Jesi gledao kakvi su korisnici koje izbacuju iz kampanje? Ja se nikad nisam zamarao s time, a mislim da ne moraš niti ti. Ne znam kakvi su ti drugi postovi, ali mislim da se ne moraš brinuti oko izbacivanja jer dobivaš dosta Merita za postove i stvarno se vidi da se trudiš. Jedino ako pišeš u dijelovima foruma koji vlasnicima kampanje nisu toliko zanimljivi. Ja nikad ne bi otišao iz kampanje zato jer se bojim da će me izbaciti. Jedini razlog da odem je veća lova, ali trebao bi dobivati $100+ tjedno (neću sigurno otići za 5 ili 10 dolara više tjedno) uz otprilike iste uvjete.
Pa uglavnom su bili ispod minimuma ili su bili minimum sto se tice postova,ali video sam da je dosta clanova samo tako zbrisano. Naravno,menadzer je tako odlucio,i to se postuje. Ne bojim se naravno,nego je samo naprsno krenuo da se smanjuje broj clanova. Prijavio sam se za duelbits,samo iskreno jer mi odgovaraju pravila kampanje, 20 postova od toga 10 u lokalu,mislim da je fer. Mislim nije ni meni ovde problem da pisem 25 i 5 u lokalu,ali kad sam vec dosta aktivan u lokalu pa neka se i broji,ne?

Okej isplata je veca,ali nije glavni razlog zbog kojeg sam se prijavio