Bitcoin Forum
April 27, 2026, 03:23:27 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [2025-11-19] Prima tranzacție în criptomonede pentru o proprietate din România  (Read 125 times)
NeuroticFish (OP)
Legendary
*

Activity: 4382
Merit: 7173

Looking for campaign manager? Contact icopress!

View Profile
November 19, 2025, 07:29:31 PM

Romania Sotheby’s International Realty a realizat prima tranzacție în criptomonede pentru o proprietate din România
https://www.tion.ro/romania/romania-sothebys-international-realty-a-realizat-prima-tranzactie-in-criptomonede-pentru-o-proprietate-din-romania-2182150/

Romania Sotheby’s International Realty a încheiat prima tranzacție în care plata unei proprietăți imobiliare din România s-a realizat exclusiv prin monede digitale. Vânzarea a avut ca obiect un apartament din centrul Brașovului. Această operațiune demonstrează că tehnologia blockchain începe să fie folosită concret și în piața imobiliară, nu doar teoretic.

Eu personal am mai vazut in trecut anunturi de vanzare apartamente la care se putea plati si in Bitcoin, sunt surpris sa citesc ca prima asemenea tranzactie a avut loc abia acum de curand.
Si, bineinteles, restul stirii este o balarie "tehnica", incluzand un stable coin (EURe) de care eu personal nu am auzit pana acum, singura concluzie este ca vanzatorul a primit fiat, iar cumparatorul... este neclar in ce a platit de fapt  Cheesy

b1exch.to 
  ETH      DAI   
  BTC      LTC   
  USDT     XMR    
.███████████▄▀▄▀
█████████▄█▄▀
███████████
███████▄█▀
█▀█
▄▄▀░░██▄▄
▄▀██▄▀█████▄
██▄▀░▄██████