Bitcoin Forum
April 02, 2026, 06:55:05 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Poll
Question: Hangi Takım Premier Lig Şampiyonu Olur?  (Voting closed: October 24, 2025, 10:52:29 PM)
Arsenal - 3 (42.9%)
Liverpool - 4 (57.1%)
Manchester City - 0 (0%)
Manchester United - 0 (0%)
Chelsea - 0 (0%)
Diğer - 0 (0%)
Total Voters: 7

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]  All
  Print  
Author Topic: İngiltere Premier Lig 2025/26 Sezonu  (Read 2084 times)
Hvdv
Hero Member

Activity: 1204
Merit: 648

View Profile
February 28, 2026, 06:28:03 PM

Manchester City, Semenyo ile golü buldu ve ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Leeds ikinci yarı beraberlik için bastıracak ama doğrusunu söylemek gerekirse bu çok zor. Premier ligin rahat kazanılabilir maçlarından birisi bu. Özellikle Arsenal ile aradaki puan farkının ikiye düşme ihtimali varsa Manchester City asla bu fırsatı kaçırmaz. İkinci yarı gol ihtimali daha da artar. Manchester daha gol bulabilir.

Distraction
Hero Member

Activity: 2674
Merit: 607

View Profile
February 28, 2026, 06:55:31 PM

Manchester City Leeds'e puan kaybedebilir diye düşünüyordum çünkü Haaland sakatlığından dolayı forma giyemedi. Ayrıca Guardiola'nın da onun yokluğundaki tercihleri biraz ilginç geldi bana. Hala 1-0 öndeler ama ben hala gol yemeyecekleri konusunda pek emin değilim. Leeds şut çekmekte zorluk çekmiyor bu maçta.

Bir de Galatasaray, Liverpool’u çekti artık onların maçına bakmak zorundalar. Liverpool gövde gösterisi yapıyor resmen. Galatasaray’ın şansı çok düşük. İçeride yine iyi kötü hadi bir gol farkla kazandılar diyelim, deplasmanda Liverpool mahveder ki Juventus deplasmanı nasıl zor geçti gördük. Az kalsın turu veriyordu gala.

Bu konuda sizinle aynı görüşteyim hocam. Galatasaray kendi sahasında yine kazanabilir gerçekten ona lafım yok. Ancak rövanş maçında işin rengi çok değişir. Liverpool da sahasında acayip farklı bir takım. Bugün Wirtz olmamasına rağmen şov yaptılar örnek olarak.

kriminall
Hero Member

Activity: 1666
Merit: 548

View Profile
February 28, 2026, 07:02:28 PM

Manchester City Leeds'e puan kaybedebilir diye düşünüyordum çünkü Haaland sakatlığından dolayı forma giyemedi. Ayrıca Guardiola'nın da onun yokluğundaki tercihleri biraz ilginç geldi bana. Hala 1-0 öndeler ama ben hala gol yemeyecekleri konusunda pek emin değilim. Leeds şut çekmekte zorluk çekmiyor bu maçta.

Bir de Galatasaray, Liverpool’u çekti artık onların maçına bakmak zorundalar. Liverpool gövde gösterisi yapıyor resmen. Galatasaray’ın şansı çok düşük. İçeride yine iyi kötü hadi bir gol farkla kazandılar diyelim, deplasmanda Liverpool mahveder ki Juventus deplasmanı nasıl zor geçti gördük. Az kalsın turu veriyordu gala.

Bu konuda sizinle aynı görüşteyim hocam. Galatasaray kendi sahasında yine kazanabilir gerçekten ona lafım yok. Ancak rövanş maçında işin rengi çok değişir. Liverpool da sahasında acayip farklı bir takım. Bugün Wirtz olmamasına rağmen şov yaptılar örnek olarak.
Artık son 18 dk kaldı ve bastırıyor iyice Leeds. Manchester City çabalayıp skoru korumayı amaçlıyor başka bir amaçları yok artık. Önemli olan 3 puanı almak çünkü zor bir deplasman bu maç. Leeds hala mücadeleye devam ediyor. Manchester City buradan avantajı verirse çok üzülür. Şu an böyle biterse 2 puana düşürecekler aradaki farkı.

yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1484
Merit: 448

View Profile
February 28, 2026, 07:33:34 PM

Liverpool bugün 5 gollü bir galibiyet aldı ama rakibi West Ham çok kötü. Zaten küme düşmemeye oynayan bir ekip West Ham.
Liverpool'da dikkatimi çeken şey. Ekitike Premier lige uyum sağlamış görünüyor.
Galatasaray için kolay bir eşleşme değil belki ama Galatasaray için Liverpool'da ki maç zor olur. İstanbul'da Galatasaray bunlara basar.

l99l
Hero Member

Activity: 1008
Merit: 628

View Profile
February 28, 2026, 07:47:59 PM

Ev sahibi Liverpool sahasında, Westham'a tam 5 gol atarak yendi. Sezon başlarına göre artık kadro ve oyun oturttu Arne slot, yani iyice forma girdi Liverpool. Şampiyonlar liginde kolay bir rakipleri olacak.
Haftaya Wolverhampton'la lig sonuncusu ile oynayacaklar ligde. Lig için hala iddialı bir takım, ve artık formada girdiler galibiyet serisiyle Manchester City ve Arsenal'ın canını sıkabilirler.
Bugünki maçta taraftarına rahat bir maç seyrettirdi Liverpool. Smiley

Distraction
Hero Member

View Profile
March 01, 2026, 07:32:01 PM

Artık son 18 dk kaldı ve bastırıyor iyice Leeds. Manchester City çabalayıp skoru korumayı amaçlıyor başka bir amaçları yok artık. Önemli olan 3 puanı almak çünkü zor bir deplasman bu maç. Leeds hala mücadeleye devam ediyor. Manchester City buradan avantajı verirse çok üzülür. Şu an böyle biterse 2 puana düşürecekler aradaki farkı.

Manchester City 1-0 da olsa galibiyeti aldı. Arsenal de bugün Chelsea'yi evinde zar zor 2-1 yendi. Böyle dememin sebebi gerçekten yeterince baskın bir oyun sergileyememiş olmaları. Chelsea kırmızı kart gördükten sonraki bölümde bile fırsatlar bulabildi. Raya'nın bu bölümde skorun 2-2'ye gelmesinin önüne geçen çok önemli bir kurtarışı da vardı. Topla oynamada Chelsea %59 ile üstünlüğe sahipti yani çok ilginç bir maçtı. Arsenal hala bir şampiyon adayına yakışır bir şekilde top oynayamıyor. Hala tutarsızlar.

Balmain
Hero Member

Activity: 2548
Merit: 950

View Profile
March 01, 2026, 07:56:38 PM

Arsenal zor bir maçta hayatta kalmayı başardı Chelsea'ye karşı puan kaybetmediler, şampiyonluk için motive bir şekilde devam ediyorlar. Adamlar gerçekten corner işini bitirmişler, cornerden gol atma işini başka bir seviyeye getirdiler her maçta atıyorlar nerdeyse. İlk yarı bitmeden Chelsea kornerden bir gol attı. Devreye girerken biraz daha iyi hissettiler bu gol sayesinde. İkinci yarıda bir gol daha atıldı bilin bakalım gol nasıl atıldı, gene kornerden gene kornerden. Maçtaki üç golde kornerden atıldı

Distraction
Hero Member

View Profile
March 03, 2026, 06:24:50 PM

Ev sahibi Liverpool sahasında, Westham'a tam 5 gol atarak yendi. Sezon başlarına göre artık kadro ve oyun oturttu Arne slot, yani iyice forma girdi Liverpool. Şampiyonlar liginde kolay bir rakipleri olacak.
Haftaya Wolverhampton'la lig sonuncusu ile oynayacaklar ligde. Lig için hala iddialı bir takım, ve artık formada girdiler galibiyet serisiyle Manchester City ve Arsenal'ın canını sıkabilirler.
Bugünki maçta taraftarına rahat bir maç seyrettirdi Liverpool. Smiley

Liverpool'un Wolves maçı bu gece ve deplasmanda oynayacaklar. Bence oldukça zor bir maç onlar açısından. Wolves küçümsenmeyi hak etmeyen bir takım lig sonuncusu olsalar bile. Büyük maçlarda beklenmedik işler yaptılar bu sezon. Bugün de kendi sahalarında Liverpool'a kolay teslim olacaklarını sanmam. Puan alırlar mı orası meçhul tabi. Liverpool'un formunda bir iyileşme olduğu için burada kolay kolay puan bırakmayabilirler. Hele ki West Ham maçı iyi bir motivasyon kaynağı olabilir.

l99l
Hero Member

Activity: 1008
Merit: 628

View Profile
March 15, 2026, 12:00:28 AM

Arsenal kayıpsız devam ediyor, Manchester city için aynısını demek zor. David Raya'nın harika kurtarışları vardı, Arsenal daha gol atmadan gol yeseydi belki de geri dönmekte zorlanabilirdi.
Attıkları golleride geç attılar çünkü. Gol dakika 89'da gyokeres attı belki hayatının en kolay golünü attı ama önemli bir goldü.
Arsenal için harika bir geceydi çünkü 16 yaşındaki Max Dowman son golü attı Arsenal için ve premier lig tarihinde en genç gol atan oyuncu oldu. Smiley

yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1484
Merit: 448

View Profile
March 15, 2026, 06:01:50 AM

City bu hafta da hata yaptı ve 2 puna bıraktı. Arsenal galip geldi ve arkadaki puan farki şimdilik 9
City'nin bir maç eksiği var ve kalan 7 haftada bu 6 puanlık fark kapanır mı kapanır herşey mümkün. Çünkü Arsenal gibi dünya çapında birnlooser var ama bu sene sanki şampiyonluk gelecek gibi görünüyor.
Ben Arsenal'in de şampiyon olmasını istiyorum. Adamlar bizim gibi yıllardır şampiyonluğa hasretler.

Distraction
Hero Member

View Profile
March 15, 2026, 06:59:40 PM

City bu hafta da hata yaptı ve 2 puna bıraktı. Arsenal galip geldi ve arkadaki puan farki şimdilik 9
City'nin bir maç eksiği var ve kalan 7 haftada bu 6 puanlık fark kapanır mı kapanır herşey mümkün. Çünkü Arsenal gibi dünya çapında birnlooser var ama bu sene sanki şampiyonluk gelecek gibi görünüyor.
Ben Arsenal'in de şampiyon olmasını istiyorum. Adamlar bizim gibi yıllardır şampiyonluğa hasretler.

Arsenal'in artık bu loser kimliğinden kurtulması için bu sezonu şampiyonlukla noktalaması gerekiyor. Manchester City'nin eksik maçı Crystal Palace'a karşı kendi sahasında. Yalnız o kadar dengesizler ki bu maça bile kesin alırlar gözüyle bakamıyorum.

Bu arada Carrick Manchester United'da kalıcı olacak gibi üç aşağı beş yukarı tahmin edebiliyoruz artık. Aston Villa'yı da 3-1 yendiler ve üçüncülük koltuğunu ele geçirdiler. Amorim'den sonra Carrick ile takım adeta yeniden doğdu.

Mustang Shelby
Legendary
*

Activity: 1358
Merit: 1017

View Profile
March 15, 2026, 07:26:25 PM

Arsenal'in artık bu loser kimliğinden kurtulması için bu sezonu şampiyonlukla noktalaması gerekiyor. Manchester City'nin eksik maçı Crystal Palace'a karşı kendi sahasında. Yalnız o kadar dengesizler ki bu maça bile kesin alırlar gözüyle bakamıyorum.

Bu arada Carrick Manchester United'da kalıcı olacak gibi üç aşağı beş yukarı tahmin edebiliyoruz artık. Aston Villa'yı da 3-1 yendiler ve üçüncülük koltuğunu ele geçirdiler. Amorim'den sonra Carrick ile takım adeta yeniden doğdu.
Bir teknik direktör bir takımı ne kadar değiştirir diye sorsalar herhalde cevabı buydu. Bu kadar değiştirebilir ancak. Helal olsun Carrick’e. Demek ki takımda bir şey yokmuş demek ki işi bilmeyen koçmuş. Bu koç yüzünden Manchester United belki bu sene şampiyon olamayacak. Sene başında Carrick olsa neler olurmuş kim bilir. Adam muhteşem bir şeyler yapıyor.

Balmain
Hero Member

Activity: 2548
Merit: 950

View Profile
March 15, 2026, 09:01:21 PM

Bruno Fernandes gerçekten modern futbolun en etkili orta saha oyuncularından birisi. Takımın tam olarak beyni, oyun görüşü fazlasıyla iyi. Carrick sezon başında gelseydi, şampiyon olurmuydu Manchester United onu merak ediyorum, olma ihtimalleri yüksekti. Arsenal ile puan farkı çok olsada, ikinci olan Manchester Cityden o kadarda uzak sayılmazlar. Manchester City'de puan kaybedikçe United onlara yaklaşıyor her defasında.

CLS63
Legendary
*

Activity: 2436
Merit: 1918

View Profile
March 15, 2026, 09:39:14 PM

Bruno Fernandes gerçekten modern futbolun en etkili orta saha oyuncularından birisi. Takımın tam olarak beyni, oyun görüşü fazlasıyla iyi. Carrick sezon başında gelseydi, şampiyon olurmuydu Manchester United onu merak ediyorum, olma ihtimalleri yüksekti. Arsenal ile puan farkı çok olsada, ikinci olan Manchester Cityden o kadarda uzak sayılmazlar. Manchester City'de puan kaybedikçe United onlara yaklaşıyor her defasında.

Fernandes hakkında kesinlikle katılıyorum. Çok özel bir oyuncu ve Manchester United'ın açık ara en iyi oyuncusu şu an. Bu yaz umarım onu biraz daha takımda tutmayı başarırlar. Carrick bu konuda belki de başarılı olabilir çünkü takımı gittikçe Şampiyonlar Ligi'ne daha da çok yaklaştırıyor. 3. sıraya kadar yükselmelerini beklemezdim. Uzun zamandır takımın başına kim gelse bir türlü bekleneni veremiyordu. Carrick elinde muhteşem bir kadro olmamasına rağmen çok iyi bir iş yapıyor. Yeni sözleşmeyi kapacak gibi duruyor.

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████████████████████████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███