Bitcoin Forum
February 22, 2026, 06:34:44 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 [8]  All
  Print  
Author Topic: Pregled Bitcointalk Signature-Ad kampanja [Last update 21.2.2026.]  (Read 2041 times)
katanic97 (OP)
Hero Member

Activity: 630
Merit: 948

View Profile WWW
Today at 01:12:13 PM

~
Hvala ti! Iskreno nisam gledao gko se jos sve prijavljivao ali pretpostavljam da je konkurencija zestoka i da najvjerojatnije nista od te kampanje ali vrijedi probati Smiley Nisam skuzio što treba imati 50 merita dobivenih u gambling sekciji. Ako je istina onda mislim da ni ne ispunjavam uvjete za kampanju. Jos ću jednom provjeriti pravila i ako je istina bolje da povučem prijavu nego da dođem na crnu listu kod kvalitetnog managera...

Nemoj da povlacis nista,ti si mozda jedan od najjacih prijavljenih tu po aktivnosti i po zaradjenim meritima za 120 dana. Ti po BPIP-u imas 53 merita u 30 dana,tako da si laganica sto se tice svih 120 dana Cheesy Ne treba imati 50 merita u gambling sekciji,to pravilo cak ni ne postoji koliko ja znam,examplens je to rekao jer je ipak tesko zaraditi 50 merita,pogotvo ako si aktivan u gambling delu jer se tamo tesko moze zaraditi merit. Tako da ne povlaci nista dobre su ti sanse da se pridruzis meni i dkbit98 u kampanji

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
ovcijisir
Legendary
*

Activity: 2184
Merit: 1105

Catalog Websites

View Profile
Today at 01:41:05 PM

~
Hvala ti! Iskreno nisam gledao gko se jos sve prijavljivao ali pretpostavljam da je konkurencija zestoka i da najvjerojatnije nista od te kampanje ali vrijedi probati Smiley Nisam skuzio što treba imati 50 merita dobivenih u gambling sekciji. Ako je istina onda mislim da ni ne ispunjavam uvjete za kampanju. Jos ću jednom provjeriti pravila i ako je istina bolje da povučem prijavu nego da dođem na crnu listu kod kvalitetnog managera...

Nemoj da povlacis nista,ti si mozda jedan od najjacih prijavljenih tu po aktivnosti i po zaradjenim meritima za 120 dana. Ti po BPIP-u imas 53 merita u 30 dana,tako da si laganica sto se tice svih 120 dana Cheesy Ne treba imati 50 merita u gambling sekciji,to pravilo cak ni ne postoji koliko ja znam,examplens je to rekao jer je ipak tesko zaraditi 50 merita,pogotvo ako si aktivan u gambling delu jer se tamo tesko moze zaraditi merit. Tako da ne povlaci nista dobre su ti sanse da se pridruzis meni i dkbit98 u kampanji

Provjerio sam, izgleda da sam nesto krivo razumio, traži se ipak 50 merita, bez uvjeta da su dobiveni u gambling sekciji...

Ostaviti ću prijavu, a ovo za povlacenje imao sam logiku da je bolje propustiti jednu kampanju nego zatvoriti vrata za prijave kod Hampuza, vidim da stavlja na ignore listu ako se ljudi prijavljuju bez da ispunjavaju uvjete za prijavu na kampanju. Mislim sam da sam previdio pravila dok sam čitao na brzinu ali nakon provjere vidim da je sve ok.

████████▀▀████▀▀█▀▀██████
█████▀████▄▄▄▄████████
███▀███▄███████████████
██▀█████████████████████
██▄███████████████▀▀▄▄███
███▄███▀████████▀███▄████
█████▄████▀▀▀▀████▄██████
████████▄▄████▄▄█████████

BitList 
█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.
REAL-TIME DATA TRACKING
CURATED BY THE COMMUNITY

.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█

List #kycfree Websites   
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 [8]  All
  Print  

Jump to: