Ben Mike Tyson'dan böyle bir hamle bekliyorum. Çünkü parası bitince ringe çıkıp dayak yemekten iyidir.
.
O maçta yalnızca ringde dayak yemedi. Baya bi antrenman yaptı. Beslenme programları. Ağır yorucu antrenmanlar. Yaşına göre baya bi iyi fiziği vardı maçta. Kesinlikle çok daha bi kolay olur onun için bu şekil bişi yapmak.
Ronaldinho influencer filan olarak görev yapmıştı bi kaç projede. Davalık filan olmuştu. Dünyanın en iyi futbolcularından biriydi. Messi çıkarken yerini ona bırakmıştı Barcelona'da. Baya bi para kazanmış olmalıydı futbolculuktan. Nasıl bu şekil şeyler yapar anlamıyorum. Ölene kadar hiç paraya ihtiyacı olmadan yaşayabilmeliydi. Parasını yanlış yerlerde harcadı sanırım. Ama teknik direktörlük, TV yorumculuğu filan yaparak para kazanabilirdi. Coin filan gereksiz işler para kazanması için.
Ara ara R10 coini çıkıyor sanki bundan 3-4 yıl önce de olmuştu
ama bana hiç iyi niyetli gelmiyor.
Ne Messi ne de Ronaldo eline su dökemez.
Şimdi serbest vuruşlarda baraj kuran futbolculara sebep olan kişi kendisidir.
Hiç unutmam. GS'lo değilim ama şampiyonlar ligi maçından dönüyorum. Olimpiyatta oynanan ya Bordeaux maçı ya da Psv maçı dönüşü. ( ben Çorlu'ya dönüyorum) Bremen'e free kick ten gol attı golü barajın altından saldı kaleci baktı kaldı.
O günden bu güne baraja bir futbolcu yatmaya başladı ama Ronaldinho gibisi yok bu zamanda kimse öyle goller atamaz ama coin işine girmese güzel olurdu