Πάντως ένα πράγμα που έχω καταλάβει όσο μεγαλώνω είναι πως δεν έχει νόημα το argumentation μετά από ένα σημείο, πόσο μάλλον με άγνωστους στο ίντερνετ. Πιο μικρός ψάρωνα με trolls, θυμάμαι υπήρχαν αρκετά στο Cryptocurrencies & Blockchain thread του adslgr, και ήθελα να τα κάνω "shut down" με replies. Θυμάσαι κι εσύ σίγουρα που ήσουν πιο παλιός.
Δεν έχω και την υπομονή. Αν ο άλλος νομίζει ότι 1 + 1 = 3, ισχύει. Σκέφτομαι απλά πως κι εγώ έλεγα βλακείες παλιά, οπότε μπορεί κι άλλος να είναι σε μια παρόμοια φάση. Το Bitcointalk είναι το φόρουμ που, λόγω like minded philosophy, έχει λιγότερους τέτοιους να σε εκνευρίσουν.
Και έτσι να είναι, κλαιν μάϊν. Ο καθένας έχει την άποψη του, σωστή, λάθος, δεν έχει νόημα να έρχεσαι σε αντιπαράθεση σε ένα φόρουμ, εκτός αν θες να σπάσεις πλάκα ή να περάσεις το χρόνο σου.
Τέλος πάντων, για να επιστρέψουμε στο θέμα, μια μικρή μείωση τιμών που είχε επέλθει τα τελευταία χρόνια στους υπολογιστές (κάρτες γραφικών, επεξεργαστές) ήταν αμελητέα σε σχέση με τις αυξήσεις τώρα. Οι ακραίες αυξήσεις τιμών, (μνήμες Ram στα €400+) δε θα επανέλθουν ποτέ στα επίπεδα που ήταν, θα φτάσουν ίσως κάποια στιγμή σε μια μέση τιμή, πχ €200-€250 και θα λέμε και ευχαριστώ. Πέρυσι μου είχε μπει στο μυαλό να φτιάξω υπολογιστή, μπήκα στο Πλαίσιο και την ώρα που παράγγελνα έναν Ryzen σε προσφορά, βγήκε out of stock. Από τότε δε ξανα ασχολήθηκα και απ'ότι φαίνεται, δε πρόκειται να ξανα ασχοληθώ.