Probao sam i u jednu i u drugu kampanju,kod oba menadzera sam bio pre u kampanjama mozda me neko prihvati nego mi cudno 2 menadzera jedan isti sajt,to mislim da nikada nisam video jedino ako ne gresim nesto,al ajde otvorene kampanje valjda mogu da upadnem u neku cisto da ne cekam mnogo kao prosli put da nadjem novu kampanju
Ne gresis nista,kampanja je ista samo otvorena za vise menadzera. Verovatno gledaju ko ce ostvariti bolji rezultat. Nadam se iskreno da neces cekati dugo,jer si ipak aktivan na forumu i u delu gde najvise i treba biti.
~
Što se tiče istih projekata s više menadžera, čudno je. Ali bilo je i nedavno s jednim projektom gdje je više menadžera vodilo kampanje. Ono što mi je zanimljivo kod Bitz kampanje je različita tjedna isplata. Kod jednog menadžera se za Legendary plaća $70 tjedno, a kod drugog $2.5 po postu (s maksimalnih 25 postova zaradi se $87.5 tjedno).
Btw, @katanic97, malo su ti se raspale tablice za OFNP i PNYC:
~
Ja sad gledam i nije mi jasno

Kod oba menadzera je ista isplata zar ne? Kod LM-a i kod Ab de Royse je isto $70 nedeljno. Kod jednog je za 25 postova $70 a kod drugog $3.5 p/p za 20 postova nedeljno. Pogledao sam i spreasheet.
Video sam inace da se zeznula tablica,ali nisam bio na lap topu,radio sam preko telefona. Sada sam namesto,hvala svakako sto si skrenuo paznju