Sürekli güncellenmesi gereken bir başlık olmuş. Burada bireysel emekliliği olan arkadaşların fon tercihlerini de açıkça söylemeleri güzel olur. Zaten genel olarak her şeyi @Lachrymose söylemiş sağolsun.
Bireysel emeklilik bu hükümetin herhalde vatandaş lehine yaptığı tek olumlu hareketi diyebilirim ona da vatandaş ilgi göstermiyor. Gerçekten çok değerli.
uzun zamandır altın fonundayım aylık kenara attığım parayla sözde altın almış oluyorum üstünü de bir. miktar devlet tamamlamış oluyor ben bunları kendim için değilde çoluk çocuğa hatıra kalsın diye yapmaya çalışıyorum yarın 18 yaşına vardıklarında oğlum sana ev alamadım ama al şu bes'i ne bok yersen ye diyeceğim

buralarda konusunu açmış sohbetler etmiştik hatırlarmısınız bilmem bes'in doğru olmadığını vs söyleyenler vardı ama ben pek pişman olmadım paranın %50'si dolar fonunda %50'side altın fonundaydı uzun süredir ufak tefek birikiyordu çok koymamış olsamda 1 yıl sonra sanırım şu kayıpsız süreyi tamamlıyorum.
Zamanında da demiştim kimse kimseye %30 fazlasını bedava vermez ve bu çok ciddi bir kazanç diye bellki hukumet bu ssiteminde kendilerine zarar getirdiğini görmüş ve farklı bir bes türevi ürün getirmiş durumda.
%50'sini artık dolar fonundan çıakrtmayı düşünüyorum ama fonları incelediğimde çok karlı bir fonda yok gibi bilemedim.