La Liga'da şampiyon belli ama alt tarafta ortalık kaynıyor. Bizim Vedat'ım takımı Mallorca düşme hattına girdi. Oviedo haricî düşen takımlar belli değil. Hafta sonu Mallorca ile Levante maçı var ve mağlup olan zor durumda kalır. Ben sene sonu Vedat'ın transfer olacağını düşünüyorum ve Mallorca'yı yakından takip ediyorym.
Ara dönemde Vedat'ı istedik ama küme de kalmamız için bize lazım deyip vermediler. Adamlarda haklı Vedat Mallorca'nın gol yükünü çekiyor. En son 22 golü vardı.
Mallorca La Liga'nın asansör takımı. Eğer küme düşerse Vedat'ı alırız ama küme düşmeseler bile Vedat'ı Fenerbahçe isterse bize gelir.
Mallorca Levante'ye karşı deplasmanda oynayacak. İkisi de aynı puandalar ve baya zor maç evet. Mallorca Oviedo'yu yener de Levante maçından en az 1 puan koparması lazım. Levante son maçını Real Betis deplasmanında oynayacak. Real Betis'in 5. bitireceği kesinleşti ama yine de nasıl oynayacağı belli olmuyor bazen böyle takımların. Mallorca'nın ligde kalma şansını daha yüksek görüyorum. Fakat ligde kalsa da kalmasa da bence de Fenerbahçe Vedat'ı alabilir. Bu sezon La Liga'da takımının gol sayısının yarısı ona ait çok iyi oynuyor.
Fenerbahçe ile güzel bir geçmişi var Vedat Muriqi’nin ve ailesi bildiğim kadarıyla Türkiye’de.Eşi ve kendi için Türkiye’de olmak kendini iyi hissettirir.Fenerbahçe’ye de böyle bir oyuncu lazım zaten.Vedat, Fenerbahçe’de de eski günlerini bulur ama biraz fazla para isterler herhalde.İspanya’dan da çok talibi çıkar.