/
Taj altocoinstalk mi nikada nije sjeo, prebacio sam account u jednom trenutku, napisao 2 posta i zaključio da je loša kopija onoga što imamo ovdje. Moguće da sam u krivu jer mu nisam dao pravu priliku ali stvarno ne vidim zašto uopće netko ide tamo.
Nisam našao nikakvu dobru diskusiju a s druge strane sve kampanje i promoi plaćaju manje nego ovdje. Ako je stvar zarade šta nije bolje ovdje raditi na tome nego tamo? Ne bi ga nitko ni šlijivio da mangeri nisu odlučili izmusti još malo mixer klijente di već mogu

Ma iskreno nije ni meni,pre sam nesto bio aktivan tamo ali bas davno. Planirao sam da se vratim pa da probam da budem redovan i tamo i ovde,ali nikako ne mogu da postignem oba foruma. Nije nista bolje naravno,nego kao neka dodatna kampanja,cisto eto tako ... Sada znam da me taj forum vise nece videti,mozda jedino kad bude neka tombola pa da se zavrti
~
Mislim.da je svima tamo jasno da niste ista osoba, jedino je malo bezveze sto si se neduzan nasao napadnut jer im se Dovla zamjerio u chatbox-u.
Sama optuzba da ste ista osoba zbog par transakcija iz 2018. godine mi je neozbiljna i mislim da iz toga nece nastati veci problem.
Inace saga je zavrsena.
https://www.altcoinstalks.com/index.php?topic=337780.msg1990404#msg1990404 . Mislio da ce ovo jos da potraje i da cemo se natezati jer je OP bas bio odlucan u tome sto radi,a radio je pogresno. Hteo sam da vam se zahvalim svima koji su se oglasili u topic-u jer je to dosta pomoglo da se slucaj resi,a opet kazem mislio sam da se nece jos zavrsiti jer Dovla uopste nije nista potvrdio nego je pisao neke nepovezani stvari,ali su to admini videli i shvatili da je moja prica ustvari tacna .