi je nebitno.
Mislim da su ti četvorogodišnji ciklusi funkcionirali prije ali od kada su institucionalni ulagači preuzeli kripto tržište i uložili ovdje milijarde $ špekulativnog kapitala, mislim da klasični ciklusi više ne funkcioniraju.
Klasični obrazac u zadnje vrijeme je uvijek isti, čim se ''zakuha'' u Hormuškom tjesnacu, cijena nafte skače gore, cijene dionica padaju a cijena btc potone jer se institucionalni ulagači prvo rješavaju tzv. ''rizične imovine''.
Obični, mali ulagači kao mi već odavno nemamo gotovo nikakav utjecaj na cijenu btc.