Teknoloji çok iyi ve çok aniden Japonya’nın elinden bu liderliği Çin aldı. Çin’de oluşan hızlı milyarderlerin çoğu zenginliğini bana göre teknolojiye borçlu. Pekin, bu robot mağazasının tam yeri. Japonya veya Çin de açılmalıydı, doğru yerde açılmış. Meraktan alanlar olacak ve bu robotların günlük yaşantıda sorunsuz kullanılabilmesi yazılım güncellemesi ve firmanın istikrarlı şekilde yeniliğine bağlı olacak. Eğer devamlı kendini geliştirebilirse evet Jetgiller neden olmasın?
Firmaların ilk amacı ürün satabilmek olduğundan günümüzde böyle bir ürünün satılması kolay bir duruma geldi çünkü insanlar merak ediyor ve bazı şeylerin ilk versiyonlarını kullanmak istiyor. Belki çok gelişmiş versiyonları var ama şimdi bu versiyonları sürmenin bir anlamı yok pazarlama açısından. Belirli aralıklarla yeni özellikler sunularak daha gelişmiş versiyonlarını sürmek de bir satış stratejisi. Bu stratejiyi her ne kadar doğru bulmasam da amacın para kazanmak ve gelişim için bu paraya ihtiyacın olduğu düşünüldüğünde de bu satış politikası normal geliyor.
Kendini geliştiren yazılımlar oldukça böyle ürünlerin daha sık piyasaya sürüleceği de belli. Her eve ulaşmaz ama büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olur zamanla.