Bitcoin Forum
September 29, 2026, 03:32:21 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 [6]  All
  Print  
Author Topic: Varnquister'in Çiftliği  (Read 1786 times)
Varnquister (OP)
Full Member

Activity: 294
Merit: 228

View Profile
September 21, 2026, 12:06:51 PM
Merited by SUPERSAIAN (1)

Hocam piyasanın kötü olduğu bu zamanlarda bile paylaşım yapmayı aksatmıyorsunuz. Güzel araştırmalar yapıyorsunuz belli ki bir sürü proje var başlıkta. Biraz da kazançlar ve süreçlerden de bahsedebilirmisiniz. Ölü sezonda pekte kazanç olduğunu düşünmüyorum uğraştığınıza değiyor mu asıl sorum bu. Bol şans diliyorum o kadar emek veriyorsunuz umarım güzel bir fırsat yakalarsınız.
Hocam elimden geldiği kadar paylaşım yapıyorum.Canım sıkılıyor deniyorum.Bir beklenti içine girmiyorum girerseniz zaten hiç yapmazsınız.Ölü sezonda beklentiyi minimize ettikten sonra yapabiliyorsunuz yoksa hiç böyle şeylerle uğraşmaya değmiyor bazen.
SUPERSAIAN
Legendary
*

Activity: 3080
Merit: 1705

View Profile WWW
September 21, 2026, 10:30:34 PM

Hocam piyasanın kötü olduğu bu zamanlarda bile paylaşım yapmayı aksatmıyorsunuz. Güzel araştırmalar yapıyorsunuz belli ki bir sürü proje var başlıkta. Biraz da kazançlar ve süreçlerden de bahsedebilirmisiniz. Ölü sezonda pekte kazanç olduğunu düşünmüyorum uğraştığınıza değiyor mu asıl sorum bu. Bol şans diliyorum o kadar emek veriyorsunuz umarım güzel bir fırsat yakalarsınız.
Hocam elimden geldiği kadar paylaşım yapıyorum.Canım sıkılıyor deniyorum.Bir beklenti içine girmiyorum girerseniz zaten hiç yapmazsınız.Ölü sezonda beklentiyi minimize ettikten sonra yapabiliyorsunuz yoksa hiç böyle şeylerle uğraşmaya değmiyor bazen.
Teşekkürler hocam cevapladığınız için. O kadar uğraşıyorsunuz, bir gün karşılığını alırsınız bu piyasa hep böyle olmaz olmaz bir gün çok güzel bir ödül verir size. Ölü sezon olsa da ufak tefek kazanç olduğunda onları da güncellerseniz sevinirim en azından neler olduğunu nelerden kazanç edildiğini görmüş oluruz bizde. Bu kadar fazlasını takip edecek vaktim yok, yoksa bende zar atardım kesinlikle.

███████▄▄███▄███▄
███▄▄████████▌████▄
▄██████████████▐███▌
██▄███████████▌████▌
████████▀███████▐▌█
███████████████▌█▌▐
████████▄████████▐▐
██████████████████▌
███████████████▄██▄
██████████████▀▀▀
█████▀███▀▀▀

█▄▄▄██████▄▄▄███████▄▄▄
████████████████████████████
████▌█████▀███▌█████▀▀███████████▄▄▄▄▄▄▄▄
████▌█████▄███▌█████▄███▐███████████████████▄
▐████████████▀███████▄██████████▀▀▀▀▀▀▀▀████▀
▐████████████▄██▄███████████▌█████████▄████▀
▐█████████▀██████████▌█████████████▄▄████▀
██████████▄█████▀████████▐███▌██▄██████▀
██████████████▀███▐███▌██████████████████████
████▀██████▀▀█████████▌███▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▀████▌

P R E M I E R   B I T C O I N   C A S I N O   &   S P O R T S B O O K      

█▀▀
█
█
█
█
█
█
█
█
█
▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

98%  
RTP

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█
█
█
█
█
█
█
█
█
█
▀▀▀

█▀▀
█
█
█
█
█
█
█
█
█
▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

HIGH 
ODDS

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█
█
█
█
█
█
█
█
█
█
▀▀▀

..PLAY NOW..
Varnquister (OP)
Full Member

Activity: 294
Merit: 228

View Profile
September 24, 2026, 04:34:09 PM

Teşekkürler hocam cevapladığınız için. O kadar uğraşıyorsunuz, bir gün karşılığını alırsınız bu piyasa hep böyle olmaz olmaz bir gün çok güzel bir ödül verir size. Ölü sezon olsa da ufak tefek kazanç olduğunda onları da güncellerseniz sevinirim en azından neler olduğunu nelerden kazanç edildiğini görmüş oluruz bizde. Bu kadar fazlasını takip edecek vaktim yok, yoksa bende zar atardım kesinlikle.
3-5 ne gelirse kar mantığındayım hocam o yüzden hesap tutmuyorum.Özellikle ölü sezonda tutulmaya değer projeler de yok şans usulü ilerliyor.
Pages: « 1 2 3 4 5 [6]  All
  Print  

Jump to: