Önce bir ABD B-2 bombardıman uçağı İran nükleer tesislerini bombaladı sonra da İran Katar'daki ABD üssünü vurdu. İki taraftan da aynı açıklama geldi: Biz orayı çoktan boşaltmıştık yani boş hedefleri vurdunuz. Danışıklı dövüşten hallice bir olay işte kısacası.

Sonra Trump işte şimdi ateşkes için ortam hazırlandı gibisinden bir açıklama yaparak şimdilik barış ilan edildi sözde. Ancak tekrar olaylar cereyan ederse şaşırmam. Trump gözünü İran yönetiminin düşürülmesine dikmiş vaziyette.
Tam kripto paralar tekrar kendine gelirken borsaların içinden geçmezler umarım.
trump boşuna saldırılı bir video atmadı adamların herşeyi planlı her ne kadar savaşı desteklemesede planlı işleri severim hayatım planla programla geçer, adamlar çoktan iranı elden çıkarttılar bakmayın tv'de iran tarafının güzellemelerine iran felaket ezildi bana göre iran çoktan düştü. israil zaten amerikanın uşağı hoş israil sadece amerikanın değil birçok ülkenin uçağı para= güç
Ateşkes ilan edildi deniliyor ama bunlar piyasaları acayip manipüle ediyorlar aradan 1 hafta geçer ve İsrail yine füze atar. Sanki bilerek yapıyorlar gibi geliyor.
Trump savaşı sonlandırmayı başardığım için mutluyum demiş. NTV'de alt yazılarda gördüm.
İnşallah kökten bitmiştir ve bir daha olmaz ama ben inanmıyorum. Umarım yanılırım.
Ne ateşkesi ya orta doğunun başkanı olduğunu iddaa eden şahıs ne oldu altına falanmı sıçtı? sesi çıkmaz oldu savaş oldumu sesi çıkmıyor onun haricinde herzaman kuş ötüyor allahtan reisimiz tepkisini koyuyorda kimse ülkemize birşey diyemiyor.