mhanbostanci (OP)
Legendary
Activity: 3724
Merit: 1713
|
 |
June 21, 2025, 10:22:46 PM |
|
Değerli forum sakinleri, yataş Fatih'i de göz altına aldılar. Bu konudaki duygu ve düşüncelerinizi merak ediyorum.
|
www.para.com.tr
| Linux Sistem Yönetimi Promox VE Danışmanlık
| Kurumsal Web Hosting Kurumsal E-posta Barındırma
|
|
|
|
Lachrymose
Legendary
Activity: 1932
Merit: 1398
|
 |
June 21, 2025, 10:50:36 PM |
|
bana demokrasi icin kendini feda etmis gibi geldi. ozellikle akp’li ve mhp’li kesime sesini duyururcasina bu tarzda konusmasi “fil avcisindan da buyuk allah var” dercesine. özetle; bi tür bireysel başkaldiri. gerekli yerlere sesini duyurabildiyse ne alâ ama bu cumlelerin basina is acacagini bilemeyecek biri kesinlikle değil. fedakarlik goruyorum.
|
|
|
|
|
EFS
Moderator
Legendary
Activity: 4424
Merit: 3094
|
 |
June 22, 2025, 03:19:48 AM |
|
Öncelikle yataş Fatih veya Fatih Altayı değil, Fatih Altaylı. Fatih Altaylı milyonlarca insanın her gün programlarını izlediği başarılı bir gazetecidir. Artık sayıları iyice azalmış olan bütün gerçek gazetecilere yaptıkları gibi yine gözdağı verme amacıyla hukuksuz bir işe giriştiler. Sosyal medyada kesip biçme yaparak onu hedef gösterdiler ve ortada suç unsuru bile yokken gözaltına aldılar. Uzun süredir açığını yakalamak için uğraşıyorlardı ama bulamıyorlardı. Bu kesilmiş video: https://x.com/whisperhaber/status/1936492044324606164Videonun orijinali burada: https://x.com/muratagirel/status/1936512175222431864Videonun tamamı: https://www.youtube.com/watch?v=Sl2Gbb3vJfwUmarım Fatih Altaylı en kısa sürede serbest bırakılır ve programlarına devam eder. Bahsi geçen videoda kendisinin dediği gibi: Birinin fikrine katılmıyor olmanız onun haksızlığa uğramasına tahammül etmenizi gerektirmez.
|
|
|
|
|
yenerbatmaz
|
 |
June 22, 2025, 05:43:22 AM |
|
Abi Yataş Fatih ne demek tam anlayamadım. Yandaş demek istedin galiba. Kendisini hiç sevmem ama gözaltına alınmasını da istemem. Ben onun muhalif gibi görünüp aslında akpye hizmet eden birisi olarak görüyorum. Tutuklama olacağını zannetmiyorum.
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 3276
Merit: 1820
|
 |
June 22, 2025, 08:46:12 AM |
|
Fatih Altaylı geçmişte bu kadar muhalif görünen bir gazeteci değildi. Son dönemlerde muhalif olarak görünmeye başlamış olsa da aslında sadece işini yapmaya çalışan birisi olarak görüyorum. Zaten gerçek bir gazeteci iktidar kim olursa olsun kalemini sakınmayan, eleştiri yapabilen kişidir. Burada asıl problem Fatih Altaylı, İrfan Değirmenci ya da Armağan Çağlayan değil. Burada asıl problem kendilerinden olmayan kişiye istediklerini yapabilecek güçte olmalarıdır. Gerçekleri anlatan bir kişiyi göz altına almak ya da hapse atmak sadece dikta rejimlerinde olabilecek bir şeydir. Şu anda yasama, yürütme ve yargıyı ellerinde tutarak her olayı istedikleri gibi bir şekle sokuyor ve ellerinde tuttukları basın sayesinde cahil insanlara kendi düşüncelerini empoze ediyorlar. Videoda hiçbir şey yok, ama bir şey olmasına da gerek yok. Girin bakın Twitter'a, ne kadar boş beleş para ile tutulabilecek sözde "yazar" kişi varsa hepsi Fatih Altaylı'ya sallamış. Trolller birine saldırıyorsa bilin ki o kişi doğru işler peşinde koşuyordur ve birilerini yalamıyordur. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral "Suyun ısınmaya başladı" diyor, akşamında göz altı kararı çıkıyor. At koşturmak değil de nedir bu? Sadece birileri istedi diye hiç bulunmadığınız bir şehirde hiç yapmadığınız bir etkinlik için 20 yıl içeride yatırıp sonunda da "Pardon" diyebilirler 
|
|
|
|
mhanbostanci (OP)
Legendary
Activity: 3724
Merit: 1713
|
 |
June 22, 2025, 02:18:06 PM |
|
Abi Yataş Fatih ne demek tam anlayamadım. Yandaş demek istedin galiba. Kendisini hiç sevmem ama gözaltına alınmasını da istemem. Ben onun muhalif gibi görünüp aslında akpye hizmet eden birisi olarak görüyorum. Tutuklama olacağını zannetmiyorum.
yok yahu! Fatih Altaylı nın ana sponsoru yataş, ha bire yataş ın yastıklarını övüp duruyor o yüzden yataş fatih diyorlar  Ben de sever ve takip ederim kendisini. Tutuklanmış yazık ya.
|
www.para.com.tr
| Linux Sistem Yönetimi Promox VE Danışmanlık
| Kurumsal Web Hosting Kurumsal E-posta Barındırma
|
|
|
|
mandown
Legendary
Activity: 2618
Merit: 2155
|
 |
June 22, 2025, 03:33:16 PM |
|
Sözde muhalif her dönemin adamıdır altaylı bir dönem izledim sonra bıraktım varlığı yada yokluğu önemli olmayan bir şahsiyet milyonlarca insanın izlediğina bakmayın millet tvlerdeki bop güzellemesinden sıkılmış durumda kimsenın tv izlediği yok birkaç haber kanalı hariç her kulağın anlayacağı şekilde nadir kişilerden biridir ama muhalif değildir jupiterde ülkeyi 30 yıl biri yönetiyor 30 yıl önce doğan biri üniversite mezunu olmuş ve artık yargı sistemi kendine bağlanmış sence o mezun yargıyı düzgün kullanamaz olmuş
altaylı uzun zamandır akp'liydi muhalif falan değildi mevcut sistemin devamı için kendi içlerinde bir temizlik yapılıyor sonuçta resmiyette cumhuriyet halkın kulağına karpuz kabuğunu sokmayacaksın ki günü geldiğinde o kabuğu kullanasın.
Başkanlık sistemi sonrası bu gibi durumlara neden şaşırılıyor ki? adam ne isterse onu yapar adama her türlü yetkiyi ver sonra vay efendim göz altına alındı vee yani? bunun için vermediler mi yetkiyi?
|
|
|
|
|
ILuckyGuyI
|
 |
June 22, 2025, 05:39:57 PM |
|
Öncelikle şunu söyleyeyim, kendisini normalde pek sevmem. Rahmetli Levent Kırca ile Teke Tek programındaki efsane kesiti de hatırlarsınız.
Ancak Fatih Altaylı'nın gözaltına alınması hukuksuzluktan başka bir şey değildir. Kendisi sadece Osmanlı döneminde yaşanan olaylardan örnek vermiştir ama bu başka yere çekilerek "Cumhurbaşkanı'na suikast" kapsamında değerlendirilmiştir.
Rezilliğe bakar mısınız? Muz cumhuriyeti olmak böyle bir şey işte. Cumhurbaşkanı başdanışmanı Oktay Saral kendi X hesabından "Altaylııı!Suyun ısınmaya başladı." dedikten saatler sonra böyle bir olay yaşanıyor...
|
|
|
|
|
|
| R |
▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄ ████████████████ ▀▀▀▀█████▀▀▀█████ ████████▌███▐████ ▄▄▄▄█████▄▄▄█████ ████████████████ ▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀ | LLBIT | | | 4,000+ GAMES███████████████████ ██████████▀▄▀▀▀████ ████████▀▄▀██░░░███ ██████▀▄███▄▀█▄▄▄██ ███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███ ██░░░░░░░░█░░░░░░██ ██▄░░░░░░░█░░░░░▄██ ███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ▀████████ ░░▀██████ ░░░░▀████ ░░░░░░███ ▄░░░░░███ ▀█▄▄▄████ ░░▀▀█████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ░░░▀▀████ ██▄▄▀░███ █░░█▄░░██ ░████▀▀██ █░░█▀░░██ ██▀▀▄░███ ░░░▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
| | | | | | .
| | | ▄▄████▄▄ ▀█▀▄▀▀▄▀█▀ ▄▄░░▄█░██░█▄░░▄▄ ▄▄█░▄▀█░▀█▄▄█▀░█▀▄░█▄▄ ▀▄█░███▄█▄▄█▄███░█▄▀ ▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀ █░░██████░░█ █░░░░▀▀░░░░█ █▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█ ▄░█████▀▀█████░▄ ▄███████░██░███████▄ ▀▀██████▄▄██████▀▀ ▀▀████████▀▀ | . ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀ ███▀▄▀█████████████████▀▄▀ █████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀ ███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄ █████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀ ████████████░███████▀▄▀ ████████████░██▀▄▄▄▄▀ ████████████░▀▄▀ ████████████▄▀ ███████████▀ | ▄▄███████▄▄ ▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄ ▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄ ▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄ ▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄ ███░████░░░░░▀██░████░███ ███░████░█▄░░░░▀░████░███ ███░████░███▄░░░░████░███ ▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀ ▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀ ▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀ ▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀ ▀▀███████▀▀ | | OFFICIAL PARTNERSHIP SOUTHAMPTON FC FAZE CLAN SSC NAPOLI |
|
|
|
Mustang Shelby
Legendary
Activity: 1358
Merit: 1017
|
 |
June 22, 2025, 05:44:26 PM |
|
Keşke böyle şeyler yaşanmasa artık. Gerçekten basit, boş işlerle uğraşıyoruz.
Coğrafyamızda kan gökyüzünden yağmur gibi yağarken bizim uğraştığımız şey böyle saçma şeyler. Özellikle böyle isimlerin seçilmesi de diğerlerine göz dağı. E herkes sizinle aynı şekilde düşünmek zorunda mı ? Hani özgürlük? Hani özgür düşünce?
Maalesef İran - İsrail, Rusya- Ukrayna, Ermenistan - Azerbaycan gibi ülkelerin savaşlarının bir şekilde arasında veya yakınında kalmış bir ülke olarak kendi savunmamıza odaklanıp böyle şeyleri yapmamamız gerekirken, böyle şeylerle uğraşıyoruz.
|
|
|
|
mandown
Legendary
Activity: 2618
Merit: 2155
|
 |
June 22, 2025, 05:57:02 PM |
|
Öncelikle şunu söyleyeyim, kendisini normalde pek sevmem. Rahmetli Levent Kırca ile Teke Tek programındaki efsane kesiti de hatırlarsınız.
Ancak Fatih Altaylı'nın gözaltına alınması hukuksuzluktan başka bir şey değildir. Kendisi sadece Osmanlı döneminde yaşanan olaylardan örnek vermiştir ama bu başka yere çekilerek "Cumhurbaşkanı'na suikast" kapsamında değerlendirilmiştir.
Rezilliğe bakar mısınız? Muz cumhuriyeti olmak böyle bir şey işte. Cumhurbaşkanı başdanışmanı Oktay Saral kendi X hesabından "Altaylııı!Suyun ısınmaya başladı." dedikten saatler sonra böyle bir olay yaşanıyor...
ne hukuku la hukuk diye birşey yokkkkk. başkanlık sisteminin en güzel özelliği bu değilmi? kaçırdığım birşey mi var tv ve internet konusunda ne kadar ileride olduklarının yeni mi farkındayız bilmiyorum ki bunlar kendi seçimlerinde sahte video ile oy topladı bir tane savcı yoktu şimdi basit konuşmalarına böyle yapılıyor bende başkan olsam böyle konuşunı anında içeri tıkardım hangi anayasadan bahsediyorsunuz? hangi hukuktan hukuk oldu guguk.
|
|
|
|
Phoenix Anka
Legendary
Activity: 1624
Merit: 1066
|
 |
June 22, 2025, 07:15:42 PM |
|
Fatih Altaylı’nın göz altına alınıp tutuklanması bence hiç doğru bir şey değil. Tutuklanması ve öncesinde atılan twit ise Türkiye’nin özeti gibi. Umarım gelecekte eğer yönetenler değişirse bu tutum devam etmez çünkü bu şekilde olduğunda ülke itibarı yerle bir oluyor.
|
|
|
|
|
|
Lachrymose
Legendary
Activity: 1932
Merit: 1398
|
 |
June 22, 2025, 10:12:00 PM |
|
hocam sorun şu ki; bu adamin sustugu falan yok. turkiye’de en çok konuşan gazeteciye “sustu, eskiden akp’liydi, sarayın adami” vs. yakistirmalari yapiliyor. bizim ulkedeki muhalifler cok kolay bi sekilde adam satiyor. oh olsun demek için gun bekliyolar. 1 kere istedigi sey yapilmadi ya da istemedigi yapildi diye insanlari carmiha gerip duruyolar. boyle bi ortamda hicbi is adami/gazeteci muhalif davranmak istemez. en kolay satilanlar onlar cunku. hem iktidar rahatsiz oluyor, hem de muhalif olmana ragmen muhalifler paronayakca seni sucluyor. ben cok uzun suredir tr’de altayli’dan iyi bi gazeteci gormedim ama bikac yildir ekşi vb. bicok platformda muhalifler altayli’ya kafayi takmis durumda. sebebini hicbi zaman anlamadim ve muhtemelen anlayamayacagim. bigun ultra zengin, taninan, bilinen, is sahibi biri olsam ben muhalif kisiligimi belli etmem sahsen. ugrasilmaz… + ben kesilmis videoyu izlemisim. videonun tamamini efs’nin linkinden gordum. şu kumpasa utanmamişlar. batan geminin mali misali, neyi kurtarsalar kâr, olabildigince, her seye ve her yere çökmüş durumdalar. aşırı anti-demokratik bi ortam var. akli olan herkesin bi durup -ben neye sebep oluyorum- diye dusunmesi lazim. demokrasi bi kere gittiginde bidaha gelmez. tehlikeli bi noktadayiz.
|
|
|
|
|
|
yenerbatmaz
|
 |
June 23, 2025, 11:46:12 AM |
|
Bu videoyu çok eskiden ben de izlemiştim. Levent Kırca ile sağlam tartışma yaşadılar. Hatta bir ara Levent Kırca ya Levent Bey demeye başlayınca ne oldu Fatih? Abi abi deyip duruyordun şimdi bey mi olduk felan diye çıkıştı Fatih Altaylı'ya Kendisini hiç sevmem ama tutuklanmasını da doğru bulmuyorum. Hukuk devletinde böyle şeyler olmamalı. Zaten ülkede gazeteci diye bir grup yok. Bir taraf var yalaka diğer taraf var muhalif. Bir çok kişinin doğruyu aradığı yok. Hep kendi tarafı haklı. Umarım yakın zamanda özgürlüğüne kavuşur.
|
|
|
|
|
ILuckyGuyI
|
 |
June 23, 2025, 06:08:46 PM |
|
ne hukuku la hukuk diye birşey yokkkkk.
başkanlık sisteminin en güzel özelliği bu değilmi? kaçırdığım birşey mi var tv ve internet konusunda ne kadar ileride olduklarının yeni mi farkındayız bilmiyorum ki bunlar kendi seçimlerinde sahte video ile oy topladı bir tane savcı yoktu şimdi basit konuşmalarına böyle yapılıyor bende başkan olsam böyle konuşunı anında içeri tıkardım hangi anayasadan bahsediyorsunuz? hangi hukuktan hukuk oldu guguk.
Öyle hocam zaten. Ben düşüncelerimi aslında çok daha rahat bir şekilde belirtmeyi çok istiyorum da sonrasında hiç yoktan gözaltı yemeyelim diyorum.  O yüzden bu şekilde yazdım. Yoksa zaten bu adamların ülkemizin zararına yapmadığı bir şey kalmadı. O dediğiniz montajlı videoyu da "Ama montaj ama şu ama bu" diyerek geçiştirmişti Erdoğan. Artık halk için hukuk yok saray için hukuk var.
|
|
|
|
|
|
| R |
▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄ ████████████████ ▀▀▀▀█████▀▀▀█████ ████████▌███▐████ ▄▄▄▄█████▄▄▄█████ ████████████████ ▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀ | LLBIT | | | 4,000+ GAMES███████████████████ ██████████▀▄▀▀▀████ ████████▀▄▀██░░░███ ██████▀▄███▄▀█▄▄▄██ ███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███ ██░░░░░░░░█░░░░░░██ ██▄░░░░░░░█░░░░░▄██ ███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ▀████████ ░░▀██████ ░░░░▀████ ░░░░░░███ ▄░░░░░███ ▀█▄▄▄████ ░░▀▀█████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ░░░▀▀████ ██▄▄▀░███ █░░█▄░░██ ░████▀▀██ █░░█▀░░██ ██▀▀▄░███ ░░░▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
| | | | | | .
| | | ▄▄████▄▄ ▀█▀▄▀▀▄▀█▀ ▄▄░░▄█░██░█▄░░▄▄ ▄▄█░▄▀█░▀█▄▄█▀░█▀▄░█▄▄ ▀▄█░███▄█▄▄█▄███░█▄▀ ▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀ █░░██████░░█ █░░░░▀▀░░░░█ █▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█ ▄░█████▀▀█████░▄ ▄███████░██░███████▄ ▀▀██████▄▄██████▀▀ ▀▀████████▀▀ | . ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀ ███▀▄▀█████████████████▀▄▀ █████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀ ███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄ █████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀ ████████████░███████▀▄▀ ████████████░██▀▄▄▄▄▀ ████████████░▀▄▀ ████████████▄▀ ███████████▀ | ▄▄███████▄▄ ▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄ ▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄ ▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄ ▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄ ███░████░░░░░▀██░████░███ ███░████░█▄░░░░▀░████░███ ███░████░███▄░░░░████░███ ▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀ ▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀ ▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀ ▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀ ▀▀███████▀▀ | | OFFICIAL PARTNERSHIP SOUTHAMPTON FC FAZE CLAN SSC NAPOLI |
|
|
|
|
forbidden
|
 |
June 25, 2025, 09:05:11 PM |
|
Fatih Altaylı'yı çok uzun yıllardır takip ederim, jet fadıl İmza isimli otomobili "sözde" çıkaracaktı 90'ların sonunda, Fatih abi o zaman programında bir araç resmi çizip adını Fatih 2000 koydu ve Jet Fadıl bu arabayı çıkarsın ben de bu arabayı piyasaya süreceğim diyerek Fadıl'ı ifşa etmişti, o zamandan beridir severim bu adamı. Bizim mal millet yine dinlemedi bir çok sektörde dolandırıldı Fadıl'a orası ayrı konu tabi. Spordan sanata, bir çok alanda kendini yetiştirmiş, Celal Şengör gibi bilim insanlarını Türk toplumuna tanıtmış, sevdirmiş güzel işler yapan harbi gazetecidir kendisi. Ben 33 gün boş yere tutuklu kaldım kendime bu adam kadar üzülmedim desem yeridir. Kısa zamanda çıkacak gibi görünmüyor. Başımızdaki şerefsizler ve saray soytarıları freni patlamış kamyon gibi iyice kontrolden çıktılar, yazık.
|
|
|
|
|
|