Borsa tokeni olarak geçiyor iyi airdrop atmış. İşlem yapanlar ödül almış. Benim sorum ise uzun vade olarak bu tokene yatırım yapmak mantıklı mı? Bir hyper gibi olabilir mi? Öyle bir potansiyel taşıyor mu?
İyi seneler beyler, evet Lighter da tahmin ettiğimiz gibi radikal bir airdrop attı,
100-200k değerinde airdrop alıp bunu hemen satanlar oldu "bu belirsiz ortamda elimde bu kadar çok altcoin tutmak istemiyorum" gibi bir düşünceyle, bu seviyeler bir alım fırsatı olabilir,
bana gelenlere hemen hemen hiç dokunmadım onu da itiraf ediim biraz 2 yönlü alım satımdan sonra şu an yaklaşık aynı oranda LIT tutuyorum, çünkü VC'lerin ve erken yatırımcıların LIT tokenları en az 1 yıl kilitli, mutlaka ciddi bir pazarlama çalışması ve fonksiyonel "utility" gelecektir bu tokena ilerleyen günlerde diye düşünüyorum.
HYPE gibi 50-60 USD'lere sıçraması daha zor yalnız çünkü o dönemden farklı olarak şu anda ciddi rekabet içinde olan 3-4 farklı top tier perp dex var,
perp dex tokenların tekrar o seviyelere beraber yükselmesi için ciddi bir boğa dönemi gerekebilir,
puan kampanyaları aktif olarak devam eden diğer rakip perp dex'leri merak eden arkadaşlar varsa benden yine linkleri özel mesaj yoluyla talep edebilirler.