Giriş; bakanın birisi akla mantıka aykırı bir konuşma yapar
Gelişme; forumda gelen yorumlar,
Normal demokratik bir gelişmiş ülkede böyle bir zatın bırakın bakan olmasını devlette memur dahi olamaz. Ancak burada istedikleri gibi at koşturuyorlar.
Üsluba bakar mısınız abi!
Nerden tutarsan tut, elinde kalacak bir açıklama.
Üsluba bakarmısınız ne kadar da kötü.
senin umrunda mı olmalı insanların çocuğunun olup olmaması?
Ya bir salin aq milleti isteyen istediğini yapsın.
Bunlar bizzat kendi hastalıklı fikirleri
Sonuç; Kocaman bir sıfır bile diyemiyorum forumun birçok üyesinin sinir katsayısı eksilere bunu okuyarak düştü yani. Bunun etkisi bu haberi okuduğunuz zamandan belki birkaç saat sürecek ama bu süreç zarfında farkında olmadan çevrenize negatiflik yayacaksınız en iyi ihtimalle çevrenizdekiler sizin bu negatifliğinizi maruz görecek en kötü ihtimalle hayatınızdan insanları kaçırtacaksınız. Önceden siyaseti kaale almazdım 2018'den sonra üzerine çok yoğunlaştım ve hayatımın en asabi olduğum zamanlarıydı diyebileceğim zamanlar oldu. Ben kıçımı yırttım ama ülkede bu bozuk siyasette bir değişime parmak basamadım. Ama bu tarz söylemlerde bulanlar atlarını aldılar üsküdarları her gün defalarca geçtiler. O yüzden bu tarz olayları artk kaale almayın bu da bizim kaderimiz koyunların arasında aklı selim kalabilmeyi denemek...
Ben çevreciyim, ben ekonomistim denilen yerde sağlık bakanının aile bakanı gibi yorumda bulunmasını normal karşılayın geçin. Ne zaman ki herkes kendi işini yapmaya başlar işte o zaman dur lan noluyor dünya tersine mi dönüyor diye düşünün derim bu topraklarda...