Bitcoin Forum
May 16, 2026, 07:24:18 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Poll
Question: Hangi Takım La Liga Şampiyonu Olur?  (Voting closed: October 21, 2025, 09:35:33 PM)
Barcelona - 6 (100%)
Real Madrid - 0 (0%)
Atletico Madrid - 0 (0%)
Diğer - 0 (0%)
Total Voters: 6

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15]  All
  Print  
Author Topic: İspanya La Liga 2025/2026 Sezonu  (Read 2483 times)
emrecemsan
Hero Member

Activity: 2324
Merit: 553

View Profile
May 15, 2026, 09:41:31 AM

La Liga'da şampiyon belli ama alt tarafta ortalık kaynıyor. Bizim Vedat'ım takımı Mallorca düşme hattına girdi. Oviedo haricî düşen takımlar belli değil. Hafta sonu Mallorca ile Levante maçı var ve mağlup olan zor durumda kalır. Ben sene sonu Vedat'ın transfer olacağını düşünüyorum ve Mallorca'yı yakından takip ediyorym.
Ara dönemde Vedat'ı istedik ama küme de kalmamız için bize lazım deyip vermediler. Adamlarda haklı Vedat Mallorca'nın gol yükünü çekiyor. En son 22 golü vardı.
Mallorca La Liga'nın asansör takımı. Eğer küme düşerse Vedat'ı alırız ama küme düşmeseler bile Vedat'ı Fenerbahçe isterse bize gelir.

Mallorca Levante'ye karşı deplasmanda oynayacak. İkisi de aynı puandalar ve baya zor maç evet. Mallorca Oviedo'yu yener de Levante maçından en az 1 puan koparması lazım. Levante son maçını Real Betis deplasmanında oynayacak. Real Betis'in 5. bitireceği kesinleşti ama yine de nasıl oynayacağı belli olmuyor bazen böyle takımların. Mallorca'nın ligde kalma şansını daha yüksek görüyorum. Fakat ligde kalsa da kalmasa da bence de Fenerbahçe Vedat'ı alabilir. Bu sezon La Liga'da takımının gol sayısının yarısı ona ait çok iyi oynuyor.

W Jr.
Copper Member
Legendary
*

Activity: 2016
Merit: 1486

View Profile
May 15, 2026, 11:20:17 PM

La Liga'da şampiyon belli ama alt tarafta ortalık kaynıyor. Bizim Vedat'ım takımı Mallorca düşme hattına girdi. Oviedo haricî düşen takımlar belli değil. Hafta sonu Mallorca ile Levante maçı var ve mağlup olan zor durumda kalır. Ben sene sonu Vedat'ın transfer olacağını düşünüyorum ve Mallorca'yı yakından takip ediyorym.
Ara dönemde Vedat'ı istedik ama küme de kalmamız için bize lazım deyip vermediler. Adamlarda haklı Vedat Mallorca'nın gol yükünü çekiyor. En son 22 golü vardı.
Mallorca La Liga'nın asansör takımı. Eğer küme düşerse Vedat'ı alırız ama küme düşmeseler bile Vedat'ı Fenerbahçe isterse bize gelir.

Mallorca Levante'ye karşı deplasmanda oynayacak. İkisi de aynı puandalar ve baya zor maç evet. Mallorca Oviedo'yu yener de Levante maçından en az 1 puan koparması lazım. Levante son maçını Real Betis deplasmanında oynayacak. Real Betis'in 5. bitireceği kesinleşti ama yine de nasıl oynayacağı belli olmuyor bazen böyle takımların. Mallorca'nın ligde kalma şansını daha yüksek görüyorum. Fakat ligde kalsa da kalmasa da bence de Fenerbahçe Vedat'ı alabilir. Bu sezon La Liga'da takımının gol sayısının yarısı ona ait çok iyi oynuyor.

Fenerbahçe ile güzel bir geçmişi var Vedat Muriqi’nin ve ailesi bildiğim kadarıyla Türkiye’de.Eşi ve kendi için Türkiye’de olmak kendini iyi hissettirir.Fenerbahçe’ye de böyle bir oyuncu lazım zaten.Vedat, Fenerbahçe’de de eski günlerini bulur ama biraz fazla para isterler herhalde.İspanya’dan da çok talibi çıkar.

R

▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄
████████████████
▀▀▀▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄▄▄▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀
LLBIT|
4,000+ GAMES
███████████████████
██████████▀▄▀▀▀████
████████▀▄▀██░░░███
██████▀▄███▄▀█▄▄▄██
███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███
██░░░░░░░░█░░░░░░██
██▄░░░░░░░█░░░░░▄██
███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
▀████████
░░▀██████
░░░░▀████
░░░░░░███
▄░░░░░███
▀█▄▄▄████
░░▀▀█████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
░░░▀▀████
██▄▄▀░███
█░░█▄░░██
░████▀▀██
█░░█▀░░██
██▀▀▄░███
░░░▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
||.
|
▄▄████▄▄
▀█▀
▄▀▀▄▀█▀
▄░░▄█░██░█▄░░▄
█░▄█░▀█▄▄█▀░█▄░█
▀▄░███▄▄▄▄███░▄▀
▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀
░░██████░░█
█░░░░▀▀░░░░█
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄░█████▀▀█████░▄
▄███████░██░███████▄
▀▀██████▄▄██████▀▀
▀▀████████▀▀
.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀
███▀▄▀█████████████████▀▄▀
█████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀
███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄
█████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀
███████████░███████▀▄▀
███████████░██▀▄▄▄▄▀
███████████░▀▄▀
████████████▄▀
███████████
▄▄███████▄▄
▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄
▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄
▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄
▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄
███░████░░░░░▀██░████░███
███░████░█▄░░░░▀░████░███
███░████░███▄░░░░████░███
▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀
▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀
▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀
▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀
▀▀███████▀▀
OFFICIAL PARTNERSHIP
SOUTHAMPTON FC
FAZE CLAN
SSC NAPOLI
emrecemsan
Hero Member

Activity: 2324
Merit: 553

View Profile
Today at 09:29:40 AM

Kümede kalma mücadelesi acayip bir durumda şu an bu arada. 13. takım ile 19. takım arasındaki fark sadece 3 puan. 11. takım ile bile 4 puan fark var öyle diyim. Geçen günlerde Alaves şampiyonluğu garantileyen Barcelona'yı yenerek önemli bir adım attı. Benim en çok şaşırdığım da Espanyol'un düştüğü şu durum. Ligin başlarından itibaren kaç hafta boyunca çok iyi iş yaptılar 5. falanlardı. Şimdi ise küme düşmemeye çalışan bir takım haline geldiler. Çok süper bir kadroları yok tabi ama sezonun en sert çakılan takımı onlar.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15]  All
  Print  

Jump to: